Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 141

Cu Ford Trucks fiecare kilometru parcurs este mai ieftin

15.12.2017
Cu Ford Trucks fiecare kilometru parcurs este mai ieftin
La cateva luni de la intrarea pe piata din Romania, Ford Trucks livreaza o serie de 16 autotractoare catre Vlase International.

Conceputa de inginerii de la Ford si preferata in intreaga lume, rentabilitatea Seriei AutoTractor marca Ford participa in mod hotarator la cresterea profitabilitatii companiilor.

Ford Trucks, constructor de vehicule comerciale cu o vechime de peste 55 de ani, vine pe piata romaneasca cu seria de AutoTractoare de o inalta performanta. Consumul redus de combustibil, datorita puternicului motor Ford Ecotorq, intervalele lungi intre lucrarile de service si conformitatea cu diferite optiuni de remorci transforma seria AutoTractor intr-un jucator redutabil pe piata vehiculelor comerciale din Romania.

Datorita caracteristicilor de siguranta activa nou dezvoltate si cabinei ergonomice, care imbunatateste calitatea de operare a conducatorului auto, Seria Cap Tractor marca Ford este partenerul de incredere pentru cei care au in perspectiva transportul pe distante lungi.

"Ford Trucks reprezinta angajamentul nostru fata de cresterea profitabilitatii partenerilor din piata romaneasca. Avem deja experinta care ne da siguranta alegerii celor mai potrivite solutii de business, iar camioanele Ford Trucks se constituie in cel mai potrivit sistem de optimizare a costurilor care ceritifica cresterea profitabilitatii.", a declarat Stefano Albarosa, CEO Cefin Trucks.

"Apreceim in mod deosebit colaboararea cu domnul Vlase. Suntem parteneri de mai bine de 20 de ani si impreuna suntem convinsi ca participam la cresterea calitatii serviciilor de transport pe piata romaneasca", mai adauga domnul Albarosa. Dupa o perioada de testare de 3 luni si 30.000 de kilometri, Vlase International a decis achizitia a 16 Autotractoare Ford Trucks care vor fi utilizate in transport international cu cisterna.

Printre caracteristicile definitorii in luarea deciziei de achizitie s-a numarat experienta brandului si calitatea furnizorilor de componente Ford Trucks: "Ford a trecut prin doua razboaie mondiale, iar furnizorii de ansamble si subansamble sunt renumiti, precum ZF pentru cutia de viteze sau Bosch, chiar daca asamblarea se face, asa cum obisnuiesc si alti producatori renumiti, in Turcia", a explicat domnul Gheorghe Vlase administratorul companiei Vlase International.

"Din punct de vedere tehnic si al exploatarii FORD TRUCKS este o masina prietenoasa si usor de lucrat cu ea" mai adauga domnul Vlase. Cele 16 autotractoare sunt echipate cu motor Ford Ecotorq de 13 litri de 480 CP cu o capacitate de cuplu de 2500 Nm care ofera performante colosale cu un consum incredibil de redus de combustibil. Cabina sasiului Ford Trucks este dotata standard cu o multitudine de optiuni care asigura confortul soferului si usurinta in utilizare: aer conditionat, senzor ploaie, sensor faruri, cruise control, radio CD.
Anul XIII, nr. 144, feb 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017

Truck Power, Octombrie 2017
 
Truck Power, Octombrie 2017
 


 
 

PARTENERI