Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 140

ROCK ON! Indrazneste sa atingi, indrazneste sa incerci!

23.10.2017
ROCK ON! Indrazneste sa atingi, indrazneste sa incerci!
Revista Masini si Utilaje pentru Constructii a participat pe data de 4 octombrie la editia de toamna a demo show-ului CASE RODEO, organizat de Titan Machinery Romania in parteneriat cu CASE Construction Equipment, Iveco Truck Services si TPI Positioning Solutions

Dupa demonstratiile spectaculoase si fara precedent pe care Titan Machinery Romania le-a sustinut in primavara acestui an la cariera Urvis din judetul Bihor, in aceasta toamna Titan Machinery impreuna cu IVECO Romania si TPI Positioning Solutions si-au propus sa revina in forta cu un nou show demonstrativ. Acesta a fost motivul pentru care Circuitul Top Cross TCS din localitatea Ciopani, judetul Ilfov, a fost gazda unui spectacol mult asteptat si care a tinut capul de afis al evenimentelor din ultimul an din lumea masinilor si utilajelor pentru constructii.

Inca de la debutul acestor demo show-uri impresionante, in anul 2012, experienta pe care Titan Machinery a acumulat-o an de an a canalizat toata energia echipei sale spre desavarsirea unui nou act de creatie in materie de evenimente. Conceptul CASE RODEO – Romania a devenit o adevarata traditie, iar anul acesta spectacolul a atins un nou nivel, menit a evidentia cu succes performantele atinse de utilajele CASE, un brand care celebreaza anul acesta 175 de ani de experienta.

Insa, acest lucru nu ar fi reusit niciodata daca, atat „artistii” gabaritici, cat si cei mai mici si mai compacti ai producatorului Case CE, alaturi de cei ai colegiilor de la Iveco, care au urcat pe scena circuitului "Top Cross TCS" nu s-ar fi ridicat la asteptarile oaspetilor lor. In fata presei de specialitate si a unui public format din peste 100 de ingineri si specialisti din diverse zone ale industriei de constructii, abilitatile acestor „integri artisti” au fost insufletite si puse cu brio in valoare de catre o echipa de operatori cu o vasta experienta in acest domeniu. Au reusit, si inca cum!

Pe o vreme sporadic insorita, o temperatura prielnica acestui tip de eveniment, intr-o atmosfera festiva si un cadru ambiental de toamna specific amenajat, au urcat pe „scena” circuitului de la Ciolpani, in ordinea numerelor de pe brate, urmatoarele echipamente mobile:  Mini Incarcator Multifunctional SR210, Mini Excavator pe senile CX37C, Excavator pe roti WX148, Excavator pe senile CX210, Buldoexcavator 580ST si 695ST, Incarcator Frontal 821G si Buldozer 1650M.

Pe parcursul demonstratiilor practice, aceste utilaje au mentinut treaza atentia publicului pe intreaga perioada de prezentare, ba chiar au impresionat in anumite momente prin actiunile aproape imposibile pe care le-au efectuat. Indemanarea operatorilor profesionisti aflati la comenzile acestor utilaje, a facut ca acestea sa ofere un adevarat spectacol mecanic de „gimnastica ritmica”, demonstrand o productivitate deosebit de mare, prin acutatetea miscarilor efectuate in ciuda gabaritului pe care il au utilajele mai mari, cat si prin puterea de rotire si de ridicare demonstrata, de utilajele mai mici. Bineinteles ca tehnologia de ultima ora dezvoltata de TOPCON, diponibila optional pe echipamentele CASE, si-a demonstrat utilitatea intr-o demonstratie de nivelare la cota efectuata cu buldozerul.

Demonstratiile au starnit ropote de aplauze din partea celor prezenti si au continuat cu desfasurarea concursului CASE RODEO, unde partenerii nostri au avut ocazia sa-si testeze abilitatile de operare a utilajelor in probele specifice din cadrul concursului. Castigatorii vor merge la marea finala mondiala CASE RODEO ce va avea loc in perioada 13-15 octombrie 2017 la Paris.

Totodata s-a acordat si suport tehnic tuturor celor interesati si s-a intretinut atmosfera cu discutii despre proiecte, utilaje si constructii si, bineinteles, cu multa voie buna. In urma tombolei pe care Titan Machinery Romania a organizat-o, s-au extras 3 castigatori a cate unui echipament profesionist de operare a utilajelor CASE, iar la final fiecare participant a plecat cu cate un pachet de materiale promotionale, ca simbol al amintirii acestui eveniment, amintire care cu siguranta va ramane vie mult timp de acum inainte. Asteptam cu mare interes programul evenimentelor Titan Machinery pentru 2018 pe care cu siguranta nu le vom rata!
Anul XIV, nr. 157, apr 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

TRUCK POWER , Martie 2019
 
Truck Power, Martie 2019

NEXT AUTO, Februarie 2019
 
NEXT AUTO, Februarie 2019

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 
 
 

PARTENERI