Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 140

GRADINARIU Import Export nominalizata de Bursa din Londra

25.10.2017
GRADINARIU Import Export nominalizata de Bursa din Londra
„Daca, dupa Brexit, Europa va dori sa aiba un viitor economic durabil, ea va trebui sa sustina noi intreprinderi, noi idei, noi locuri de munca si un nou model de finantare.” - Xavier Role, CEO London Stock Exchange Group

Este de remarcat ca GRADINARIU Import Export si-a consolidat in cei peste 23 de ani de existenta, pozitia de integrator pentru proiecte complexe si importante din urmatoarele domenii de activitate: Utilaje Multifunctionale, Salubritate, Colectarea si Managementul Deseurilor, Constructii si Agricultura, Situatii de Urgenta, etc.

Evolutia ascendenta a companiei GRADINARIU, denota ca exista totusi o speranta pentru cresterea economiei Romaniei. Totodata, evolutia pozitiva a afacerilor acestui IMM a fost remarcata si de specialistii Bursei din Londra (London Stock Exchange), care au analizat activitatea celor 23 de milioane de IMM-uri din Europa in perspectiva viitorului economiei europene post-Brexit. Analiza aceasta a avut ca finalitate intocmirea unui raport denumit „1000 de companii care inspira Europa”, care identifica cele mai dinamice IMM-uri, cu cresterea cea mai rapida, stabilind un top care are ca rol principal sustinerea IMM-urilor din Europa.

Desi PIB-ul UE a revenit recent la nivelurile anterioare crizei, in economiile europene raman unele probleme structurale. De aceea este benefic faptul ca, in acest raport, reprezentantii Bursei din Londra au scos in evidenta acele companii europene care s-au facut remarcate in domeniile in care activeaza si care au un potential de dezvoltare ridicat: 10 dintre acestea fiind din Romania. Aceste companii evidentiaza in mod clar potentialul IMM-urilor europene de a stimula redresarea economica europeana post-Brexit. In ceea ce priveste nominalizarea companiei GRADINARIU Import Export in acest top, au fost luati in calcul statutul companiei, dimensiunea si vechimea, performanta financiara si alti informatii oficiale care pot fi vizualizate direct pe site-ul Bursei din Londra: www.lseg.com

La nominalizarea companiei GRADINARIU in Raportul „1000 de companii care inspira Europa”, Dl. Andrei GRADINARIU, Director General – SC GRADINARIU Import Export SRL, declara urmatoarele:

„In primul rand, dorim sa impartasim cu Dumneavoastra o veste foarte buna in ceea ce priveste compania noastra!
Astfel, am primit o instiintare oficiala conform careia am fost inclusi in lista cu Top 10 companii din Romania care pot inspira Europa, raport oficial realizat de Bursa din Londra.

De ce noi?
Raportul subliniaza inca o data faptul ca suntem o companie puternica, performanta, stabila, cu renume pe plan national si international, dar si cu o excelenta viziune de dezvoltare pe termen lung.
In ceea ce priveste dezvoltarea de viitor, suntem considerati a fi o companie care pune mare accent pe zona de inovare, acoperind o gama foarte variata de nevoi ale clientilor nostri, atat prin intermediul produselor, cat si a serviciilor la standarde inalte pe care le oferim.
Avem o si mare mare incredere in ceea ce facem si inseamna foarte mult pentru noi, aceasta nominalizare reprezentand deopotriva o mare onoare, dar si un mare angajament de viitor.
Pe aceasta cale, dorim sa multumim public pentru implicare tuturor celor au contribuit la aceasta performanta: Clienti, Parteneri si Colegi!”
Anul XIV, nr. 157, apr 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

TRUCK POWER , Martie 2019
 
Truck Power, Martie 2019

NEXT AUTO, Februarie 2019
 
NEXT AUTO, Februarie 2019

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 
 
 

PARTENERI