Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 145

Fomco Group - Totul Pentru Transportatori

11.04.2018
Fomco Group - Totul Pentru Transportatori
Succesul celor mai bune companii de transport, consta in calitatea serviciilor oferite si in rapiditatea cu care reactioneaza la provocarile care le apar in cale. Cu peste 15 ani de experienta in domeniul automotiv, compania Fomco vine in intampinarea transportatorilor, cu solutii complete, pentru a-i ajuta sa faca fata provocarilor, pe o piata din ce in ce mai competitiva.

Infiintata in anul 2002, ca si afacere de familie, compania Fomco s-a dezvoltat constant, cu rabdare si seriozitate, avand mereu ca busola nevoile si cerintele clientilor sai. Compania Fomco functioneaza in prezent, pe mai multe domenii de activitate, doua dintre acestea fiind serviciile de DISTRIBUTIE (comert retail si en-gros) si GPS (consultanta si vanzare de sisteme de monitorizare flote auto si consum combustibil).

Serviciul Distributie ofera, in primul rand, solutii in domeniul tahografelor digitale, tahografelor modulare, tahografelor analogice, fiind pionieri in acest domeniu, inca de la inceput, cand legislatia din Romania a fost adaptata la normele europene in vigoare privind siguranta traficului de marfa si persoane. Fomco Parts este reprezentant oficial unic pentru marci de prestigiu din domeniu – Stoneridge Electronics, ACTIA sau ROMATIC, Lago, Genesis, SVT si IndelB.

Confortul soferilor este unul din dezideratele urmarite de acest serviciu, astfel ca s-au introdus in portofoliul de produse o gama larga de sisteme de aer conditionat, incalzitoare stationare, lazi frigorifice, statii radio CB si accesorii, si altele, de la marci de prestigiu precum Webasto, Eberspächer, indelB, Dometic – Waeco sau marca proprie de frigidere auto si sisteme de clima, Volltop, care s-a bucurat de un real succes pe piata inca de la lansare.

O echipa de vanzari profesionista sta la dispozitia clientilor cu sfaturi si ofera consultanta in fiecare pas al procesului de achizitie, pentru ca acestia sa aiba garantia ca au facut alegerea potrivita. Serviciul de monitorizare prin GPS vine in completarea celor de mai sus, cu solutii eficiente de monitorizare a flotelor auto de orice tip, dezvoltate in mod continuu, conform cerintelor clientilor, dupa mai bine de 12 ani de analize si observatii. Pe langa serviciul de monitorizare, Fomco GPS ofera solutii de monitorizare rute si activitati, control consum combustibil si solutii de descarcare date din tahograf, de la distanta.

Sistemul de monitorizare flote Fomco GPS, reprezinta o solutie completa pentru transportatori, prin sisteme de calitate si servicii profesionale. Din experienta celor peste 1800 de clienti, cu peste 15.000 de vehicule monitorizate, s-a constatat o economie intre 5-30% la consumul de combustibil, respectiv economii de timp datorita rapoartelor precise si exacte.

Solutiile de monitorizare prin GPS, oferite de catre Fomco se adreseaza:
• Companiilor care doresc un control al combustibilului si al timpului de lucru la vehicule de transport intern si international, de transport marfa, a celor destinate salubrizarii, a utilajelor agricole etc.;
• Companiilor care detin vehicule de serviciu ale agentilor si reprezentantilor de vanzari,
autoturisme ale reprezentantilor/ managerilor zonali, autovehicule ale reprezentantilor medicali, tuturor companiilor care sunt interesate de monitorizarea activitatii soferilor;
• Companiilor care detin vehicule de transport in comun, taxiuri, autobuze.

Sistemul de localizare si monitorizare GPS este o solutie dezvoltata si fabricata, astfel incat sa ofere o precizie mare, totodata si servicii de calitate cu o interfata prietenoasa. Fiind creata si dezvoltata in functie de cerintele utilizatorilor, solutia poate fi foarte avantajoasa si benefica pentru orice transportator.

Fomco intelege cel mai bine nevoile transportatorilor si livreaza solutii, nu doar simple produse!
Anul XIV, nr. 158, apr 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Asphalt Romania, Aprilie 2019
 

TRUCK POWER , Martie 2019
 
Truck Power, Martie 2019

NEXT AUTO, Februarie 2019
 
NEXT AUTO, Februarie 2019

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018
 
 
 

PARTENERI