Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 142

FORD TRUCKS - O noua livrare de 10 vehicule municipale

25.01.2018
FORD TRUCKS - O noua livrare de 10 vehicule municipale
La patru luni de la intr area pe piata vehiculelor municipale din Romania, Ford Trucks livreaza o noua serie de 10 autogunoiere compactoare catre MUD RECYCLING.

Pasiunea pentru inovatie este o traditie pentru Ford Trucks, iar prin gama de Vehicule Specializate o multitudine de caracteristici tehnologice de ultima generatie devin partenerul de drum al operatorilor din domeniul salubritatii.

Echipate cu noul motor Ford Ecotorq, garant al eficientei consumului de combustibil, gama de Vehicule Specializate Ford Trucks ofera unele dintre cele mai reduse costuri de operare. De asemenea, caracteristicile inovatoare ale vehiculelor municipal Ford Trucks asigura performanta serviciilor, precum si confortul si siguranta utilizatorilor. Pana in prezent, Ford Trucks a livrat deja un numar important de vehicule catre 6 mari companii din domeniul salubritatii.

"Suntem incantati de aceasta livrare de 10 vehicule comerciale Ford Trucks catre MUD RECYCLING, livrare care demonstreaza competitivitatea produselor noastre si pozitioneaza Ford Trucks ca leader pe piata Vehiculelor Municipale cu mai mult de 35 de vehicule comerciale livrate in ultimele 3 luni.”- Stefano Albarosa, CEO Cefin Trucks

"Ne pastram angajamentul de a asigura operatorilor de vehicule municipale produse concepute special pentru a le raspunde si depasi exigentele, si de a aduce astfel o reala valoare adaugata serviciilor lor prin puterea vehiculelor Ford Trucks, prin consumul si costurile de intretinere si operare fara concurenta, si nu in ultimul rand prin pretul competitiv” mai adauga domnul Albarosa.

Compactorul de 15 mc este montat pe un autosasiu Ford Trucks, cu masa maxima autorizata de 18 T, motor Ford Ecotorq de 9 litri - 330 CP si transmisie manuala cu 6+1 trepte. Asemenea intregii game de vehicule comerciale rutiere Ford Trucks, acesta este dotat cu noul sistem de franare cu discuri si frana de motor. Noua tehnologie include o forta de franare suplimentara prevazuta pana la 340 kW la nivelul motorului.

In plus, vehiculele sunt echipate cu Programul Electronic de Stabilitate (ESP), care permite viraje in conditii de siguranta, Sistemul avansat de Franare de Urgenta (AEBS) pentru mai multa siguranta in cazul franarii bruste si Sistemul de avertizare in caz de parasire a benzii (LDWS) care previne modificari involuntare ale benzii de circulatie.

Cabina sasiului Ford Trucks este dotata standard cu o multitudine de optiuni care asigura confortul soferului si usurinta in utilizare: aer conditionat, senzor ploaie, senzor faruri, cruise control, radio CD. Vehiculele Ford Trucks sunt livrate cu sistem GPS si un abonament inclus de Fleet Management pentru 24 luni asigurat de Viasat. Aceasta solutie profesionala de monitorizare permite proprietarului sa aiba la indemana toate informatiile tehnice si operationale legate de vehicul (kilometraj, consum, pozitie, eficienta stil condus) si functioneaza perfect integrat in orice sistem ERP de companie sau ca furnizor independent de informatii.

"Ne bucuram de intrarea pe piata din Romania a Ford Trucks - pentru noi s-au dovedit a fi combinatia perfecta intre caracteristicile tehnologice si eficienta din punct de vedere al costurilor. Tocmai de aceea am achizitionat in prezent 10 autogunoiere compactoare Ford Trucks, si putem spune ca suntem doar la inceputul acestui parteneriat."- Bogdan Horia, Administrator MUD RECYCLING

Cefin Trucks activeaza de peste 20 de ani in domeniul auto ca furnizor de servicii si produse pentru profesionistii din lumea transporturilor. In prezent Cefin Trucks isi deruleaza activitatea prin trei divizii: Ford Trucks, Divizia de Camioane Rulate si Service. Cefin Trucks este unicul importator si distribuitor in Romania al Ford Trucks - unul dintre cei mai mari constructori de camioane la nivel mondial. Reteaua de distributie si asistenta tehnica Ford Trucks este prezenta in orasele Bucuresti, Constanta, Craiova, Timisoara, Arad, Deva si Brasov, urmand ca pana la finalul anului 2017, acoperirea teritoriala sa fie extinsa pentru toate zonele tarii.

Activitatea Diviziei Camioane Rulate Cefin Trucks integreaza servicii de achizitii si vanzarea de camioane si semiremorci rulate apartinand tuturor marcilor. De asemenea, ofera consultanta in finantarea achizitiei beneficiind de parteneriate de traditie cu societatile de leasing din Romania. Nu in ultimul rand, Cefin Trucks include si cel mai mare service de camioane din Romania si unul dintre cele mai importante din Europa Centrala si de Est. Acesta ofera servicii de reparatii mecanice, electrice, de tinichigerie si vopsitorie complexe pentru toate tipurile de vehicule comerciale si semiremorci.
Anul XIV, nr. 157, apr 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

TRUCK POWER , Martie 2019
 
Truck Power, Martie 2019

NEXT AUTO, Februarie 2019
 
NEXT AUTO, Februarie 2019

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 
 
 

PARTENERI