Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 139

ROM WELD CONCEPT – Solutii calitative si durabile din industria confectiilor metalice

06.10.2017
ROM WELD CONCEPT – Solutii calitative si durabile din industria confectiilor metalice
ROM WELD CONCEPT s-a infiintat in anul 2013, iar in prezent se numara printre cele mai importante si de incredere fabrici de constructii metalice si parti componente metalice din Romania. Specializata in productia de confectii metalice complexe, fabrica a reusit sa se pozitioneze in topul producatorilor de profil atat prin prisma calitatii produselor oferite, cat si datorita faptului ca angajatii trateaza cu seriozitate fiecare dintre sarcinile pe care le au de indeplinit.
De-a lungul anilor, ROM WELD CONCEPT s-a specializat in productia de confectii metalice de diferite tipuri, produse realizate in conformitate cu cele mai inalte norme de calitate. In prezent, la ROM WELD CONCEPT se confectioneaza zilnic piese metalice pentru o gama larga de intrebuintari:
Confectii metalice industriale – ROM WELD CONCEPT executa confectii metalice de calitate si durabile, punand la dispozitia clientilor sai o serie de componente metalice de mici si mari dimensiuni, de utilitate in diverse industrii, printre care, industria metalurgica, industria cimentului si industria chimica si petrochimica.

Vase si rezervoare metalice – pe langa confectiile destinate industriei specializate, tot ROM WELD CONCEPT se ocupa cu producerea confectiilor metalice utilizate in  practicile zilnice. In aceasta categorie sunt incluse rezervoarele din otel inoxidabil pentru combustibil, apa potabila sau pentru stingerea incendiilor, precum si o serie de instalatii metalice.

Diverse structuri metalice – confectiile produse de echipa ROM WELD CONCEPT se remarca datorita durabilitatii si executiei de inalta calitate. Fie ca vorbim despre scari de incendiu, balustrade metalice, scari exterioare sau pentru evacuarea de urgenta, fiecare produs metalic achizitionat de la ROM WELD CONCEPT prezinta garantia rezistentei in timp.
Deoarece angajatii ROM WELD CONCEPT sunt profesionisti in adevaratul sens al cuvantului, fiecare dintre confectiile metalice realizate beneficiaza de o calitate superioara, respectand normele de constructie actuale. Mai mult decat atat, in cazul confectiilor metalice, cat si in cazul tuturor celorlalte servicii oferite, se ofera serviciu de mentenanta pentru remedierea eventualelor defectiuni.


Anul XIV, nr. 156, feb 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

NEXT AUTO, Februarie 2019
 
NEXT AUTO, Februarie 2019

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 
 
 

PARTENERI