Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 144

LEM TRACK 7040 echipament compact performant de concasare si sortare

27.02.2018
LEM TRACK 7040 echipament compact performant de concasare si sortare
Lem Track 7040 este un echipament compact de concasare, puternic, productiv si usor de manevrat fabricat de compania Komplet Recycling Systems, Italia. Komplet Recycling Systems este lider in lume pe piata sistemelor de tratare si a echipamentelor de reciclare a deseurilor. Furnizeaza echipamente in Europa, America, Africa, China si Australia.

Zi de zi apar noi provocari in domeniul tehnologiilor de mediu iar nevoile clientilor sunt indeplinite prin furnizarea echipamentelor si utilajelor foarte performante. Prin cercetarile constante si know-how-ul dobandit in timp, se dezvolta solutii optime pentru protejarea mediului inconjurator.

Succesul pe care Komplet Recycling Systems il inregistreaza, se datoreaza si este sustinut de implicarea 100% a angajatilor sai precum si a viziunii clare pe care compania o are - protejarea mediului si a oamenilor . Lem Track 7040 este unul dintre cele mai performante concasoare. Viteza, manevrabilitatea, portabilitatea si operarea cu usurinta sunt principalele calitati ale acestuia.

Concasoarele sunt utilaje destinate spargerii tuturor felurilor de piatra, minereurilor si materiarelor de constructii. Sunt utilaje versatile, folosite la reciclarea materialelor ramase in urma demolarii, pentru separarea fierului fiind dotat cu separator magnetic. Sunt utilizate, de asemenea, pentru sfaramarea mai multor tipuri de roci, minereuri sau a materialelor din constructii.

Este solutia ideala pentru toate companiile care doresc sa inceapa o afacere de reciclare. Durata de utilizare este una foarte mare pentru acest concasor, fiind extrem de eficient si fiabil.

Reglajul deschiderii falcilor se face cu ajutorul radiocomenzii, fiind hidraulic. Rotatia falcilor poate fi inversata, fiind utila mai ales in cazul materialelor umede. Dotat cu mini statie de sortare pe 2 nivele cu 3 sorturi si 3 benzi.
Anul XIII, nr. 147, mai 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Supliment M&U, Aprilie 2018
 
Aprilie 2018

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018
 
 
 

PARTENERI