Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 146

Caterpillar lanseaza in Europa Roadshow-ul NEW RANGE. NEW RULES.

10.05.2018
Caterpillar lanseaza in Europa Roadshow-ul NEW RANGE. NEW RULES.
Noua gama de excavatoare hidraulice Cat® 320 GC, 320 si 323 aduce noi standarde de tehnologie, randament in productie, consum eficient de combustibil, confort al operatorului si intretinere usoara pentru clasa de 20 de tone, stabilind reguli noi pentru evaluarea caracteristicilor si performantelor utilajelor din aceasta categorie.

Incepand cu 15 aprilie pana pe 30 iunie doua camioane de prezentare special
construite, personalizate in intregime cu imagini grafice ale noilor modele de excavatoare si inscriptionate cu noua deviza NEW RANGE. NEW RULES. vor vizita 11 tari si vor fi prezente la pes te 30 de evenimente organizate de dealeri pentru clientii din Europa.

In consecinta, Caterpillar doreste sa introduca aceste modele noi pe pietele din Europa prin turneul de prezentare NEW RANGE. NEW RULES., cu un tur al principalelor orase din Europa. Dealerii Cat® invita clientii sa descopere caracteristicile si avantajele noilor modele, cum ar fi tehnologia integrata Cat® Connect, care poate genera o crestere a eficientei de operare de pana la 45 la suta fata de operatiunile obisnuite de nivelare; consumul de combustibil este, de asemenea, redus cu pana la 25 de procente, iar costurile de intretinere cu pana 15 la suta. Vizitatorii vor putea vedea direct de la sursa puterea si versatilitatea excavatoarelor Next Generation, testandu-le caracteristicile si performanta.

Aceasta abordare structurata pentru introducerea modelelor din seria Next Generation prin campania NEW RANGE. NEW RULES. va oferi clientilor informatii detaliate pentru a lua decizii in cunostinta de cauza atunci cand cumpara produse. Bergerat Monnoyeur va organiza mai multe evenimente in Romania. Evenimentul de lansare va avea loc la Bucuresti – Mogosoaia, pe 12 si 13 iunie si va fi urmat de evenimente la: Bacau (15 iunie), Sebes-Alba (19 iunie).

Gasiti mai multe informatii si va puteti inregistra pentru acest eveniment la www.newrangenewrules.com
Anul XIV, nr. 156, feb 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

NEXT AUTO, Februarie 2019
 
NEXT AUTO, Februarie 2019

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 
 
 

PARTENERI