Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 145

Grupul BAURENT - Probabil cea mai buna optiune din Romania pentru cumpararea unei nacele noi, marca Haulotte

03.04.2018
Grupul BAURENT - Probabil cea mai buna optiune din Romania pentru cumpararea unei nacele noi, marca Haulotte
"Noi facem lucrurile pas cu pas, dar de fiecare data in pas alergator! Din dorinta de a fi printre cei mai buni in domeniile noastre de activitate, suntem intotdeauna atenti la nevoile clientilor nostri si ramanem implicati activ in fiecare proiect al acestora. Propunandu-le solutii tehnice avansate, reusim de fiecare data sa ne facem toti clientii fericiti si foar te multumiti de rezultatele colaborarii cu noi." - Bogdan Dumitrache, Director General AMSP

Ce ne puteti spune derspre firma dvs. si despre grupul BauRent, din care face parte?
Grupul BauRent din care face parte firma Access Machines & Spare Parts SRL, s-a constituit in 2016 prin semnarea unui protocol de colaborare intre doua firme infiintate aproape simultan in 2005. In mai putin de trei ani de la infiintare, grupul BauRent a reusit sa copteze pana in prezent alte cinci firme de profil din Romania completandusi astfel o gama larga de servicii interconectate intre ele, destinate clientilor finali din diverse domenii industriale. Mai concret, gama serviciilor prestate de catre grupul BauRent, sunt destinate clientilor nostri ce reprezinta companii internationale din industria auto, aeronautica, industria alimentara, electronica, telecomunicatii, textile, prelucrarea lemnului, comert sau prestari de servicii in diferite domenii.

Dati-ne cateva detalii despre clientii dvs. mentionati anterior.
Pe langa cele peste cincizeci de proiecte de inchirieri ale grupului BauRent, doar in ultimile zece luni, firma noastra finalizeaza cu succes douazeci si opt de contracte de vanzare catre companii bine pozitionate pe piata din Romania cum ar fi: Philip Morris, Draxlmaier, Transavia, Mega Image, Textile Medicale din cadrul grupului Thuasne, Galeria Mall Galati din cadrul grupului NEPI, Feroneria Arad din cadrul grupului ISEO, fabrica de biciclete DHS din Deva, sau fabrica de Pufuleti Gusto din Prahova. Fiecare dintre acesti clienti de top ne-au ales sa le fim furnizori constanti atat pentru performanta si fiabilitatea echipamentelor livrate, pentru calitatea serviciilor oferite dupa vanzare, cat si pentru promtitudinea si seriozitatea de care am dat dovada de fiecare data. Ne bazam pe faptul ca portofoliul nostru de clienti este practic cartea noastra de vizita, iar din acest motiv grupul BauRent a reusit in toti acesti ani sa-si extinda constant colaborarea atat cu vechii clienti cat si cu cei mai recenti, impunand de fiecare data respect in fata acestora printr-un standard de calitate garantat.

Ce ne puteti spune despre stategia de vanzari a firmei dvs. in cadrul grupului BauRent.
In momentul de fata, reputatia pe piata din Romania a grupului este confirmata de numarul mare de contracte al fiecarei firme si se reflecta in cifra de afaceri consolidata la nivel de grup, ce a depasit cinci milioane de euro in 2017, propunandu-si ca in 2018 sa ajunga la cifra de opt milioane de euro. Atata timp cat pentru Access Machines & Spare Parts SRL vanzarea unui echipament nu se limiteaza doar la livrarea acestuia catre un beneficiar, ci la intreg pachetul de avantaje oferit dupa cumparare, noi consideram ca vanzarile reprezinta serviciile de top pe care noi le prestam clientilor nostri. Politica de vanzari a firmei noastre este cat se poate de simpla si tine cont de trei elemente obligatorii in orice relatie comerciala corecta pe care noi o avem cu fiecare client. In primul rand, noi le ofertam clientilor nostri doar produsele de top ale celui mai important fabricant de nacele din Europa, mai precis - ale Grupului Haulotte. In al doilea rand, datorita unei colaborari constante si de foarte lunga durata cu acest producator de top din Europa, noi le putem asigura clientilor nostri o livrare foarte rapida a oricarui model de nacela Haulotte, iar in acelasi timp, le garantam acestora cele mai bune preturi din Romania, indiferent de produsul ales. Si tocmai prin acest mare avantaj oferit, ne-am consolidat permanent pozitia noastra din piata. In al treilea rand, datorita excelentei relatii pe care o dezvoltam de peste 12 ani cu Grupul Haulotte, firma noastra asigura tuturor clientilor 24 luni de garantie integrala pentru fiecare echipament nou, achizitionat de catre acestia.

In afara de vanzarile de care se ocupa exclusiv firma Access Machines & Spare Parts, dati-ne mai multe detalii despre celelate servicii ale grupului BauRent referitor la nacele.
Chiar daca in prezent grupul BauRent nu detine cea mai mare flota de nacele din tara, aceasta numarand putin peste 200 de echipamente, prin calitatea serviciilor prestate, a reusit sa se impuna categoric pe piata din Romania. La fel ca si in cazul vanzarilor, grupul BauRent asigura servicii de transport pentru echipamentele inchiriate in orice zona a tarii atat cu autoutilitarele din flota proprie cat si prin colaborarea cu alti transportatori. Un alt avantaj pe care il oferim clientilor in ceea ce priveste inchirierile grupului nostru la nivel national, il reprezinta parteneriatele incheiate cu 23 firme localizate in 21 de orase importante din Romania - specializate in electronica, hidraulica si motoare termice. Partenerii mentionati anterior ne sunt foarte utili in remedierea rapida a oricarei probleme tehnice aparuta in exploatarea echipamentelor, practic in orice zona a tarii, tocmai prin politica de proximitate pe care am convenit-o cu acestia. In consecinta, datorita promptitudinii, a asistentei tehnice permanente pe tot parcursul contractelor derulate si mai ales prin preturile de inchiriere foarte avantajoase - ce exclud din start suprataxarea la regimul de lucru overtime, ramanem la ora actuala pe acest segment de prestari servicii in domeniul nacelelor, probabil cea mai buna optiune din piata.
Anul XIV, nr. 156, feb 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

NEXT AUTO, Februarie 2019
 
NEXT AUTO, Februarie 2019

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 
 
 

PARTENERI