Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 146

Rocatil – furnizor de incredere de piese de schimb si atasamente pentru piata utilajelor de constructii din Romania

21.05.2018
Rocatil – furnizor de incredere de piese de schimb si atasamente pentru piata utilajelor de constructii din Romania
Inca din anul 2009, de cand s-a infiintat,  compania Rocatil combate cu succes una din cunoscutele legi ale lui Murphy, care spune asa:  "Clientul va fi intotdeauna nemultumit cu privire la produsele si serviciile pe care le oferi". Rocatil a demonstrat de-a lungul anilor ca stie sa isi mentina clientii multumiti , acesta fiind unul din obiectivele si punctele sale forte.

In cei aproape 10 ani de activitate compania s-a extins intr-un ritm constant si rapid, iar elemente precum produsele si serviciile oferite, garantia si garantia extinsa, raportul foarte bun calitate/pret au ajutat firma Rocatil sa aiba un loc bine definit in piata.

Pe langa cele deja mentionate, Rocatil garanteaza viteza si eficacitate in suportul tehnic, in gestiunea si distributia comenzilor si nu in ultimul rand, detine un depozit care se intinde pe o suprafata de aproximativ 250 mp in care exista un stoc permanent de minim 20 tone elemente de uzura si peste 1.000 din cele mai uzuale piese de schimb pentru excavatoare si alte utilaje. 

Fie ca este vorba de o firma de constructii sau de serviciile asigurate de municipalitate in oras, buldoexcavatoarele sunt utilaje multifunctionale eficiente pentru activitati de incarcare si descarcare sau sapare. Desi au o durata de viata extinsa, mentenanta lor este foarte importanta si aici vorbim de piesele de schimb pentru acestea.

Cu intentia de a oferi pe piata romaneasca piese de schimb si accesorii de calitate la un pret accesibil pentru utilajele de constructii, compania Rocatil comercializeaza o gama larga de piese de schimb pentru cele mai cunoscute marci din industrie precum Komasu, Caterpillar, JCB, Volvo, Case, dar poate furniza direct din stoc sau la comanda si piese pentru marci care au un circuit inchis precum Liebherr si Terex. Calitatea tuturor pieselor pentru excavator si buldoexcavator comercializate de Rocatil respecta specificatiile fabricantului original si sunt acoperite de garantie.

Cei care detin utilaje de constructii, ȋn parcul lor auto, stiu ca prin simpla atasare de ciocane hidraulice  pe bratele utilajelor, acestea se transforma cu succes nu doar ȋn unelte de sapat ci si de piconat. Din pacate datorita mediului de lucru, nu sunt putine situatiile in care din cauza uzurii ciocanului hidraulic pe acesta nu mai pot fi regasite marca si modelul.  In astfel de situatii, pentru identificarea cuiului potrivit specialisti de la Rocatil pun la dispozitia clientilor un releveu ȋn care acestia trec cotele spitului pe care ȋl au si daca datele sunt trecute corect ȋn pofida uzurii puteti avea garantía ca de la Rocatil veti primi produsul corespunzator ȋn cel mai scurt timp posibil.

Parteneriatul ȋncheiat ȋn 2015 de Rocatil cu  Demoter-Italpunte, le-a asigurat un avantaj pe piata celor de la Rocatil. Firma Rocatil a adus pe piata din Romȃnia  ciocane hidraulice inovatoare, care au 2 ani garantie, nu au membrana si tiranti, lucru care pe termen lung se traduce prin costuri reduse din partea clientilor.

Firma Rocatil nu s-a axat pe o singura marca, astfel ca ȋn cadrul firmei fiecare consilier tehnic este specializat pe o marca anume, compania devenind astfel o companie multimarca din gama careia nu putea sa lipseasca calea de rulare. SC ROCATIL Piese de Schimb SRL comercializeaza cale de rulare completa sau piese pentru cale de rulare cum ar fi: lanturi pentru utilaje, role superioare, role inferioare, roti motrice, roti de ghidaj, zale de imperechiere, papuci de senila, suruburi si piulite, senile de metal, senile de cauciuc si multe alte piese la preturi avantajoase.

Poate ca nu intamplator Rocatil isi are sediul si depozitul pe str. Drumul Binelui, in Bucuresti. In anii de activitate desfasurati pana in prezent Rocatil a demonstrat ca poate face lucrurile bine – cu rapiditate, eficienta si profesionalism!
Anul XIV, nr. 158, apr 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Asphalt Romania, Aprilie 2019
 

TRUCK POWER , Martie 2019
 
Truck Power, Martie 2019

NEXT AUTO, Februarie 2019
 
NEXT AUTO, Februarie 2019

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018
 
 
 

PARTENERI