Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 144

Preview for CeMAT 2018 (23–27 Aprilie)

27.02.2018
Preview for CeMAT 2018 (23–27 Aprilie)
Revista Masini si Utilaje pentru Constructii a luat parte la inceputul lunii februarie a.c. la Pre-Cemat in Hanovra, Germania, eveniment ce a reunit peste 200 de jurnalisti din 28 de tari, dar si 40 de expozanti din tari precum Austria, Belgia, Franta, Olanda si Germania si a reprezentat un preview al targului propriuzis CeMAT, cel mai important eveniment care acopera sectorul intralogisticii si lantul managementului de aprovizionare din data de 23-27 Aprilie 2018. Tot cu aceasta ocazie un juriu de specialitate a realizat testele pentru premiul “International Forklift Truck of the Year 2018“, iar ceremonia de premiere va avea loc in seara de deschidere a targului de intralogistica, din aprilie 2018.

Domeniul de acoperire al acestuia cuprinde intregul sector de logistica, de la stivuitoare cu un consum redus de energie si camioane industriale, sisteme de manipulare automate si foarte sofisticate, dispozitive de ridicare si platforme de lucru aeriene pana la sisteme de depozitare foarte ingenioase de ultima generatie si nu in ultimul rand macarale si echipamente de ridicat, platforme de lucru la inaltime, solutii logistice robotice si tehnologii de impachetat.

HANNOVER MESSE si CeMAT isi vor combina fortele si vor duce Industria 4.0 la un alt nivel. Impreuna vor deschide o fereastra spre un viitor in care productia digitalizata, sistemele integrate de energie si solutiile inteligente de logistica vor schimba radical modul in care traim, lucram si facem afaceri.

In scenariul fiecarei fabrici a viitorului, rolurile principale vor fi jucate de doi factori principali: oamenii si masinile. Pentru ca acestia sa atinga performante superioare puterea integrarii digitale va trebui sa fie valorificata la maxim. “Integrarea tehnologiei de automatizare, a platformelor IT si de invatare a masinilor va duce Industria 4.0 la urmatorul nivel”, a declarat Dr. Jochen Köckler, Presedintele Consiliului de Administratie al Deutsche Messe.

“Cu tema principala <Integrated Industry- Connect & Collaborate>, HANNOVER MESSE 2018 va permite vizitatorilor din intreaga lume sa experimenteze noile forme de afaceri, de lucru si de colaborare, care sunt facute posibile prin conexiunea noastra, peisajul industrial digital conectat in retea. Acestia vor asista in prim rand la avantajele industriei integrate: productivitate sporita, locuri de munca pentru viitor si modele noi de afaceri interesante.”

Anul acesta CeMAT va avea un alt set excelent de forumuri. Impreuna cu parteneri importanti precum VDMA (Asociatia germana a industriei mecanice), BVL (Asociatia germane de logistica), Institutul Fraunhofer IML si Institutul EHI Retail, CeMAT va expune oportunitatile prezentate de noul concept al Logisticii 4.0, evidentiind cele mai recente solutii practice.

“Impreuna cu HANNOVER MESSE, realizam o platforma unica de cunoastere pentru digitalizarea lantului de aprovizionare, oferind numeroase solutii si inovatii ca niciunde altundeva in lume.” - Dr. Jochen Kockler, Membru al Consiliului de Administratie al Deutsche Messe
Anul XIII, nr. 153, nov 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
 

PARTENERI