Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 145

Ford Trucks - Calitatea inseamna cresterea eficientei

10.04.2018
Ford Trucks - Calitatea inseamna cresterea eficientei
Ford Trucks se pozitioneaza ca un veritabil partener pentru clientii sai prin furnizarea de servicii integrate.

Dincolo de produsul robust si fiabil, Ford Trucks ofera pe piata romaneasca o serie de servicii special concepute pentru a raspunde cerintelor clientilor sai, si mai mult decat atat, propune solutii inovatoare dezvoltate pentru a asigura cresterea eficientei in procesul specific de business. Unul dintre cei mai importanti clienti Ford Trucks este Vogue Trading Company, companie cu o experienta de peste 25 de ani in oferirea de servicii de transport pentru companii din domeniul FMCG, retail – hypermarketuri.

“Salutam intrarea pe piata romaneasca a brandului Ford Trucks. Gama de vehicule oferite mizeaza pe optimizarea costurilor de utilizare – aspect deloc de neglijat pentru o companie in analizele pe care le deruleaza atat pe termen scurt cat si lung.” - Marian Filip, Administrator Vogue Trading Company

In prima etapa, dupa un proces de analiza a produselor Ford Trucks, Vogue Trading Company a optat pentru achizitia a 5 Autotractoare 1848 XHR destinate transportului de marfuri pe distante medii si lungi. Principalele caracteristici luate in considerare in procesul deciziei de achizitie au fost costurile de consum, de utilizare si de mentenanta raportate la performantele oferite de autotractorul Ford Trucks 1848 XHR.

“Conceput pentru a satisface cerintele transportului pe distante medii si lungi, autotractorul Ford Trucks 1848 XHR este echipat cu un motor Ford Ecotorq de 13 litri Euro 6, de 480 CP cu o capacitate de cuplu de 2500 Nm, care asigura performanta si economie - consum foarte redus de combustibil si costuri optimizate de mentenanta, constituind in acelasi timp o solutie tehnologica prietenoasa cu mediul inconjurator.” declara Stefano Albarosa, CEO Cefin Trucks.

Un alt avantaj important de care a beneficiat Vogue Trading Company a fost solutia de finantare adaptata pusa la dispozitie de Ford Trucks in colaborare cu partenerul sau Unicredit Fleet Management. Astfel, pe langa predictibilitatea atat de importanta in domeniul afacerilor, solutia oferita a adus o data in plus optimizarea costurilor operationale. Dupa o perioada de exploatare de cateva luni a vehiculelor comerciale Ford Trucks, Vogue Trading Company a decis achizitionarea unei alte game de vechiule comerciale Ford Trucks, si anume 2 camioane 1833 LR carosate cu suprastructura frigorifica pentru transport de marfuri sub temperatura controlata.

Parteneriatul dezvoltat intre Ford Trucks si Vogue Trading Company ia in calcul si serviciile post vanzare. In prezent Ford Trucks pune la dispozitia clientilor sai unitati service in 12 orase mari din Romania, asigurand o proximitate de cel mult o ora si 30 de minute pe intreg teritoriul tarii. Orasele in care service-urile si Birourile de Vanzare Ford Trucks sunt prezente, sunt: Bucuresti, Constanta, Brasov, Craiova, Deva, Arad, Timisoara, Bacau, Suceava, Cluj, Oradea si Baia Mare.

Vehiculele comerciale Ford Trucks sunt produse de grupul Ford prin joint venture-ul cu Ford Otosan. Investitiile realizate de Ford Motor Company in facilitati de productie si de cercetare-dezvoltare au adus azi centrul de productie din Turcia la o capacitate anuala totala de 440.000 unitati marca Ford. 6.9 miliarde de dolari cifra de afaceri in 2017, peste 11.500 de angajati, 1.500 de ingineri implicati in activitati de cercetare si dezvoltare a gamei de camioane, 1,1 milioane mp acoperiti de facilitati de productie, o capacitate de productie anuala de 80.000 motoare Ecotorq, 425.000 vehicule comerciale usoare ale gamei Ford Transit si 15.000 camioane – iata cateva cifre care sintetizeaza experienta fabricii Ford.

Cefin Trucks este unic importator al marcii Ford Trucks in Romania. Compania este un partener de incredere al transportatorilor, activand de peste 20 de ani in domeniul auto ca furnizor de servicii si produse pentru profesionistii din lumea transporturilor.

Reteaua de distributie si asistenta tehnica este prezenta in Bucuresti, Constanta, Brasov, Craiova, Timisoara, Deva, Arad, Bacau, Suceava, Cluj, Oradea si Baia Mare. Pachetul complet de servicii oferite de Cefin Trucks integreaza pe langa serviciile post-vanzare, oferirea de solutii financiare optimizate, servicii de TradeIn, servicii de BuyBack, servicii de instruire a utilizatorilor si nu in ultimul rand servicii telematice.
Anul XIV, nr. 158, apr 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Asphalt Romania, Aprilie 2019
 

TRUCK POWER , Martie 2019
 
Truck Power, Martie 2019

NEXT AUTO, Februarie 2019
 
NEXT AUTO, Februarie 2019

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018
 
 
 

PARTENERI