Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 140

Cu Ford Trucks fiecare kilometru parcurs este mai ieftin

07.11.2017
Cu Ford Trucks fiecare kilometru parcurs este mai ieftin
La cateva luni de la intrarea pe piata din Romania Ford Trucks livreaza o serie de 16 autotractoare catre Vlase International.

Ford Trucks, constructor de vehicule comerciale cu o vechime de peste 55 de ani,  vine pe piata romaneasca cu o seria de AutoTractoare de o inalta performanta. Consumul redus de combustibil, datorita puternicului motorului Ford Ecotorq, intervalele lungi intre lucrarile de service si conformitatea cu diferite optiuni de remorci transforma seria AutoTractor intr-un jucator redutabil pe piata vehiculelor comerciale din Romania.

Datorita caracteristicilor de siguranta activa nou dezvoltate si cabinei ergonomice, care imbunatateste calitatea de operare a conducatorului auto, Seria Cap Tractor marca Ford este partenerul de incredere pentru cei care au in perspectiva transportul pe distante lungi.

Conceputa de inginerii de la Ford si preferata in intreaga lume, rentabilitatea Seriei AutoTractor marca Ford participa in mod hotarator la cresterea profitabilitatii companiilor.

“Ford Trucks reprezinta angajamentul nostru fata de cresterea profitabilitatii partenerilor din piata romaneasca. Avem deja experinta care ne da siguranta alegerii celor mai potrivite solutii de business, iar camioanele Ford Trucks se constituie in cel mai potrivit sistem  de optimizare a costurilor care ceritifica cresterea profitabilitatii.” declara Stefano Albarosa, CEO Cefin Trucks, unic importator si distribuitor al Ford Trucks in Romania.

“Apreceim in mod deosebit colaboararea cu domnul Vlase. Suntem parteneri de mai bine de 20 de ani si impreuna suntem convinsi ca participam la cresterea calitatii serviciilor de transport pe piata romaneasca.“ mai adauga domnul Albarosa.

Dupa o perioada de testare de 3 luni si 30 000 de Kilometri, Vlase International a decis achizitia a 16 Autotractoare Ford Trucks care vor fi utilizate in transport international cu cisterna.

Printre caracteristicile definitorii in luarea deciziei de achizitie s-a numarat experienta brandului si calitatea furnizorilor de componente Ford Trucks: „Ford a trecut prin doua razboaie mondiale, iar furnizorii de ansamble si subansamble sunt renumiti, precum ZF pentru cutia de viteze sau Bosch, chiar daca asamblarea se face, asa cum obisnuiesc si alti producatori renumiti, in Turcia.“, a explicat domnul Gheorghe Vlase administratorul companiei Vlase International.

„Din punct de vedere tehnic si al exploatarii FORD TRUCKS este o masina prietenoasa si usor de lucrat cu ea” mai adauga domnul Vlase.

Cele 16 autotractoare sunt echipate cu motor Motorul Ford Ecotorq de 13 litri de 480 CP cu o capacitate de cuplu de 2500 Nm care ofera performante colosale cu un consum incredibil de redus de combustibil.
Cabina sasiului Ford Trucks este dotata standard cu o multitudine de optiuni care asigura confortul soferului si usurinta in utilizare: aer conditionat, senzor ploaie, senzor faruri, cruise control, radio CD.

Vehiculele Ford Trucks sunt livrate cu sistem GPS si un abonament inclus de Fleet Management pentru 24 luni asigurat de Viasat. Aceasta solutie profesionala de monitorizare permite proprietarului sa aiba la indemana toate informatiile tehnice si operationale legate de vehicul (kilometraj, consum, pozitie, eficienta stil condus) si functioneaza perfect integrat in orice sistem ERP de companie sau ca furnizor independent de informatii.
Un alt aspect important este dat de faptul ca cele 16 vehiculele Ford Trucks sunt achizitionate cu contracte de service.
„Nu am teama de a ramane in drum, pentru ca Ford are si ateliere mobile. Am fost placut surprins de cate parteneriate are producatorul“, a precizat Gheorghe Vlase.
Reteaua nationala de service Ford Trucks, asigura clientilor interventii in cel mai scurt timp atat locatiile din tara (Bucuresti, Constanta, Craiova, Timisoara, Arad, Deva si Brasov) cat si prin intermediul atelierelor mobile care se pot deplasa si pot derula interventii pe teren, in cazul unui incident.

Cefin Trucks activeaza de peste 20 de ani in domeniul auto ca furnizor de servicii si produse pentru profesionistii din lumea transporturilor. In prezent Cefin Trucks isi deruleaza activitatea prin trei divizii: Ford Trucks, Divizia de Camioane Rulate si Service.
Cefin Trucks este unicul importator si distribuitor in Romania al Ford Trucks – unul dintre cei mai mari constructori de camioane la nivel mondial. Reteaua de distributie si asistenta tehnica Ford Trucks este prezenta in orasele Bucuresti, Constanta, Craiova, Timisoara, Arad, Deva si Brasov, urmand ca pana la finalul anului 2017, acoperirea teritoriala sa fie extinsa pentru toate zonele tarii.
Activitatea Diviziei Camioane Rulate Cefin Trucks integreaza servicii de achizitii si vanzarea de camioane si semiremorci rulate apartinand tuturor marcilor. De asemenea, ofera consultanta in finantarea achizitiei beneficiind de parteneriate de traditie cu societatile de leasing din Romania.
Nu in ultimul rand, Cefin Trucks include si cel mai mare service de camioane din Romania si unul dintre cele mai importante din Europa Centrala si de Est. Acesta ofera servicii de reparatii mecanice, electrice, de tinichigerie si vopsitorie complexe pentru toate tipurile de vehicule comerciale si semiremorci.
Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
 

PARTENERI