Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 140

UTILBEN - Unic importator SUNWARD in Romania

26.10.2017
UTILBEN - Unic importator SUNWARD in Romania
UTILBEN, cel mai important importator de utilaje second-hand din Romania si compania cu cea mai variata gama de utilaje a devenit importator exclusiv in Romania pentru  compania  Sunward.
In urmatorii trei ani, Utilben va fi unicul importator al Sunward Equipment Group, companie in top 50 la nivel global in productie masinilor de constructie si al doilea cel mai important producator de echipamente de constructie din Asia. Utilajele fabricate de Sunward Equipment sunt dotate cu motor Kubota sau Yanmar.
Compania exporta peste 10.000 de miniexcavatoare in fiecare an si a fost supranumita “ajutorul mini constructiilor” pentru flexibilitatea si siguranta de care da dovada. Excavatoarele Sunward sunt dezvoltate cu ajutorul unor noi tehnologii care ofera eficienta, consum de energie scazut si confort. Impreuna cu performantele de inalta calitate si asigurarea unui serviciu de garantie complex, toate fac combinatia perfecta pentru orice cumparator! UTILBEN ofera 3 ani de garantie pentru utilajele din gama Sunward.
Piata  Romanesca de constructii, in continua crestere

Marc Steib , Senior Business Adviser & Implementation Coach la UTILBEN spune ca: “Romania este o piata in continua crestere, cu cerinte mari, dar cu masinarii invechite, iesite din uz si cu un cost de intretinere ridicat. Noi avem obiectivul de a inlocui aceste utilaje, iar adevarata provocare este sa gasim  utilaje  de calitate la un pret avantajos si care vor indeplini criteriile privind performanta ceruta.
Sunward este al doilea cel mai mare producator de echipamente de constructii din Asia  si a obtinut o cota de piata buna in Europa.  Poseda tehnologie de calitate si ofera solutii de incredere.   Varietatea de miniincarcatoare si miniexcavatoare ofera solutii pentru toate provocarile.  In plus,  Sunward se focuseaza pe mediul inconjurator si pe solutiile ecologice.
Suntem mandri sa fim primii ce promoveaza miniexcavatoare electrice.  Foarte bune pentru lucrul inauntru si  pentru zonele rezidentiale”.

UTILBEN este o companie formata dintr-o echipa de profesionisti pasionati de utilaje si tehnologie. Ea isi propune sa arate ca, prin seriozitate, onestitate si servicii de calitate, se poate face performanta si in Romania.   Se investeste constant in dezvoltarea personala a echipei, motivata de a ajunge la excelenta in domeniul utilajelor si de a multumi intotdeauna exigentele clientilor.
 De asemenea, conform lui Marc Steib, in urmatoarele luni se urmareste semnarea de noi contracte cu producatori cunoscuti si de incredere. Toate acestea deoarece obiectivul principal al companiei este sa vina in sprijinul companiilor din Romania, oferindu-le utilaje performante, de calitate si durabile.


Anul XIV, nr. 157, apr 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

TRUCK POWER , Martie 2019
 
Truck Power, Martie 2019

NEXT AUTO, Februarie 2019
 
NEXT AUTO, Februarie 2019

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 
 
 

PARTENERI