Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 145

PROSOFT - Solutia pentru statiile de betoane

16.04.2018
PROSOFT - Solutia pentru statiile de betoane
ProSoft, este o companie a carei principala activitate es te furnizarea de echipamente pentru industria betonului.

Produsele realizate de firma ProSoft sunt reprezentate, in principal, de statii de betoane, fabrici de mortare uscate, acestea ajungand inclusiv pe pietele internationale cum ar fi Anglia, Iraq, Algeria, Sierra Leone, Belgia, Rusia, Ungaria, Ucraina, si lista nu se termina aici.

Compania ProSoft a fost fondata in anul 2004 prin asocierea a trei tineri ingineri cu scopul de a desfasura activitati de productie in domeniul industrial. Initial firma producea softuri industrilale – de unde si denumirea, pentru utilaje de constructii cum ar fi statii de betoane, statii de asfalt, fabrici de pavele, statii de mortare uscate. In prezent aceasta realizaza instalatii de automatizare complexe in domeniul constructiilor.

Echipa manageriala, personalul din departamentele de vanzari si proiectare sunt dedicati a face din fiecare livrare un succes. Cu peste 10 ani de experienta combinata in productia de statii de betoane, cantare auto, fabrici de pavele, statii de mortare uscate si reciclatoare de beton, ProSoft poate oferi cea ma buna solutie tehnica care sa corespunda oricarei solicitari, la care se adauga consultanta in achizitia unei statii de betoane care sa satisfaca doleantele si mai ales necesitatile clientului.

Sediul social al societatii se afla din anul 2012 pe Platforma Industriala Savinesti, judetul Neamt, dispunand de hale de productie si proiectare. Echipa de proiectare este formata din ingineri tineri, automatisti si ingineri proiectanti in domeniul echipamentelor si utilajelor de constructi care folosesc ultimele tehnologii de proiectare si se perfectioneaza continuu pentru a putea oferi cele mai noi si eficiente solutii.

Viziunea companiei este de a integra solutii ecologice in proiectele oferite clientilor in vederea reducerii costurilor de intretinere si pentru a raspunde cu celeritate optiunilor si nevoilor acestora.

Compania specializata in producerea si livrarea statiilor betoane, este o companie romaneasca, singura, care dupa revolutie exporta tehnologie de acest tip peste hotare, si care, isi completeaza reteaua cu un numar de peste 60 de statii de betoane atat in tara, cat si in afara acesteia.

Ca referinte putem preciza utilajele livrate de ProSoft in exteriorul tarii:
• Moscova, statie de betoane, 2013;
• Iraq, fabrica de mortare uscate, 2015;
• Ungaria, statie de betoane, 2015;
• Belgia, 2 statii de betoane, 2016;
• Marea Britanie, statie de betoane, 2016;
• Africa, Algeria, statie de betoane, 2016;
• Africa, Sierra Leone, statie de betoane, 2016;
• Africa, Sierra Leone, statie de betoane, 2018;
• Algeria, proiect nou de statie de mortare uscate.

Incepand cu anul 2014 firma ProSoft detine o cota de piata pe teritoriul Romaniei de circa 90%, fiind singura firma din romania producatoare de statii de betoane si fabrici de mortare uscate. In momentul de fata societatea se afla in continua expansiune urmand ca in 2018 sa isi deschida noi unitati de productie, in special in Algeria unde, cererea de produse similare este in continua crestere.

Pentru anii 2018-2019 ProSoft va investi circa 1 milion de euro din fonduri propii in vederea crearii de noi spatii de productie pe Platforma Industriala Savinesti, tinand cont de cererea tot mai ridicata pe piata romaneasca, numarul statiilor de betoane livrate fiind de peste 60.

Statiile de betoane sunt proiectate 100% in Romania, cu capacitate de productie a betonului intre 45 si 100 m3/ora. Incepand cu anul 2014 firma ProSoft detine o cota de piata pe teritoriul Romaniei de circa 90%, fiind singura firma din romania producatoare de statii de betoane si fabrici de mortare uscate.

Printre avantajele achizitionarii unei statii de betoane de la societatea ProSoft enumeram urmatoarele servicii:
1. Service in limba romana 24/24 h;
2. Upgrade software gratuit pe perioada de garantie de 3 ani;
3. Piese de schimb, consumabile pe stoc;
4. Produs romanesc;
5. Preturi fata de produse similare din import cu circa 20-30% mai mici;
6. Montaj si service gratuit pe perioda garantiei.

Incepand cu anul 2014 societatea in parteneriat cu Bergbanat Timisoara ofera statiile de betoane galvanizate la cald, avantaj enorm in durata de viata, la aceslasi pret de statii ca betoane vopsite.

DE CE SA ALEGETI PROSOFT?

Produc statii de betoane mobile, cantare auto si statii de pavele de cea mai buna calitate, fapt ce se reflecta in cea mai mare perioada de garantie oferita pe piata. Flexibilitatea se reflecta in capacitatea expertilor de a particulariza orice utilaj dupa dorintele si necesitatile clientului. ProSoft pretuieste timpul dumneavoastra, acesta fiind motivul pentru care se asigura ca au intotdeauna o solutie tehnica care sa corespunda.
Anul XIV, nr. 158, apr 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Asphalt Romania, Aprilie 2019
 

TRUCK POWER , Martie 2019
 
Truck Power, Martie 2019

NEXT AUTO, Februarie 2019
 
NEXT AUTO, Februarie 2019

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018
 
 
 

PARTENERI