Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 142

METSO inoveaza in schimbarea sitelor de cernere

16.01.2018
METSO inoveaza in schimbarea sitelor de cernere
Mai putin timp alocat operatiunii si mai multa siguranta, prin intermediul unui nou sistem de prindere

Timpii morti sunt costisitori in cazul opririi productiei pentru schimbarea sitelor de cernere care prelucreaza minerale si agregate. Sistemul Metso fara lovire asigura o instalare sigura, rapida si creste disponibilitatea ciurului.

"In trecut, lansam sistemul de planificare si monitorizare online a planurilor pentru comandarea sitelor de sortare. Producerea acestui sistem nou este inca un pas pe care il facem in sprijinul clientilor nostri pentru scaderea timpilor morti si cresterea productivitatii medii" Claes Larsson, Manager Global de Productie pentru Site de Sortare la Metso.

Metso introduce un nou sistem de fixare pentru sitele de tip Trellex™ care ofera productivitate crescuta si faciliteaza inlocuirea sitelor in siguranta si mai rapid decat sistemul conventional. Pana acum, demontarea suruburilor si a traverselor de fixare era o operatiune consumatoare de timp si periculoasa. Noul sistem inovativ de prindere Metso imbunatateste siguranta operatorilor in timpul schimbarilor sitelor. Nu este necesara folosirea unui ciocan in timpul inlocuirii sitelor ciurului.

Suruburile de fixare, special proiectate, pot fi insurubate, cat si desurubate, utilizand o surubelnita electrica cu impact. Cu aceasta solutie tehnica, accidentele cauzate de desfacerea elementelor mecanice de fixare a sitelor pot fi evitate. In plus, prin imbunatatirea sigurantei, noul sistem scurteaza considerabil timpul de interventie, rezultand o disponibilitate si o productivitate medie crescuta a echipamentului.

Noul sistem de asamblare este in prezent disponibil ca optiune standard pentru sitele ciururilor Trellex (TM) 305PS, de dimensiuni uzuale (40 mm - 60 mm), dar va fi introdus curand si pentru dimensiuni suplimentare.
Anul XIV, nr. 157, apr 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

TRUCK POWER , Martie 2019
 
Truck Power, Martie 2019

NEXT AUTO, Februarie 2019
 
NEXT AUTO, Februarie 2019

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 
 
 

PARTENERI