Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 145

Kögel a prezentat cel mai vandut produs al sau semiremorca CARGO la expozitia Transport Complet - Hardenberg 2018

04.04.2018
Kögel a prezentat cel mai vandut produs al sau semiremorca CARGO la expozitia Transport Complet - Hardenberg 2018
La prima expozitie «Transport Complet» din acest an, ce s-a desfasurat in perioada 13-15 martie 2018, in localitatea Hardenberg, din Olanda, Kögel a expus o parte din gama sa de produse destinate companiilor de expeditie si transport international de marfuri, precum si pentru industria de constructii. La standul Kögel, vizitatorii au putut examina de aproape cel mai bine vandut produs, semiremorca cu prelata culisanta Kögel Cargo.

Semiremorca Kögel Cargo, cu prelata culisanta, se distinge prin robustete, un echipament standard extins si multe optiuni de echipamente personalizate. In plus de finisajul de inalta calitate, caroseria Kögel Cargo iese in evidenta prin costurile scazute de intretinere si flexibilitatea cu totul deosebita in exploatare. Rama sasiului foarte solida, gratie dispunerii bine gandite a traverselor, asigura transportul unor incarcaturi grele si utilizarea semiremorcii in conditii de incarcare/ descarcare zilnica, pe drumuri cu caracteristici diferite, chiar si in conditii extreme.

Capacitatea portanta a podelei poate suporta sarcini ridicate pe axa stivuitorului, de pana la 7,2 t. Masa proprie a semiremorcii este redusa, aproximativ 6.000 kg in varianta de baza, ceea ce o face ideala transportului intensiv de sarcini utile ridicate. Structura caroseriei este robusta, iar datorita celor doua profile laterale continue ale ramei acoperisului, nu este nevoie de stalpi suplimentari atunci cand prelata laterala este deschisa.

De asemenea, semiremorca Cargo este echipata standard cu inovatoarele axe de remorca Kögel KTA, renumite pentru rezistenta si fiabilitatea lor. „Suspensia dubla” a axei KTA, este cu adevarat revolutionara, constand intr-o combinatie dintre o suspensie pneumatica clasica cu balon deschis, fixata pe un suport forjat din otel arc care, la celalat capat, are o bucsa elastica din cauciuc moale, la care se adauga si un amortizor telescopic. Aceasta suspensie, compatibila cu toate modelele uzuale de axe unui mod de fixare unic, asigura caracteristici foarte bune de deplasare a remorcii, protejand marfa transportata, si reduce sensibil uzura pneurilor.

Siguranta si asigurarea incarcaturii
Suprastructura ranforsata a semiremorcii Kögel Cargo, cu prelata culisanta, indeplineste prescriptiile minime de siguranta pentru rezistenta caroseriei si securitate a incarcaturii, stipulate in standardul european DIN EN 12642 XL. Pe semiremorca Kögel Cargo, atunci cand acoperisul este deschis, nici un element de intindere a prelatei acoperisului nu se gaseste in spatiul de incarcare deoarece ele sunt integrate in prelata. Cu prelata ranforsata a acoperisului, certificata Integral XL, nu mai exista nici o problema de a ancora marfurile la chingile fixate la acoperis.

Pentru securizarea optima a incarcaturii, in plus fata de cadrul exterior perforat din otel «Vario Fix» care permite ca incarcatura sa fie asigurata cu chingi transversale, fixate la distante foarte mici, inca 13 perechi de ocheti, optional de pana la 4 tone rezistenta la tractiune, sunt disponibili pentru ancorarea sarcinilor grele. Un unghi de ancorare perfect impiedica frecarea chingilor.

Un larg evantai de caracteristici individuale
Pe semiremorca Kögel Cargo prezentata la expozitia «Transport Complet - Hardenberg 2018» s-au putut observa mai multe caracteristici individuale ce scoteau in evidenta cu precadere grija pentru sporirea sigurantei in timpul incarcarii si transportului marfurilor. Acestea au inclus: consolidarea peretelui frontal, la interior, cu o placa de otel de 12 mm grosime si 2.500 mm pe inaltime, astfel incat acesta sa faca fata la o forta mai mare de compresiune, o placa de tranzitie de 720 mm, din otel striat, montata in spate deasupra traversei de capat, ranforsarea barele de protectie laterale pentru o mai buna protectie la aproprierea stivuitorului.

Mai mult, protectii suplimentare fata de stivuitor au fost asigurate prin montarea unui guseu lateral din otel de 8 mm grosime de la o margine la alta, pe toata latimea, si a unui element de protectie a camei de blocare instalata central pe placa de capat a ramei sasiului. Echipamente speciale suplimentare au fost, de asemenea, instalate pe semiremorca expusa: o cutie pentru scule, elevator pentru prima axa si multe altele.

Protectie de durata impotriva coroziunii

Intreaga structura a semiremorcii Kögel Cargo este protejata in mod durabil contra coroziunii prin tehnologii dintre cele mai moderne si mai perfectionate, dar si mai ecologice, vopsirea cataforetica KTL, asociata cu acoperirea nano-ceramica prin imersie si, suplimentar, acoperire cu un strat UV.
Anul XIV, nr. 158, apr 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Asphalt Romania, Aprilie 2019
 

TRUCK POWER , Martie 2019
 
Truck Power, Martie 2019

NEXT AUTO, Februarie 2019
 
NEXT AUTO, Februarie 2019

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018
 
 
 

PARTENERI