Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 142

IRIDEX GROUP PLASTIC este partener RASCO

25.01.2018
IRIDEX GROUP PLASTIC este partener RASCO
Echipamente profesionale pentru intretinerea drumurilor

Incepand din 2016, Iridex Group Plastic a devenit partener pentru Romania al unuia dintre cei mai importanti producatori europeni de echipamente profesionale pentru intretinerea drumurilor.

O afacere cu peste un sfert de secol de experienta in domeniu, facilitati de productie modern in Croatia si Serbia si cu o prezenta constanta in peste 30 de tari din Europa si Asia, RASCO este furnizorul ideal de echipamente pentru orice operator economic care se ocupa cu intretinerea drumurilor.

RASCO ofera o gama larga de solutii destinate intretinerii drumurilor atat pe timp de iarna cat si pe timp de vara:
• Solutii complete pentru vehiculele utilizate la intretinerea drumurilor;
• Echipamente destinate intretinerii infrastructurii rutiere pe tot parcursul anului;
• Suport pentru parteneri si clienti pe tot parcursul ciclului de viata al echipamentelor.

De la echipamente de deszapezire, dezghet si protectie anti-inghet si pana la echipamente de toaletare a vegetatiei si aspiratoare, RASCO produce utilaje fiabile, precise si cu durata mare de viata. Sistemele de control electronice asigura rezultate foarte bune de fiecare data. Cu ajutorul acestora, parametrii de lucru ai utilajelor (precum locatie, viteza de deplasare, consum etc.) pot fi monitorizati de la distanta in scopul optimizarii utilizarii acestora. Avand un raport pret/calitate foarte competitiv, produsele RASCO garanteaza eficienta si performanta ridicata pentru toate operatiile de intretinere a drumurilor.

Un strat gros de zapada sau gheata compacta nu reprezinta probleme pentru echipamentele RASCO! Plugurile de zapada si sararitele pentru camioane, tractoare si masini multifunctionale, garanteaza drumuri curate si sigure in cel mai eficient mod. Pentru operatorii care intretin drumurile, RASCO ofera sistemul proprietar Advanced Road Management System - ARMS®, utilizat pentru monitorizarea prin GPS a operatiunilor de intretinere a drumurilor incluzand monitorizarea imprastierii, a curatarii si a toaletarii vegetatiei precum si monitorizarea parametrilor generali ai utilajului si a timpului de lucru. Acest sistem permite, de asemenea, generarea de rapoarte detaliate.

Plugurile de zapada RASCO sunt produse si comercializate intr-o gama variata ce include pluguri pentru toate tipurile de vehicule, de la camioane si vehicule multifunctionale pana la tractoare, utilaje de constructii si vehicule utilitare usoare. Constructia plugurilor este adaptata atat tipului de suprafata ce trebuie curatata cat si in functie de grosimea stratului de zapada.

Eficienta curatarii depinde de alegerea corecta a plugului. Gama de pluguri de zapada RASCO include peste 10 modele diferite adaptate diverselor suprafete de curatat si conditiilor meteo.

Cel mai mare plug din gama RASCO, KALNIK XL, precum si plugul lateral BSP sunt destinate a fi utilizate pe drumurile principale si autostrazi. VELEBIT este un plug destinat curatarii drumurilor acoperite cu un strat inalt de zapada in timp ce KALNIK este un plug universal cu aplicatii multiple. Plugurile MOSOR sunt destinate curatarii zapezilor din zonele urbane largi iar plugurile cu geometrie variabila VERTUS sunt destinate curatarii zapezii pe strazile inguste si in parcari in timp ce plugurile BILO si MSP sunt construite pentru curatarea in cazul ninsorilor de mica intensitate.

Plugurile SPTT si KOMBI sunt destinate a fi montate pe vehicule multifunctionale, tractoare si utilaje de constructii. Toate plugurile RASCO sunt proiectate si construite pentru curatarea eficienta, simpla si sigura a zapezii depuse pe drumuri iar calitatea executiei acestora si robustetea de care dau dovada servesc drept garantie a calitatii. Iridex Group vine in intampinarea partenerilor sai cu solutii sustenabile 24/7 si cu cel mai scurt timp de raspuns!
Anul XIV, nr. 157, apr 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

TRUCK POWER , Martie 2019
 
Truck Power, Martie 2019

NEXT AUTO, Februarie 2019
 
NEXT AUTO, Februarie 2019

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 
 
 

PARTENERI