Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 141

O noua generatie de motoare hidraulice cu pistoane axiale, constructie ax inclinat, a fost lansata in productie de Linde Hydraulics

13.12.2017
O noua generatie de motoare hidraulice cu pistoane axiale, constructie ax inclinat, a fost lansata in productie de Linde Hydraulics
Linde Hydraulics isi extinde gama de componente de inalta calitate pentru sistemele hidraulice prezentand in premiera, la targul international Agritehnica 2017, noua generatie de motoare hidraulice cu pistoane axiale, constructie ax inclinat.

"Noua generatie de motoare cu pistoane axiale de la Linde Hydraulics completeaza perfect gama de sisteme hidraulice mobile orientata spre client si indeplineste numeroasele cereri formulate de clienti de a continua traditia seriei BMV.”, a declarat Janfried A. Tirre, Director de Vanzari la Linde Hydraulics GmbH & Co.KG.

Linde Hydraulics GmbH & Co. KG este un producator german de talie mondiala, de sisteme de actionare hidraulice si electronice. Ca lider tehnologic in domeniul hidraulicii de inalta si medie presiune, Linde Hydraulics si-a stabilit standarde superioare de calitate a productiei pentru sistemele sale hidraulice, scopul declarat fiind reducerea semnificativa a consumului de combustibil si a emisiilor de CO2. Linde Hydraulics este un partener de dezvoltare si furnizor de componente pentru producatori renumiti de masini mobile nonrutiere, utilaje agricole si masini industriale.

Linde Hydraulics si-a stabilit standarde superioare de calitate a productiei pentru sistemele sale hidraulice, scopul declarat fiind reducerea semnificativa a consumului de combustibil si a emisiilor de CO2.

Motoarele hidraulice cu pistoane axiale si corp inclinat (constructie ax inclinat) - modelele cu cilindree variabila (CMV) si cele cu cilindree fixa (CMF) - se caracterizeaza prin sarcina externa ridicata si capacitatea de a lucra la turatii ridicate. Datorita conceptiei constructive cu interfete standardizate, de exemplu, flansa de conectare conform ISO, cele doua versiuni de motoare hidraulice cu pistoane axiale si corp inclinat, CMV si CMF, pot fi integrate rapid si usor in sistemele hidraulice existente pe masini, potrivinduse la o mare varietate de aplicatii, fara a mai fi nevoie de adaptoare. Ambele tipuri de motoare hidraulice sunt disponibile in versiunea standard si „plug-in”, putand fi folosite atat in circuite deschise, cat si circuite inchise. In plus, pierderile reduse prin frecare, la care se adauga masa redusa a motoarelor, le asigura o functionare mai eficienta in cadrul aplicatiei, cu consecinte favorabile asupra costurilor finale de exploatare. Motorele hidraulice cu pistoane, constructie cu ax inclinat, inlocuiesc vechile modelele BMV, scoase din fabricatie.

Motoarele hidraulice CMV si CMF au succedat motoarelor din seria BMV, constructie cu ax inclinat, pe care compania Linde le-a introdus pe piata la inceputul anilor '60. Cele doua noi modele de motoare completeaza motoarele hidraulice cu disc de distributie inclinat, oferite de Linde Hydraulics intr-o gama de cilindree de la 55 cc pana la 280 cc. Noua generatie de motoare hidraulice cu pistoane axiale si constructie cu ax inclinat, are capacitatea de a functiona la turatii ridicate, de pana la 7.200 rpm, oferind o presiune nominala de 450 bar si o presiune maxima de 500 bar. Primele tipodimensiuni ce vor aparea pe piata vor fi motorul pentru transmisii CMF89, cu cilindreea fixa (80 cm3), si motorul CMV115, cu turatie variabila si cilindree de 115 cm3, amandoua fiind livrate impreuna cu comenzi electro-proportionale.

Modelul CMF de motor hidraulic cu corp inclinat, este adecvat utilizarii la masinile agricole, cum ar fi combinele de recoltat sau mixerele de furaje, la masinile pentru constructii, ca de exemplu, excavatoarele pe roti, compactoarele cu un singur tambur, precum si la antrenarea vinciurilor din componenta diverselor tipuri de macara. Motorul hidraulic model CMV intra in componenta sistemelor hidraulice instalate pe masini agricole, cum ar fi masinile de stropit, de recoltat sfecla si sfecla de zahar, dar si masini forestiere pentru manipularea bustenilor. Motorul CMV este utilizat, de asemenea, pe masini pentru constructii, cum ar fi incarcatoarele pe roti, compactoarele cu tambur dublu, finisoare de asfalt, echipamente de forare etc.
Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017

Truck Power, Octombrie 2017
 
Truck Power, Octombrie 2017
 


 
 

PARTENERI