Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 141

Manitou Man'Go 12 sau R-evolutia nacelei de lucru la inaltime

09.01.2018
Manitou Man'Go 12 sau R-evolutia nacelei de lucru la inaltime
Cu noul sau concept revolutionar de nacela de lucru la inaltime Man'Go 12, Manitou ofera o solutie competitiva in timp care indeplineste asteptarile pietei.

Man'Go 12 este nacela de lucru la inaltime pe care Manitou a lansat-o in premiera acum 2 ani si jumatate la Intermat 2015 si care, cu designul ei, a creat o falie intre forma si stilul acestor echipamente, demonstrand inca o data ca Manitou considera inovatia drept unic factor de dezvoltare.

Aceasta noua nacela de lucru la inaltime ofera toate avantajele ADN-ului Manitou: siguranta, calitate, fiabilitate, fiind una dintre nacelele cele mai avantajoase din punct de vedere economic de pe piata. Cu un design nou si un concept innovator in tehnologia de ridicare a nacelei, acest echipament, propulsat de un motor diesel, reprezinta o dezvoltare revolutionara in gama platformelor de lucru la inaltime, oferind in acelasi timp o alternativa pentru piata de inchiriere.

Capabil de a ridica doi lucratori si echipamentul lor de lucru pana la o inaltime de lucru de aproape 12 m, nacela de lucru la inaltime Man'Go 12 a fost proiectata pentru executia de lucrari structurale la cladiri, lucrari de finisare, taiere si curatare industriala si multe altele.

Man'Go 12 indeplineste in totalitate specificatiile clientilor in ceea ce priveste performantele de lucru, accesul facil la componente si transportul usor de la un santier la altul, datorita gabaritului compact si masei reduse (4.100 kg).

Cu un nou sistem de ridicare a nacelei la inaltime, mai rapid, o noua transmisie cu motor hidraulic la fiecare roata si un nou sasiu, cu un centru de greutate mai aproape de sol, Man'Go 12 inoveaza la toate nivelurile, dar intotdeauna se bazeaza pe caracteristicile fundamentale pe care produsele Manitou le evidentiaza: robustetea bratului de ridicare a nacelei, miscari line si precise si, bineinteles, capacitatea de a se deplasa pe terenuri accidentate si in spatii stramte.
Anul XIII, nr. 144, feb 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017

Truck Power, Octombrie 2017
 
Truck Power, Octombrie 2017
 


 
 

PARTENERI