Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 140

Tough World. Tough Equipment - LiuGong a inaugurat primul sediu regional european al companiei, o noua linie de productie si un nou centru european de distributie a pieselor

26.10.2017
Tough World. Tough Equipment - LiuGong a inaugurat primul sediu regional european al companiei, o noua linie de productie si un nou centru european de distributie a pieselor
Demonstrandu-si angajamentul pe termen lung fata de Europa si de afacerile sale la nivel global, Liu Gong Machinery, lider mondial in productia de echipamente de constructii, a inaugurat la sfarsitul lunii septembrie, in Varsovia, Polonia, primul sediu regional al companiei din Europa. Totodata, la Stalowa Wola, in cadrul complexului de productie LiuGong Dressta Machinery, a fost inaugurata o noua capacitate de productie si un nou centru european de distributie a pieselor.

Alaturi de sediul central din Olanda, noul sediu regional european de birouri din Polonia va sprijini cresterea afacerilor europene ale companiei Liu Gong Machinery. Localizarea personalului cheie intr-un sediu unic va spori colaborarea si comunicarea, oferind in acelasi timp clientilor si dealerilor un sprijin operational sporit si mai eficient, ceea ce va servi la consolidarea prezentei companiei in regiune.

Howard Dale, presedinte LiuGong Europe si LiuGong Dressta Machinery, a declarat la festivitatile de inaugurare: „Se remarca o semnificativa oportunitate de dezvoltare in Europa. In aceste conditii, LiuGong se angajeaza sa-si imbunatateasca continuu produsele si serviciile si sa-si dezvolte afacerea in aceasta regiune, fapt pentru care am infiintat acest nou sediu pentru a sustine aceste aspiratii.”

Noul sediu de birouri se va concentra pe vanzari, asistenta pentru clienti si marketing pentru toata regiunea europeana si va fi un centru important de sprijin pentru clientii LiuGong din intreaga lume.

In plus fata de inaugurarea sediului regional, LiuGong a anuntat, de asemenea, ca au crescut capacitatile de productie din Stalowa Wola. Dezvoltarea productiei va conduce la cresterea numarului de buldozere si utilaje pentru pozarea conductelor, fabricate sub brandul Dressta, dar si la fabricarea sub brandul LiuGong, de incarcatoare frontale pe pneuri si excavatoare destinate pietei europene.

Pentru a sarbatori atat deschiderea noului sediu regional, cat si noile operatiuni de productie, LiuGong Dressta Machinery a organizat pe parcursul a doua zile un eveniment la care au fost invitati reprezentanti ai presei de specialitate, ambasadori, clienti, dealeri, demnitari din administratia locala si inalti functionari de stat.
Deschiderea ceremoniala a fost oficiata de Huang Haibo, presedinte al Guangxi LiuGong Machinery Co. Ltd si de autoritati guvernamentale.

Avand ca punct de plecare increderea in piata europeana, investitia facuta intareste angajamentul pe termen lung pe care si l-a asumat LiuGong. Solutia integrata de fabricatie extinde capacitatea de productie a companiei LiuGong Dressta, raspunzand astfel cererii tot mai mari de incarcatoare frontale pe pneuri si excavatoare echipate cu motoare cu tehnologie UE Stage IV si oferind o platforma pentru a sprijini adaptarea produselor pentru a satisface cerintele variate ale clientilor de pe pietele europene importante. Cu o suprafata totala amenajata de 43.724 m2, noua zona de productie ce acopera 1.904 m2 a fost conceputa pentru a integra cele mai noi tehnologii de fabricatie si cele mai bune practici pentru a imbunatatii calitatea, siguranta si eficienta, reducand in acelasi timp cantitatea de deseuri si impactul asupra mediului generate de operatiunile industriale. Cu o capacitate de 1.000 de unitati pe an,productia va include schimbari majore in  procesul de fabricatie, vopsire, asamblare finala si incercari.

„Toate acestea arata foarte clar ca LiuGong este angajat pe aceasta piata si este situat pe o pozitie solida pentru a oferi clientilor nostri timpi de livrare mai scurti si o oferta de produse proiectata si realizata in Europa”, spunea Dale.

Modelele care vor fi fabricate la LiuGong Dressta Machinery, sunt:
- Seria E de excavatoare: 922E, 924E, 925E, 928E, 936E, 939E – cu masa de operare cuprinsa intre 22 si 39 tone;
- Seria H de incarcatoare frontale pe pneuri: 848H, 856H, 877H – cu capacitatea cupei cuprinsa intre 2,5 si 7 m3.

Cu aceasta ocazie, oaspetii si oficialii invitati au sarbatorit si deschiderea noului centru european de distributie a pieselor. Depozitul de piese, cu o suprafata de 3.500 m2, este construit in complexul de productie LiuGong Dressta. Aceasta noua facilitate de productie va furniza mii de piese necesare pentru a acoperi solicitarile clientilor, incepand cu consumabile, filtre de toate tipurile si uleiuri, pana la componentele de uzura ale atasamentelor de sapare si piese pentru transmisii si sisteme hidraulice. Amenajarea noului depozit de piese, care acum incorporeaza servicii de depozitare si servicii logistice pentru ambele marci, Dressta si LiuGong, a necesitat o investitie de aproximativ opt milioane de euro.

„Obiectivul nostru este de a furniza piese de clasa mondiala proprietarilor de echipamente LiuGong si Dressta, oricand si oriunde s-ar afla”, spunea Piotr Fiszer, director operatiuni piese. Noul centru de distributie a pieselor OE si OEM reprezinta elementul de baza in sprijinirea retelei de distribuitori LiuGong si a clientilor din intreaga Europa. In acest centru au fost incorporate procese inovatoare de depozitare pentru a satisface cerintele unei baze extinse de clienti:
- Spatiu de depozitare pana la o inaltime de 7 m – spatiile de depozitare sunt utilizate cu eficienta maxima. Rafturile pot suporta greutati mari, culoarele sunt inguste si, la nivelul inferior, doua rafturi cu deschidere mai mica, sunt utilizate pentru depozitarea pieselor mici.
- 30.000 de articole inventariate sunt asezate pe un rand – cu rafturi dedicate si rafturi optimizate pentru stocare si accesibilitate, pentru inventarul de piese.
-  Sistem avansat de management al pieselor – ofera trasabilitate, eficienta si o mai buna gestionare a inventarului.

„Livrarea rapida si eficace a pieselor catre dealerii si clientii nostri este o procedura standard. Atunci cand unui client i s-a stricat echipamentul, nu exista timp de pierdut. Trebuie sa licram”, spunea Natascha van Leeuwen, director piese comerciale.

Alaturandu-se celorlalte noua centre de distributie a pieselor raspandite pe intreg mapamondul, noul centru regional de distributie va asigura livrari mai rapide de piese, cu operatiuni fluente si eficiente, precum si o crestere a capacitatii de depozitare pentru piesele de origine LiuGong si Dressta. Noul centru european de distributie a pieselor ofera spatiu suplimentar pentru gestionarea pieselor, precum si pentru colectarea, ambalarea si controlul comenzilor. „Obiectivul nostru pentru noul centru de distributie a pieselor este de a spori disponibilitatea si acuratetea livrarii pieselor catre clienti”, spunea van Leewen.

O echipa dedicata, formata din 18 persoane si 12 operatori depozitare, toti instruiti in noile procese si sisteme de depozitare, asigura managementul vanzarilor, service-ul la clienti, suport tehnic pentru piese, marketingul si inventarul stocurilor. Politica de livrare a pieselor din centrul european de distributie stabileste livrarea in aceeasi zi pentru dealerii din Polonia si in ziua urmatoare comenzii, catre ceilalti dealeri din Europa.

„Am implementat un ansamblu de proceduri pentru procesarea rapida a comenzilor de urgenta, precum si pentru comenzile de stocuri. De asemenea sunt in vigoare acorduri, de expediere si cliring, cu furnizorii de servicii de transport aerian si maritim – asigurand astfel aprovizionarea in timp util a dealerilor si clientilor” - a remarcat Piotr Fiszer.
Anul XIV, nr. 157, apr 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

TRUCK POWER , Martie 2019
 
Truck Power, Martie 2019

NEXT AUTO, Februarie 2019
 
NEXT AUTO, Februarie 2019

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 
 
 

PARTENERI