Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 142

PRONAR Unul dintre principalii producatori la nivel mondial de utilaje de deszapezire, municipale si agricole

25.01.2018
PRONAR Unul dintre principalii producatori la nivel mondial de utilaje de deszapezire, municipale si agricole
Compania Pronar a fost fondata cu aproape 30 de ani in urma in regiunea Narew, Podlasie, in partea de nord-est a Poloniei. "Pro" inseamna productia, "Nar" este o abreviere a lui Narew - de aici si numele companiei. Pronar angajeaza peste 2.000 de angajati. In 7 fabrici moderne situate pe o suprafata de 80 de terenuri de fotbal, 600 de tone de otel sunt folosite zilnic pentru a produce 4 000 de piese.

Deoarece compania a fost infiintata in 1988, proprietarii au avut ideea unica de dezvoltare a companiei axata in primul rand pe implementarea diverselor game de produse. Pronar este unul dintre principalii producatori la nivel mondial de utilaje de deszapezire, municipal si agricole, sisteme pneumatice si hidraulice, axe pentru remorci, profiluri de otel si componente din plastic. Tractorul AMK 320 este utilizat in lucrarile municipale, la curatarea zapezii, la maturare, cosit si transportul urban de materiale, precum si ca tractor de ferma pentru ingrijirea pomilor fructiferi.
Motorul Mitsubishi cu 4 cilindri este excelent pentru acest tractor universal mic, iar tractiunea 4x4 face ca tractorul sa aiba caracteristici excelente.

Sararitele PRONAR T130, T131, T132
Sunt masini tractate de imprastiat sare, alimentate de la sistemul hidraulic al tractorului. Aceste masini sunt proiectate pentru imprastierea drumurilor de iarna cu nisip si sare. Buncarul de incarcare este ranforsat cu grila de stabilizare interioara si profilele laterale speciale. Deasupra este fixata o sita speciala care impiedica patrunderea in buncar a materialelor sau a pietrelor. Ajustarea latimii de lucru si a vitezei benzii continue de alimentare ajuta la controlul precis al parametrilor de imprastiere.

Tractorul Pronar 320AMK atrage atentia clientilor, deoarece este usor de utilizat si este prevazut cu legaturi frontale, lampa de avertizare si echipament hydraulic eficient, montate standard. Costurile scazute de operare, fiabilitatea, cabina confortabila si sigura si raza mica de viraj sunt caracteristicile pe care utilizatorii le apreciaza.

Solutiile folosite la plugurile din seria PUS-P permit functionarea chiar si in conditii extreme de iarna. Designul plugului si o varietate de lame disponibile permit indepartarea eficienta si efectiva a zapezii, murdariei si ghetii. Designul robust al plugului il face pregatit pentru a indeparta stratul gros de zapada in conditii dificile.

Plugurile de zapada sunt disponibile in latimi de lucru de:
• PUS-S27 - 2.700 mm,
• PUS-S32 - 3.200 mm,
• PUS-S34 - 3.400mm,
• PUS-S36 - 3.600mm,
• PUS-S40 - 4.000 mm.

Frezele de zapada PRONAR OW 2.4 sunt disponibile cu unitate PTO (OW 2.4M), precum si unitate hidraulica (OW 2.4H).

Frezele de zapada indeparteaza zapada si gheata de pe sosea sau alte suprafete si o arunca la o distanta de pana la 30 de metri. Este disponibila si versiunea cu jgheab extins, care permite aruncarea zapezii direct intr-o remorca. Freza de zapada OW 2.4 poate fi instalata pe un carlig de prindere sau in spate cu 3 puncte. Lama si glisierele sunt din otel dur.

Cea mai noua maturatoare ZM-2300M este destinata pentru indepartarea murdariei de pe strazile orasului, trotuare, locuri de parcare, alte zone pavate si drumuri.

Poate fi folosita si in timpul iernii pentru zapada. Constructia maturatoarei, caracteristicile si functionalitatea acesteia fac din ZM-2300M o alegere perfecta pentru companiile municipale. Posibilitatea agregarii la tractoare sau incarcatoare face ca aceasta sa fie un accesoriu bun pentru sectorul public si cel privat. Montat pe partea frontala a vehiculului de transport, ZM-2300M este actionat hidraulic. Gama larga de accesorii permite adaptarea maturatoarei la nevoile individuale ale clientilor.


Anul XIV, nr. 157, apr 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

TRUCK POWER , Martie 2019
 
Truck Power, Martie 2019

NEXT AUTO, Februarie 2019
 
NEXT AUTO, Februarie 2019

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 
 
 

PARTENERI