Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 146

Camion Fest – Editia Mai 2018

11.05.2018
Camion Fest – Editia Mai 2018
Evenimentul organizat de Cefin Trucks in fiecare primavara si toamna a devenit deja locul traditional de intalnire al specialistilor din piata vehiculelor comerciale rulate. Peste 200 de camioane rulate multibrand, oferte speciale si o atmosfera de festival ii asteapta pe vizitatori.

Aflat la cea de a 8-a editie, targul se adreseaza firmelor cu exprienta in domeniul transporturilor precum si micilor intreprinzatori din acest domeniu.

“Am organizat cu mult entuziasm Camion Fest editia Mai 2018 - o intalnire traditionala asteptata de foarte multi dintre clientii nostri. Ca de fiecare data, sute de vizitatori si-au anuntat participarea. Avand in permanenta obiectivul de a dezvolta relatiile cu invitatii nostri, le-am pregatit si de aceasta data o oferta speciala, valabila doar pentru acest eveniment. Avem disponibile o gama variata de Autotractoare si Autobasculante Premium si preturi foarte atractive la o multime de autovehicule, la care am acordat reduceri de peste 3000 de euro pentru un singur camion.” declara Paul Draniceanu, Director Divizia Camioane Rulate Cefin Trucks.

Pe parcursul anului 2017 Cefin Trucks a inregistrat o crestre a vanzarilor de vehicule comerciale rulate cu 20% fata de anul anterior, pozitionandu-se astfel ca una dintre cele mai dinamice companii din domeniu. 

Programul evenimentului Camion Fest – Editia Mai 2018 este urmatorul: vineri, 11 Mai, intre orele 10:00 – 17:00 si sambata, 12 Mai intre orele 10:00 – 16:00.

In cadrul targului sunt expuse peste 200 de camioane rulate, autotractoare, semiremorci, autobasculante, autobetoniere si utilaje de constructii.

Cefin Trucks activeaza de peste 20 de ani in domeniul auto ca furnizor de servicii si produse pentru profesionistii din lumea transporturilor. In prezent Cefin Trucks isi deruleaza activitatea prin trei divizii: Ford Trucks, Divizia de Camioane Rulate si Service.

Cefin Trucks este unicul importator si distribuitor in Romania al Ford Trucks – unul dintre cei mai mari constructori de camioane la nivel mondial. Reteaua de distributie si asistenta tehnica Ford Trucks este prezenta in orasele Bucuresti, Constanta, Craiova, Timisoara, Arad, Deva, Cluj, Brasov, Bacau, Suceava, Baia Mare, Oradea.

Activitatea Diviziei Camioane Rulate Cefin Trucks integreaza servicii de achizitii si vanzarea de camioane si semiremorci rulate apartinand tuturor marcilor. De asemenea, ofera consultanta in finantarea achizitiei beneficiind de parteneriate de traditie cu societatile de leasing din Romania.

Nu in ultimul rand, Cefin Trucks include si cel mai mare service de camioane din Romania si unul dintre cele mai importante din Europa Centrala si de Est. Acesta ofera servicii de reparatii mecanice, electrice, de tinichigerie si vopsitorie complexe pentru toate tipurile de vehicule comerciale si semiremorci.
Anul XIV, nr. 155, ian 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 
 
 

PARTENERI