Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 146

CTE Trailers, un nume dedicat transportului rutier si utilajelor pentru constructii

09.05.2018
CTE Trailers, un nume dedicat transportului rutier si utilajelor pentru constructii
Binecunoscut pe piata din Romania ca fiind dealer-ul exclusiv al remorcilor si semiremorcilor fabricate de concernul german Krone, grupul de firme CTE a dezvoltat in ultimii ani o retea de vanzare si service impresionanta si in domeniul vehiculelor si utilajelor specializate pentru constructii din gama Meiller, si nu numai. Aproape tot ce are roti sau senile si poate transporta materiale de constructii sau executa lucrari in acest domeniu, isi gaseste un reprezentant de marca “Premium” in oferta CTE Trailers, unele dintre modele ajungand sa de vina intr-un timp relativ scurt chiar lideri pe piata.

Inceputul l-a facut desigur semiremorca Krone, un model specializat pentru transportul materialelor de constructii, a carei robustete a devenit legendara printre transportatorii de profil, care si-au dorit ulterior si un model dotat cu macara proprie sau montata pe capul tractor pentru incarcarea si descarcarea independenta fata de posibilitatile santierului de destinatie.

CTE Trailers a facut posibila si o astfel de varianta, tot asa cum, dupa ce a preluat si extins reteaua de vanzare si de service pentru nu mai putin cunoscutele semiremorci basculante Meiller, si a inceput si montajul benelor basculante ale acestui producator pe orice sasiu de camion 6x4 sau 8x4 in atelierele sale din Ciorogarla langa Bucuresti. Intre timp, peste 150 autobasculante echipate de CTE Trailers muncesc cu succes pe santierele din tara.

Au urmat apoi trailerele “pentru grei” echipate cu 2 – 6 osii, fixe sau viratoare, avand sasie rigide sau extensibile in lungime si in latime, si cu sarcini utile de la 25 si pana la peste 100 tone, un sector in care CTE Trailers detine cu marcile sale Faymonville si Max Trailer pozitia de top din Romania. Astazi, compania CTE Solution din cadrul grupului completeaza oferta cu o intreaga gama de utilaje pentru constructii, incepand cu miniexcavatoare, incarcatoare frontale compacte sau articulate, excavatoare pe roti sau pe senile de orice dimensiuni si capacitati, compact dumpere, excavatoare pentru material handling etc., si terminand cu diverse atasamente hidraulice si alte accesorii pentru utilaje deja existente.

Si in acest sector, marcile reprezentate de CTE sunt dintre cele mai cunoscute din branse: Hyundai (divizia utilaje constructii) si Mecalac (Franta). Adevaratul capital il gasim insa la CTE in cei ce lucreaza acolo; de la consilierea in vanzare, poate cel mai important pas in realizarea unei afaceri corecte, si pana la serviciul de After Sales, profesionalismul si pregatirea specialistilor scolarizati intensiv la producatorii utilajelor reprezinta adevarata carte de vizita a firmei.
Anul XIV, nr. 156, feb 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

NEXT AUTO, Februarie 2019
 
NEXT AUTO, Februarie 2019

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 
 
 

PARTENERI