Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 146

Metso urmeaza sa instaleze in America de Nord primul sau Lindemann™ EtaRip™

08.05.2018
Metso urmeaza sa instaleze in America de Nord primul sau Lindemann™ EtaRip™
Compania finlandeza Metso a anuntat ca a primit o comanda pentru livrarea in America
de Nord a unui prim tocator de maruntire primara de inalta performanta pentru reciclarea metalelor, model Lindemann™ EtaRip™.

Clientul, compania Milliron Iron & Metal din orasul Mansfield, statul Ohio, Statele Unite ale Americii, este una dintre cele mai importante companii de reciclare cu servicii complete din regiune. Pentru Milliron Iron & Metal alegerea Metso ca furnizor al echipamentelor pentru procesul de reciclare a metalelor a oferit cea mai buna performanta in ansamblu, avand in vedere reteaua de service si suportul tehnic asigurat de Metso in America de Nord, iar tocatorul de maruntire primara Metso Lindemann™ EtaRip™, a reprezentat solutia ideala datorita designului robust si a performantelor masinii.

Mai mult, solutia oferita de Metso respecta reglementarile restrictive de mediu si comerciale impuse in America de Nord si si-a dovedit deja capacitatile performante de lucru in multe tari la nivel global. „Suntem incantati ca ne-am asigurat prima comanda EtaRip in America de Nord”, spunea Keith Carroll, vice-presedintele Metso Metal Recycling America de Nord, cu sediul la San Antonio. „Instalatia va fi instalata in toamna anului 2018. Odata ce instalatia va fi pusa in functiune, suntem increzatori ca atunci clientul nostru va fi multumit de decizia noastra. De asemenea, asteptam cu nerabdare sa putem demonstra unui nou public beneficiile pe care le ofera acest produs.”

EtaRip asigura o eficienta operationala optima
Tocatorul de maruntire primara Metso Lindemann™ EtaRip™ este o masina de reciclare a metalelor cu turatie redusa si cu un cuplu ridicat, care pre-proceseaza baloti de metale uzate sau vehicule scoase din uz, materialul astfel maruntit urmand sa alimenteze un tocator automat. Operatiunea de maruntire primara are ca rezultat un material de alimentare mai omogen, mai usor de prelucrat, care la randul sau permite tocatorului automat sa functioneze cu o eficienta optima.

Metso Lindemann™ EtaRip™ asigura cresterea duratei de viata a pieselor turnate ale tocatorului, reducerea sarcinilor electrice de varf din sistemul de antrenare principal si
asigura o protectie impotriva materialelor care nu pot fi destramate, din interiorul balotilor sau a materialelor voluminoase.

Mai mult, este redus foarte mult riscul producerii unor explozii accidentale in interiorul camerei de maruntire, care ar putea provoca grave probleme de mediu sau daune semnificative ale instalatiei.

Zeci de ani de experienta in reciclarea metalelor
Oferta de produse Metso pentru reciclarea metalelor acopera, practic, un larg evantai de solutii eficiente pentru maruntirea, compactarea si separarea oricaror tipuri de resturi metalice, fiind una dintre cele mai cuprinzatoare din industria de profil. Prin intermediul liniilor de produse Lindemann™, Texas Shredder™ si N-Series™, Metso ofera o gama completa de tocatoare de maruntire primara, tocatoare automate, foarfece, prese de balotat si prese de brichetat, precum si posibilitatea de a dezvolta solutii tehnice personalizate pentru cerintele specifice ale clientilor procesatori de deseuri feroase si neferoase.

Numitorul comun pentru toate solutiile de produse Metso pentru reciclarea metalelor este eficienta lor ridicata, consumul redus de energie si fiabilitatea lor, dar si faptul ca sunt recunoscute la nivel mondial ca puncte de referinta pentru toate tipurile de produse similare. De asemenea, implementarea tehnologiilor de ultima generatie, configurarea completa a serviciilor si respectarea celor mai inalte standarde de siguranta si de mediu sunt apreciate si recunoscute de utilizatorii acestor produse.
Anul XIV, nr. 156, feb 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

NEXT AUTO, Februarie 2019
 
NEXT AUTO, Februarie 2019

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 
 
 

PARTENERI