Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 146

Prima editie a competitiei Ford Trucks Best Driver Challenge

23.05.2018
Prima editie a competitiei Ford Trucks Best Driver Challenge
Unul dintre principalele avantaje ale vehiculelor comerciale Ford Trucks sunt costurile operationale – printre cele mai mici din intreaga industrie. Pentru a sublinia acest avantaj, Ford Trucks va organiza periodic competitia Ford Trucks Best Driver Challenge – un concurs in care pot fi inclusi doar soferii vehiculelor Ford Trucks achizitionate prin Cefin Trucks.

Ford Trucks acorda o deosebita atentie soferilor. Astfel, de la sistemele Lane Deperture, Advanced Emergency, cele SMART care echipeaza motoarele Ecotorq, pana la aceasta competitie in care sunt puse in valoare aptitudinile soferilor, valorizam cea mai importanta resursa a companiilor care activeaza in domeniul Transporturi sau Constructii – resursele umane”, a afirmat Stefano Albarosa, CEO Cefin Trucks.

In perioda 15 Mai – 15 Iunie 2018 se deruleaza Prima Editie a Ford Trucks Best Driver Challenge. In cadrul competitiei sunt definite doua categorii de participare: Transport si Constructii. Singurul criteriu de departajare in cadrul concursului este Consumul mediu de combustibil pe kilometru, obtinut in perioada competitiei. Derularea concursului nu presupune eforturi suplimentare fata de sarcinile zilnice ale soferilor si participa la eficientizarea activitatii lor de zi cu zi. Monitorizarea rezultatelor obtinute in concurs se va face prin intermediul Via Truck – solutia profesionala de monitorizare si management al flotelor auto prin GPS, sistem oferit de Via Sat.

Premiile puse in concurs sunt 10 vouchere cadou in valoare de 500 de euro pentru primii 5 clasati la cele doua categorii ale competitiei. Rezultatele inregistrate in competitie – si primii clasati – vor fi comunicate saptamanal pe www.ford-trucks.ro. Rezultatele finale vor fi publicate pana cel tarziu 1 iulie 2018.

Vehiculele comerciale Ford Trucks sunt produse de Grupul Ford ca urmare a unui acord joint venture cu Ford Otosan. Investitiile realizate de Ford Motor Company in facilitati de productie si cercetare & dezvoltare au adus azi centrul de productie din Turcia la o capacitate anuala totala de 440.000 de unitati marca Ford.

Experienta fabricii Ford in cifre: 6.9 mld. de dolari cifra de afaceri in 2017; peste 11.500 de angajati; 1.500 de ingineri implicati in activitati de cercetare & dezvoltare a gamei de camioane; 1,1 mil. mp acoperiti de facilitati de productie; o capacitate de productie anuala de 80.000 motoare Ecotorq; 425.000 vehicule comerciale usoare ale gamei Ford Transit si 15.000 camioane.
Anul XIV, nr. 158, apr 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Asphalt Romania, Aprilie 2019
 

TRUCK POWER , Martie 2019
 
Truck Power, Martie 2019

NEXT AUTO, Februarie 2019
 
NEXT AUTO, Februarie 2019

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018
 
 
 

PARTENERI