Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 144

EPIROC, un nou brand pentru industria de cariera si minerit

27.02.2018
EPIROC, un nou brand pentru industria de cariera si minerit
Atlas Copco a anuntat in ianuarie 2017 intentia de a propune o divizare a Grupului in doua companii, Atlas Copco si Epiroc. Atlas Copco se va concentra pe clientii industriali, iar noua companie Epiroc, se va concentra pe clientii din minerit, infrastructura si resurse naturale. Oficial de la 1 ianuarie 2018 Epiroc AB este compania mama a tuturor companiilor Epiroc, dar va continua sa faca parte din grupul Atlas Copco.

"Cu Epiroc am descoperit un nume scurt, distinct si atemporal, perfect pentru industria miniera si inginerie civila." - Annika Berglund, Senior Vice President Corporate Communication & Governmental Affairs

Noua companie EPIROC va prezenta anul acesta la Intermat 2018, ce va avea loc la Paris, o gama completa de utilaje si echipamente perfecte pentru industria carierei si mineritului. Dintre acestea amintim pulverizatoarele Meyco ME5 care sunt alegerea ideala pentru proiecte de tuneluri civile. Acestea au o raza de inaltime de la 4 pana la 15 m, cu o rata de avans de pana la 14 m.

Pentru excavarea rocilor din subteran EPIROC va prezenta Unigrout Flex M – Instalatie flexibila si fiabila de injectare a cimentului. Fabricata in Suedia, instalatia Unigrout Flex M garanteaza o intretinere facila si o durata de utilzare indelungata. Instalatia este polivalenta si profitabila, si asigura o rentabilitate ridicata a investitiei. Unigrout Flex M este o instalatie completa si compacta, rapid si usor de deplasat si de utilizat.

Pentru foraj de suprafata si de explorare EPIROC propune SmartROC C50. Cu o precizie superioara in foraj ofera rezulatate optime, siguranta sporita si calitate in operatiunile de puscare din exploatarile miniere de suprafata si carierele de agregate si calcar. Echipamentul prezinta un consum redus de combustibil si o valoarea scazuta a pierderilor de energie asigurand astfel o durata lunga de viata si un cost total redus de functionare.

Un echipament multifunctional este FlexiROC T20R

Acesta are o larga zona de actiune a bratului ce face ca echipamentul sa fie potrivit pentru o varietate de aplicatii din constructii, inclusiv pentru lucrari in subteran. Echipamentul are o performanta excelenta de foraj datorata perforatorului hidraulic de roci COP 1435, ce dezvolta o putere maxima de impact de 14 kW. Este un echipament care, cu adevarat, poate indeplini mai multe functiuni.

Cei prezenti la Intermat vor putea gasi in protofoliul EPIROC si cea mai rapida masina de taiere cu sarma diamantata - Speedcut 100 Hp. Viteza ridicata de taiere, de pana la 45 mp/h, consumul redus de sarma diamantata precum si control total al procesului de taiere a blocurilor de piatra, recomanda aceasta masina ca fiind cea mai perfomanta din piata.
Anul XIII, nr. 153, nov 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
 

PARTENERI