Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 145

Solutii de la WIRTGEN Group furnizate dintr-o singura sursa - un concept perfect pentru INTERMAT 2018

02.04.2018
Solutii de la WIRTGEN Group furnizate dintr-o singura sursa - un concept perfect pentru INTERMAT 2018
Noi produse impresionante destinate unui ciclu complet de constructie a infrastructurii rutiere, constand in aproximativ 30 de masini expuse si o larga gama de ser vicii, toate fiind prezentate de specialisti cu experienta in aplicatiile specifice, ce vor comunica absolut profesionist cu publicul vizitator, iata ce veti intalni in perioada 23 – 28 aprilie 2018 la Paris, la INTERMAT 2018, in standul WIRTGEN Group.

La standul WIRTGEN Group se va pune accentul pe prezentarea masinilor si tehnologiilor inovatoare pentru constructia si reabilitarea drumurilor, pentru extragerea si prelucrarea mineralelor exploatabile, a materiilor prime minerale, precum si pe reciclarea materialelor de constructii.

Wirtgen: Masini inovatoare de frezare la rece
Doua masini Wirtgen vor fi prezentate in premiera la salonul international INTERMAT 2018. Profesionistii din domeniu vor vedea pentru prima oara modelul W 210 XP – ultimul model din gama de masini de frezat la rece mari. Prezentarea la salonul international a modelului W 210 XP, caracterizat de enorma putere a motorului si de masa optimizata a masinii pentru transport, va ridica cu siguranta stacheta in aceasta categorie de masini de frezat la rece.

O noutate inovatoare printre masinile compacte de frezat va fi unitatea de frezare cu latimea tamburului de 1,80 m instalata pe modelul W 150 CFi, cel mai puternic model din aceasta categorie. Acest tambur de frezare va asigura clientilor o mai mare flexibilitate in ceea ce priveste indepartarea precisa si economica a imbracamintii rutiere asfaltice sau din beton.

Masina compacta de frezat W 100 CFi si masinile pentru stabilizarea solului, dintre care amintim WR 200i - reciclator la rece si stabilizator de sol mobil pe roti, stabilizatorul de sol tractat WS 250 si distribuitorul de liant Streumaster SW 18 SC, completeaza parcul de masini ce va fi expus in cadrul standului WIRTGEN Group la Paris. Masina cu cofraj glisant model SP 15i, destinata turnarii offset a betonului, si echipamentele auxiliare utilizate cand se aplica procedura de reciclare la rece, respectiv compactorul de laborator cu vibratii WLV 1, mixerul de laborator cu arbore dublu WLM 30 si laboratorul mobil WLB 10 S, pentru testarea bitumului spumat, vor fi, de asemenea, prezentate la standul WIRTGEN Group.

Vögele: Puncte forte si inovatii
Marca Vögele, cel mai important producator de finisoare de asfalt pe plan mondial, va demonstra inca o data polivalenta si nivelul sau de performanta cu ocazia salonului international INTERMAT 2018. La standul WIRTGEN Group el va expune finisorul de asfalt SUPER 800-3i, un model de succes din clasa mini, utilizat pentru latimi de lucru de pana la 3,50 m. Clasa compacta va fi reprezentata de finisorul rutier pe roti SUPER 1303-3i, utilizat cu precadere pe santierele municipale, deoarece el se poate deplasa cu propriile mijloace pana la punctul de lucru, cu o viteza de pana la 20 km/h. In schimb, finisorul pe senile SUPER 1800-3i din clasa universala, ce va fi prezentat alaturi de celelalte masini, este mult uzitat in constructia de drumuri expres si autostrazi.

Masina ce va fi expusa la salon, va avea instalat la partea din spate a acoperisului un sistem inovator cu totul deosebit, numit RoadScan, care masoara si controleaza temperatura asfaltului turnat, fara contact cu suprafata acestuia, ceea ce reprezinta o contributie esentiala la imbunatatirea calitatii imbracamintii asfaltice. Modelul SUPER 2100-3i, reprezentativ pentru clasa autostrazi, va completa larga gama de finisoare rutiere. Avand in vedere ca know-how-ul Vögele nu se limiteaza doar la finisoarele de asfalt, vom vedea la standul WIRTGEN Group si ultramodernul alimentator MT 300 Offset PowerFeeder. Conveiorul sau pivotant asigura echipei de lucru posibilitati de executie fara precedent - de exemplu asigurarea alimentarii din lateral a materialelor.

Hamm: Inovatii in lucrarile de asf altare si de terasare
Societatea Hamm AG, pentru a raspunde unei cresteri continue a cererii, si-a extins in mod semnificativ sediul din Tirschenreuth, in anul 2017. La INTERMAT 2018 brandul Hamm va prezenta o selectie reprezentativa a intregii game de produse: compactoare din segmentul compact, compactoare rutiere grele cu role tandem, compactoare statice cu pneuri si compactoare cu o singura rola, dispusa frontal, pentru lucrari de terasament.

La Paris, in premiera mondiala, Hamm va prezenta noul compactor static cu penuri GRW 280i (28 t, masa operationala maxima).Ca si compactoarele cu role tandem din seriile DV+ si HD+, precum si compactoarele cu o singura rola din seria H, pe acest compactor este integrat conceptul inovator de comanda „Easy Drive”, care asigura o functionare sigura si intuitiva. Totodata, GRW 280i se remarca prin conceptul de masa statica optimizata, in sensul adaptarii masei operationale a compactorului si implicit a presiunii specifice pe sol, la conditiile specifice fiecarei activitati. Astfel, prin reproiectarea compartimentului central de lestare dintre axe si a ramei sasiului, montarea / demontarea greutatilor aditionale de lestare se face lesne, cu mijloace simple de santier.

La INTERMAT 2018, Hamm va prezenta, de asemenea pentru prima data, compactorul cu role tandem HD+ 90i PH cu tehnologie hibrid. Pentru aceasta solutie orientata spre viitor Hamm a combinat un diesel clasic cu un acumulator hidraulic, realizand astfel economii de combustibil de pana la 15%.

O alta exclusivitate pe piata mondiala de profil, in care Hamm exceleaza, o reprezinta gama larga de compactoare cu role de oscilatie, extrem de puternice. Hamm ofera aceasta tehnologie de peste 35 de ani, nu numai pentru compactoarele cu role tandem, dar si pentru compactoarele din segmentul compact si pentru compactoarele cu o singura rola. Modele acoperind toate segmentele de produse Hamm vor fi prezentate la INTERMAT 2018.


Kleemann: Concasorul mobil cu falci MC 120 Z PRO va fi expus pentru prima data in Franta
La INTERMAT 2018, Kleemann va prezenta cel mai recent produs al sau, concasorul mobil MOBICAT MC 120 Z PRO, dezvoltat pentru utilizarea in cariere. Gratie concasorului cu falci, aceasta instalatie robusta si de inalta performanta, atinge o productie orara de pana la 650 de tone. In acelasi timp, MC 120 Z PRO se dovedeste foarte economic, gratie unitatii de antrenare diesel – electrica si a posibilitatii de a fi alimentat de la o sursa electrica externa, optional. Functionarea instalatiilor de concasare MOBICAT PRO si a celor de sortare din seria MOBISCREEN EVO2 este comandata prin intermediul sistemului inovator de control SPECTIVE prin care toate functiile si toate componentele instalatiei pot fi foarte simplu controlate prin intermediul unui ecran tactil.

La fel ca si instalatia mobila de sortare MOBISCREEN MS 952 EVO, concasorul cu impact MOBIREX MR 110 Z EVO2 poate fi utilizat de o maniera flexibila in aplicatii de prelucrare a pietrei naturale si de reciclare. Instalatiile din seria EVO au dimensiuni compacte, ceea ce usureaza transportul, au timpi de instalare redusi si performante ridicate. De aceea ele sunt perfect adaptate pentru a fi utilizate pe mai multe santiere situate in locatii diferite.

Benninghoven: ECO sinonim cu flexibilitatea – modularitate, mobilitate, calitate si utilitate cu containerele rectangulare
Statia de asfalt de tip ECO, cu capacitati de la 100 la 320 t/h, reuneste inovatoarele tehnologii Benninghoven de ultima generatie cu un standard ridicat de productie sub forma unor containere rectangulare compacte. Ca rezultat imediat, aceasta asociere garanteaza cel mai inalt grad de mobilitate si o flexibilitate maxima: centralele ECO pot fi utilizate intr-o locatie fixa, dar, de asemenea, pot fi transportate rapid de la un santier la altul fara probleme.

Principalele componenete sunt integrate in containere cu dimensiuni standardizate (20´ sau 40´), ceea ce permite un transport usor, rapid si rentabil cu vehicule de transport rutier, pe calea ferata sau pe apa, oriunde in lume. Ele pot fi proiectate in mod eficient si la cele mai mici costuri. Aceste instalatii de inalta performanta, cu optiuni fixe, garanteaza o calitate optima a mixturii asfalatice. La fel ca si celelalte instalatii produse sub brandul Benninghoven, gama ECO impresioneaza prin componentele de calitate, facute sa dureze, si care necesita putina intretinere. Sistemul de control BLS 3000 impresioneaza si el prin operarea simpla si intuitiva, structura foarte clara a comenzilor si virtualizarea perfect realista. Reprezentarea in timp real a procesului de fabricatie si a componentelor instalatiei este afisata in mod structurat numai pe doua ecrane. Gestionarea retetelor de fabricatie, procesarea comenzilor si statisticile se deruleaza de o maniera explicita.
Anul XIV, nr. 156, feb 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

NEXT AUTO, Februarie 2019
 
NEXT AUTO, Februarie 2019

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 
 
 

PARTENERI