Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 145

Conferinta anuala ARILOG Logistica si Supply Chain

10.04.2018
Conferinta anuala ARILOG Logistica si Supply Chain
Centenarul Marii Uniri
De la istoria romanilor la 100 de ani de evolutie in logistica


Statistic s-a demonstrat ca profesionistii din domeniul logisticii ṣi supply chain management considera studiul ṣi networkingul direct de la persoana la persoana cea mai valoroasa investiṭie de timp ṣi bani. Cine altcineva este in masura sa acorde cunostinte si sfaturi practice la problemele ṣi oportunitaṭile din domeniul in care profesezi, decat alti lideri care s-au confruntat deja cu aceste aspecte? Conferinṭa ARILOG este un exemplu excelent de studiu direct ṣi practic in aceasta direcṭie, iar mai jos va prezentam trei puncte de vedere pe care ar trebui sa le luati in considerare in luarea deciziei de a va alatura ṣi a participa la aceasta ediṭie:

# Agenda conferintei se aliniaza la initiativele cheie din domeniul in care profesati. Prin urmare, veti pleca cu cunostinte si informatii pe care le puteti aplica ṣi implementa imediat in compania dvs. contribuind astfel la eficientizarea ṣi imbunataṭirea activitaṭii profesionale.
# Veti avea oportunitatea de a va insuṣi informaṭii noi, in special din zone pe care nu le-aṭi abordat pana in prezent, dar insa definitorii in dezvoltarea carierei si a activitaṭii de conducere. Ṣi anume, conferinta ARILOG abordeaza o lista diversificata de subiecte care va ofera posibilitatea de a va conduce in cu totul alte zone situate in afara celei definite ca cea “de confort” , astfel contribuind la largirea orizontului dumneavoastra profesional.
# Conferinta ARILOG promoveaza studiul ṣi networkingul direct, ṣi anume, permite participantilor sa impartaseasca cunostinte si sfaturi practice intre ei intr-un cadru profesionist ṣi de calitate (de exemplu, in timpul sesiunilor mici de pauze dintre prezentari, in spaṭiul expoziṭional, in cadrul cinei special organizata cu acest scop etc), in loc sa ii menṭina intr-un flux nesfarsit de prezentari PowerPoint, adaugand astfel valoare evenimentului.

Pentru profesioniṣti, inṭelegerea importanṭei logisticii reprezinta o condiṭie sine-qua-non pentru atingerea succesului general al unei companii. Aṣa cum Marea Unire a reprezentat un inalt act de voinṭa naṭionala, in acelaṣi fel dorinṭa de a aplica principiile logisticii ṣi conceptele de supply chain in activitatatea curenta a ajutat multe companii sa dobandeasca avantaje concurenṭiale devenind lideri de piaṭa.

Evenimentul va avea loc in perioada 6-7 iunie, la Hotel Intercontinentalsala Ronda prima zi fiind dedicata prezentarilor si studiilor de caz, iar a doua zi fiind alocata vizitelor practice la diverse structuri logistice si de productie.

Pentru mai multe informatii privind participarea la eveniment puteti contacta:
Oana Nae | office@arilog.ro | 0740 199 919
Anul XIV, nr. 158, apr 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Asphalt Romania, Aprilie 2019
 

TRUCK POWER , Martie 2019
 
Truck Power, Martie 2019

NEXT AUTO, Februarie 2019
 
NEXT AUTO, Februarie 2019

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018
 
 
 

PARTENERI