Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 142

BFS-Masini si echipamente complete pentru fabricarea produselor din beton de inalta calitate

25.01.2018
BFS-Masini si echipamente complete pentru fabricarea produselor din beton de inalta calitate
Echipamentele de ultima generatie si expertiza in domeniu i-a permis companiei BFS sa-si consolideze pozitia pe piata nationala si internationala ca motor de inovare si lider in tehnologie pentru productia de tuburi si camine din beton, precum si pentru al te produse prefabricate din beton, destinate constructiei profesionale a infrastructurii de inginerie civila. Succesul este cuantificabil, BFS a reusit in ul timii ani sa-si consolideze renumele pe piata internationala si sa isi mareasca de 4 ori cota de piata.

Cu fiecare masina pe care o produce si pune in functiune, renumele BFS si increderea in aceasta creste constant datorita recomandarilor clientilor. Obiectivul BFS “Crestere prin inovatie, fiabilitate si increderea clientilor.”

ATLANTIC - Solutia pentru producerea de tuburi din beton in mod automat
Modelul de masina ATLANTIC produs de societatea BFS, este o masina versatila, complet automata care poate fi adaptata individual pentru producerea celor mai variate elemente din beton: de dimensiuni mari, de dimensiuni mici, rotunde, dreptunghiulare sau unghiulare. Calitatea optima a produselor, capacitatea de productie zilnica si manipularea usoara sunt alte cateva avantaje ale sistemului. Un alt avantaj al masinii model ATLANTIC este ca aceasta poate functiona in spatii restranse. Modificarile pot fi facute intr-un mod rapid si facil deoarece ajustarea dimeniunii poate fi facuta doar prin apasarea unui buton.

Cu ATLANTIC, clientii pot produce cu doua matrite de dimensiuni diferite in aceeasi zi. Acest lucru duce la o flexibilitate a productivitatii, respective la un raspuns mult mai prompt la cerintele pietei. Modelul ATLANTIC este efficient pentru producerea de tuburi din beton si elemente de canalizare cu diametrul nominal de pana la 2.000 mm si este caracterizata de calitatea de prima clasa a produselor si de ciclurile de productie extrem de scurte.

CAPITAN - Totul de la o matrita
Cu CAPITAN, societatea BFS a dezvoltat si a adus pe piata o masina care poate produce totul de la o matrita - camine de baza molitice cu o suprafata foarte neteda, canale cu diferite diametre si unghiuri de inclinare iar in plus guri de intare si iesire cu inaltimi variabile. Cu sistemul CAPITAN clientii BFS sunt capabili de a produce nu doar elemente standard ci si elemente in conformitate cu cerintele individuale ale clientilor sai. Acesta este un concept revolutionar in industria producatoare de elemente de canalizare din beton.

Clientii sunt capabili sa produca elemente de dimensiuni mari si massive cu sisteme de productie robuste si eficiente. Pentru a satisfice cerintele clientilor societatea BFS ofera diferite sisteme concept. Societatea este lider in tehnologia statiilor cu turnare umeda. SLAB FLEX este un sistem de turnare umeda complet automatizat pentru productia de terase si blocuri drepte, pietre de bordura, margini bazine, piatra furnir etc. Sistemul ofera tot ce va doriti de la o masina de baza pana la o linie de productie complet automata cu sistem de uscare a betonului controlat climateric si o statie robotizata pentru impachetare.
Anul XIV, nr. 157, apr 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

TRUCK POWER , Martie 2019
 
Truck Power, Martie 2019

NEXT AUTO, Februarie 2019
 
NEXT AUTO, Februarie 2019

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 
 
 

PARTENERI