Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 142

MT 420 H New Buggy - Manipulatorul telescopic ultra-compact al Seriei MT de la Manitou

09.01.2018
MT 420 H New Buggy - Manipulatorul telescopic ultra-compact al Seriei MT de la Manitou
Ultimul nascut al Seriei MT de la Manitou, MT 420 H New Buggy este manipulatorul telescopic cel mai compact si mai maniabil pe care francezii de la Manitou l-au lansat pe piata masinilor pentru constructii. Cu dimensiunile sale exceptionale, MT 420 H New Buggy se dovedeste un partener ideal pe orice santier de constructii, cu deosebire atunci cand trebuie efectuate lucrari de renovare la inaltimi mici sau trebuie manipulate materiale in spatii interioare.

Usor de utilizat, facil de intretinut, cu a sa capacitate de ridicare de 2 tone la o inaltime de 4,30 metri, unica pe piata, si a numeroasele accesorii de lucru, noul Buggy MT 420 H este o masina multifunctionala, eficace si sigura care, cu siguranta, favorizeaza reducerea Costului Total de Proprietate. Capabil sa se strecoare in spatii dintre cele mai aglomerate, pe terenuri accidentate si cu acces dificil, MT 420 H este echipat cu 4 roti motrice si directoare, avand o raza de virare exterioara mai mica de 3 metri. Cele 3 moduri de deplasare disponibile, cu doua sau cu patru roti directoare si modul crab, ofera o manevrabilitate excelenta. La toate acestea concura cuplul motor optimizat ce ofera o forta de tractiune importanta ce se alatura unui excelent raport masa/putere, repartitiei echilibrate a masei operationale pe axe si centrului de greutate foarte coborat, care ii asigura o stabilitate cu totul deosebita, cu toate ca garda la sol este destul de ridicata (24 cm).

Pe sasiul ultra-compactului manipulator telescopic este amplasata aceeasi cabina care echipeaza modelul MT625 H, urmatorul din gama, ceea ce asigura acelasi confort de lucru operatorului, in ciuda dimensiunilor de gabarit mai mici ale masinii, in special a latimii. In cabina intalnim acelasi tablou de bord ergonomic, cu comenzile principale la indemana mainii operatorului si acelasi joystick cu butoane (JSM®) pentru efectuarea cat mai simpla a mai multor manevre (actionarea bratului, comanda cutiei de viteze si al celul de al treilea circuit de comanda). Transmisia hidrostatica, cu schimbarea rapoartelor comandata de la JSM®, asigura supletea si precizia de lucru necesara.

MT 420 H New Buggy este o masina usor de intretinut si de transportat. Masina in ansamblul ei este conceputa si dezvoltata pentru a asigura o mentenanta simpla si eficienta. Capacul de protectie a compartimentului motor se deschide complet, iar radiatorul poate fi rabatut, ceea ce asigura un acces complet si facil la componentele si sistemele motorului si instaltiei hidraulice. Pentru transport sunt prevazute puncte de fixare accesibile in fata si in spatele masinii, atunci cand aceasta este transportata cu un vehicul.

Deosebit de intuitiv si simplu de utilizat, ultracompactul manipulator telescopic de la Manitou este echipat cu atasamentele standard de la Manitou: cupa de incarcare, suport cu furci flotante, suport cu carlig macara, suport basculant cu furci, bena pentru beton, distribuitor cu bena etc.


Caracteristici definitorii pentru siguranta, performante si eficacitate
• Vizibilitate la 360o din interiorul cabinei;
• Sistem eficient de franare, cu disc pe cardanul transmisiei ce actioneaza asupra celor doua axe;
• Frana de parcare automata, pentru evitarea oricarui accident;
• Conformitate cu normele de securitate a masinilor pentru constructii EN 15000 si ROPS/FOPS de nivel I; O foarte buna diagrama de sarcina;
• Capul bratului telescopic este ranforsat, pentru lucrari cu cupa de incarcare;
• Pentru o racire optima a motorului, ventilatorul este oferit standard cu reglaj hidraulic a turatiei.
Anul XIII, nr. 144, feb 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017

Truck Power, Octombrie 2017
 
Truck Power, Octombrie 2017
 


 
 

PARTENERI