Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 146

Hexol, engine's choice

23.05.2018
Hexol, engine's choice
Hexol® a fost fondat in 1997 in Canada, a e voluat continuu in decursul anilor si a creat o retea de dezvoltare si promovare a marcii Hexol® pe diverse piete. De la inceput activitatea companiei a fost orientata catre export avand ca principala tinta, pe langa Romania, restul pietei Europene.

Hexol® a fost fondat in 1997 in Canada, a evoluat continuu in decursul anilor si a creat o retea de dezvoltare si promovare a marcii Hexol® pe diverse piete. De la inceput activitatea companiei a fost orientata catre export avand ca principala tinta, pe langa Romania, restul pietei Europene.

In 1998 Hexol® Canada a inceput exportul produselor sale catre Romania. Azi, produsele Hexol® sunt diponibile pe urmatoarele piete: Bosnia – Herzegovina, Bulgaria, Cipru, Croatia, Ungaria, Irak, Letonia, Macedonia, Malta, Moldova, Muntenegru, Romania, Serbia, Slovenia si Ucraina.

In 2011, s-a inceput colaborarea de succes cu Stihl®, pentru productia de uleiuri pentru lant, iar in prezent aceste produse pot fi gasite pe piete ca cele din Romania, Ungaria si Grecia. Tot atunci compania a inceput sa exporte produsele in Bulgaria, mai apoi in Ungaria (2012) si mai tarziu in Croatia si Grecia. In 2015 a fost creata divizia de export a firmei care a deschis noi piete in Slovenia, Malta, Moldova, Macedonia si Serbia, acest proces continuand si in urmatorii ani.

In Europa, unitatea de productie este localizata in partea de Nord-Vest a Romaniei, langa Oradea, si are o capacitate de imbuteliere de peste 10.000 tone de lubrifianti si chimicale. Produsele Hexol® sunt disponibile in recipiente PET sau HDPE, precum si intr-o gama larga de optiuni industriale (butoaie de 60 si 208 l), de la 0.45 l pana la IBC de 1.000 l. Factorul de succes al firmei este flexibilitatea de a se adapta permanent la nevoile distribuitorilor si consumatorilor. Avand permanent in vizor acest obiectiv Hexol® a obtinut o prezenta de succes pe piata din Romania. Cresterea vanzarilor si o buna dezvoltare a pietei detinute in Romania au impus ca, pe langa produsele importate din Canada, sa inceapa productia proprie pe teritoriul Romaniei, in anul 2001 pentru uleiurile industriale, iar mai apoi pentru cele de motor, transmisie si chimicale auto, toate sub licenta Hexol®.

Toate vanzarile sunt organizate prin intermediul distribuitorilor locali. Este un crez al conducerii companiei ca aceasta este calea cea mai buna, distribuitorii fiind cei care au forta si dedicatia necesare dezvoltarii pe pietele locale. De la lubrifiantii pentru motoare si transmisii de vehicule la cei industriali sau unsori si chimicale auto, vastul nostru portofoliu, destinat atat vehiculelor de pasageri cat si celor comerciale sau aplicatiilor industriale, furnizeaza solutii viabile si sustenabile precum economia de combustibil, precum si viata extinsa a motoarelor, utilajelor si echipamentelor.

Produsele Hexol® sunt fabricate in contextul satisfacerii nevoilor tot mai complexe ale tehnologiilor actuale si viitoare. Permanentul program de dezvoltare si diversificare a produselor este dublat de programe de experimentare, testare si verificare, in vederea asigurarii calitatii produselor capabile sa satisfaca cele mai severe cerinte de exploatare impuse de echipamentele de astazi si de maine. In laboratoarele Hexol, dotate la nivelul celor mai recente tehnologii, se produc si testeaza lubrifiantii de maine. Aditivi de cea mai inalta performanta sunt folositi pentru a satisface cele mai dificile solicitari intalnite in cadrul testelor si utilizarii lubrifiantilor la nivel mondial.

Grija deosebita in a crea produse de valoare face ca lubrifierea de care aveti nevoie sa fie facuta la cele mai competitive preturi intalnite pe piata de resort. Totul, incepand de la productie pana la distributie, este eficientizat astfel incat sa oferim clientilor nostri cele mai competitive produse atat din punct de vedere calitativ cat si din punct de vedere al costurilor. Angajatii sunt cei care fac cu adevarat diferenta, oameni motivati de succesul Dumneavoastra, nu numai de al companiei.
Anul XIV, nr. 158, apr 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Asphalt Romania, Aprilie 2019
 

TRUCK POWER , Martie 2019
 
Truck Power, Martie 2019

NEXT AUTO, Februarie 2019
 
NEXT AUTO, Februarie 2019

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018
 
 
 

PARTENERI