Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 141

CDP ACCESS - De peste 16 ani furnizorul vostru pentru echipamentele Haulotte de lucru la inaltime

08.12.2017
CDP ACCESS - De peste 16 ani furnizorul vostru pentru echipamentele Haulotte de lucru la inaltime
Segmentul platformelor de lucru la inaltime a avut o evolutie ascendenta in Romania. Acest lucru ne-a fost confirmat si de catre Claudiu Ispas, Director Comercial al companiei CDP ACCESS, importator si distribuitor unic al echipamentelor Haulotte in Romania.

Intr-un interviu acordat in exclusivitate pentru revista Masini si Utilaje pentru Constructii, acesta ne-a prezentat ultimele noutati din cadrul companiei precum si planurile de dezvoltare pentru urmatorii ani.

Masini & Utilaje: Care va fi tendinta in ceea ce priveste segmentul platformelor de lucru la inaltime?
Claudiu Ispas: Consider ca la anul nu vom avea un progres sau un regres, va fi mai mult ceva liniar, vom vedea ce va fi.

Masini & Utilaje: Care sunt directiile de investitie ale companiei pentru anul viitor?

Claudiu Ispas: S-a discutat despre noi investitii in flota, despre vanzarea de utilaje vechi din actualul parc de inchiriere si de cumparare de utilaje noi pentru lucrul la inaltime, marca Haulotte. Chiar si anul acesta 2017 s-a realizat o investitie majora in parcul de rental fiind achizitionate in jur de 50 de utilaje noi Haulotte.

Masini & Utilaje: Pentru cele care se vor vinde din flota actuala de inchirieri veti face niste pachete speciale?
Claudiu Ispas: Se va realiza o reconditionare si o servisare completa a echipamentului care urmeaza sa fie vandut. Utilajul second hand se vinde, imediat ce se finalizeaza fisa de reparatii in care este stipulat daca este functional din punct de vedere tehnic si cum anume s-a intervenit asupra lui. Se ofera o garantie in functie de starea utilajului, care variaza pana la 6 luni. Reparatiile se fac ca la carte, exact dupa normele Haulotte, folosim uleiurile recomandate si piese numai de origine. Suntem foarte drastici pe segmentul de service, gratie colegului meu Emil Diaconu - Director Tehnic.

Masini & Utilaje: Vorbind de cifre, care este tendinta, apare o crestere?
Claudiu Ispas: Nu cred ca va exista o crestere pentru anul viitor, parerea mea fiind ca va fi doar o stagnare a pietei de rental. Anul 2017 fata de anul trecut a fost resimtit printr-o mica crestere in domeniul nostru. Peste 90% din flota de echipamente a fost inchiriata in decursul anului in curs, ceea ce este foarte bine, in conditiile in care si flota s-a marit cu un numar semnificativ de utilaje. Ceea ce este important este faptul ca s-a investit anul acesta in flota de inchiriere, s-au achizitionat nacele din toata gama de inaltimi de lucru, incepand de la 6 m si ajungand pana la 32 m, exclusiv gama Haulotte asa cum era si normal.

Masini & Utilaje: Cum administrati partea de resurse umane?
Claudiu Ispas: Personalul CDP Access este format din oameni vechi cu experienta de cativa ani in cadrul firmei, instruiti in centrele tehnice si comerciale Haulotte Grup si bineinteles asa cum era si normal, echipa s-a marit cu cativa tineri care vor avea multe de invatat din punct de vedere atat tehnic cat si comercial si care sunt pregatiti sa faca fata tuturor cerintelor impuse de acest segment de activitate. Tinerii sunt multumiti de conditiile de munca. Sunt formati individual, iar cele mai bune formari profesionale se fac la fata locului, pe teren, fiindca problemele adevarate apar in santiere. Din fericire avem oameni care sunt dispusi sa invete tot timpul si sa aprofundeze noi informatii atat tehnice cat si comerciale. Toata echipa CDP Access este intr-o stransa legatura, fiind nevoie de acest lucru pentru a merge mai departe in acest domeniu in care apar probleme in fiecare zi, mai mici sau mai mari. nacele ati vandut pana in prezent?

Claudiu Ispas: Durata medie recomandata de viata data de producator este de aproximativ 10 ani, dar si utilajele second hand cumparate de la noi au fost din punct de vedere tehnic in stare de perfecta functionare. Mai mult decat atat, ne asiguram ca siguranta in exploatarea utilajului sa fie la 100%, aceasta este regula de baza a noastra. In prezent lucreaza peste 800 de unitati gama Haulotte in toata tara, distribuite exclusiv de catre CDP Access. Nacelele sunt foarte fiabile atata timp cat sunt intretinute conform normelor impuse de catre Haulotte.

Compania CDP ACCESS pune la dispozitia clientilor o flota impresionanta de utilaje de lucru la inaltime:
• foarfeci electrice -180 bucati;
• foarfeci diesel - 55 bucati;
• articulate diesel - 45 bucati;
• articulate electrice - 30 bucati;
• verticale Star- 35 bucati.
Anul XIII, nr. 144, feb 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017

Truck Power, Octombrie 2017
 
Truck Power, Octombrie 2017
 


 
 

PARTENERI