Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 143

IRCAT CO isi largeste portofoliul de produse cu Keestrack

30.01.2018
IRCAT CO isi largeste portofoliul de produse cu Keestrack
Cu o activitate de peste 15 ani in Romania, compania Ircat Co Srl este unul dintre cei mai importanti distribuitori de utilaje si echipamente pentru constructii. Bobcat, Doosan, Ingersoll-Rand, TANA, sunt doar o parte din brandurile comercializate. Recent compania si-a marit portofoliul de produse devenind dealer oficial al echipamentelor mobile de concasare si sortare KEESTRACK.

Masini & Utilaje:
Cum s-a luat decizia preluarii brandului de concasare si sortare Keestrack?
Alexandru Soare: Colaborarea noastra cu producatorul KEESTRACK a inceput din dorinta de a ne extinde gama de echipamente mobile pentru concasare si sortare, compania belgiana fiind foarte cunoscuta in special pentru echipamentele sale extrem de eficiente in activitatile din cariere si balastiere, precum si reciclare din demolari.

Masini & Utilaje: Care sunt asteptarile si planurile de vanzare pentru anul in curs?
Alexandru Soare: Luand in considerare situatia actuala, in contextual interesului general crescut in domeniul reciclarii materialelor, asteptarile noastre sunt directionate mai ales catre partea de reciclare a deseurilor (provenite din demolari sau industriale). Totodata, ne adresam si segmentului de productie a agregatelor de cariera si balastiera, KEESTRACK fiind unul dintre producatorii importanti de concasoare mobile (cu falci, cu impact, cu con), statii de sortare mobile (scalpere si clasificatoare), ciururi rotative pentru agregate, precum si benzi transportoare mobile.

Masini & Utilaje: Cum apreciati nivelul actual al pietei pentru astfel de utilaje si care este cererea pentru aceste echipamente?
Alexandru Soare: In perioada actuala, cererea pentru aceste echipamente este scazuta datorita scaderii generale a pietei de constructii.

Masini & Utilaje: Estimati o crestere a cererii pentru aceste echipamente?
Alexandru Soare: Ne asteptam insa la o crestere a cererii datorata proiectelor de reciclare a materialelor. In acelasi timp, ne adresam si companiilor care detin deja echipamente second hand ale acestui producator si care au nevoie de service, piese de schimb si consumabile pentru echipamentele deja existente in Romania.

Masini & Utilaje: Ce surse de finantare oferiti clientilor pentru achizitia acestor utilaje: leasing, accesare fonduri, finantare directa de la producator?
Alexandru Soare: Ca si pentru celelalte echipamente distribuite de catre IRCAT-CO in Romania, oferim clientilor nostri posibilitatea achizitionarii echipamentelor KEESTRACK atat in leasing, cat si prin intermediul fondurilor europene.

Fabricile KEESTRACK aflate in Europa furnizeaza echipamente performante, de ultima generatie, conforme normelor CE.

Masini & Utilaje: Va exista un departament separat care va gestiona in termeni de vanzare si servicii postvanzare acest nou brand?
Alexandru Soare: Echipamentele KEESTRACK se integreaza in actualul departament destinat utilajelor pentru constructii, in cele mai multe cazuri putandu-se utiliza impreuna cu echipamentele DOOSAN sau TANA pe care le distribuim.

Masini & Utilaje: Care sunt avantajele si beneficiile pe care le prezinta echipamentele Keestrack prin comparatie cu produsele competitoare existente deja in piata din Romania: cost mic de achizitie, costuri reduse de intretinere si mentenanta, productivitate sporita etc.?
Alexandru Soare: Fiecare produs Keestrack este proiectat pentru a fi extrem de eficient din punct de vedere al costurilor, cuprinzand mai multe solutii inovatoare. Gama KEESTRACK de CONCASOARE cu falci, cu con si cu impact ofera performante imbatabile si mobilitate sporita intr-o gama larga de aplicatii. Avantajele principale sunt: forma superioara a produsului final; cea mai mare rata de reducere a dimensiunilor agregatelor procesate; abilitatea de a monitoriza de la distanta procesul de lucru; buncar de alimentare potrivit atat pentru incarcatoarele frontale cat si pentru excavatoare; sunt echipamente compacte, usor de transportat.

Solutiile KEESTRACK pentru SORTARE – scalperele (pentru cariere dar si reciclare din demolari), cat si clasificatoarele cu site clasice (pentru obtinerea sorturilor exacte de agregate), ofera solutii de inalta performanta si mobilitate ridicata, indiferent de sarcina.

Avantaje principale comparative cu alti producatori: sunt disponibile si versiuni plug-in electrice, in scopul economisirii energiei; au cel mai mic consum de combustibil din gama lor de echipamente. BENZILE TRANSPORTOARE KEESTRACK au un standard ridicat in sectorul manipularii de agregate, cu cele mai bune performante indiferent de aplicatie. Economisesc 75% din costuri in comparatie cu utilajele de incarcare, nefiind necesar un operator. Sunt disponibile in mai multe variante de actionare: diesel/hidraulic, diesel/ electric si plug-in (conectare direct la reteaua de electricitate). Prezinta mobilitate sporita datorita deplasarii pe senile.

Masini & Utilaje: Ce pachet de servicii asigurati pentru noul brand din portofoliu: service si mentenanta, piese de schimb, garantii?
Alexandru Soare: Ca si pentru celelalte marci din portofoliul nostru, asiguram intregul pachet de servicii necesare detinatorilor de astfel de echipamente: mentenanta, service, garantia produselor, piese de schimb si consumabile, instruirea operatorilor si a personalului implicat in monitorizarea activitatii acestor echipamente.


Anul XIV, nr. 157, apr 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

TRUCK POWER , Martie 2019
 
Truck Power, Martie 2019

NEXT AUTO, Februarie 2019
 
NEXT AUTO, Februarie 2019

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 
 
 

PARTENERI