Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 146

Noul Director General Schmitz Cargobull Romania

03.05.2018
Noul Director General Schmitz Cargobull Romania
Filiala Schmitz Cargobull AG din Romania l-a desemnat pe dl. Roland W. Schacht la conducerea companiei. Noul Director General, un manager cu experienta vasta in domeniul automotive, se ocupa acum de pietele din Romania, Grecia, Cipru si Republica Moldova.

Cu o experienta de peste 25 de ani in industria automotive, Schacht si-a inceput cariera in domeniul Marketing si Management, ocupand apoi functii de conducere in numeroase companii multinationale de succes. Inainte de a se alatura Schmitz Cargobull in pozitia de Director General pentru pietele din Romania, Grecia, Cipru si Republica Moldova, dl.Schacht a ocupat o functie de conducere in cadrul MAN Trucks & Bus Europa de Est/CIS.

Schmitz Cargobull este lider de piata in Europa, fiind principalul producator de semiremorci pentru transportul de marfuri cu temperatura controlata, marfuri generale si marfuri in vrac, dar si principalul producator de suprastructuri, conducand detasat in Romania, cu peste 50% cota de piata in sectorul semiremorcilor. Dl. Schacht se va concentra pe consolidarea acestei pozitii in piatã.

“Roland W. Schacht are o expertiza importanta in transporturi si in industria vehiculelor comerciale si cu siguranta, va aduce plus de valoare echipei noastre, datorita cunostintelor sale de vanzari si abilitatilor sale manageriale”, declara Boris Billich, Directorul de Vanzari al Schmitz Cargobull AG.

“Suntem foarte incantati de faptul ca domnul Schacht s-a alaturat Schmitz Cargobull si asteptam cu nerabdare aceasta colaborare pentru a continua dezvoltarea Schmitz Romania si a regiunii extinse.”

“Sunt convins ca succesul Schmitz Cargobull in Romania depinde in cea mai mare masura de satisfactia clientilor, de performanta echipei, dar si de relatiile de parteneriat pe care le vom stabili. Scopul meu es te sa continui -alaturi de echipa- scrierea acestei povesti de succes.” - Roland W. Schacht, Director General
Anul XIV, nr. 158, apr 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Asphalt Romania, Aprilie 2019
 

TRUCK POWER , Martie 2019
 
Truck Power, Martie 2019

NEXT AUTO, Februarie 2019
 
NEXT AUTO, Februarie 2019

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018
 
 
 

PARTENERI