Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 146

Smart Building & Smart Energy Saving: cladirile inteligente devin solutii de viitor pentru mediul de afaceri din Romania

04.05.2018
Smart Building & Smart Energy Saving: cladirile inteligente devin solutii de viitor pentru mediul de afaceri din Romania
BusinessMark si EnergyPal anunta organizarea evenimentului “Smart Building & Smart Energy Saving”, ce va avea loc pe 18 mai 2018 la Hotel Radisson Blu din Bucuresti.

Avantajele cladirilor inteligente atrag tot mai mult atentia mediului de afaceri, prin prisma perspectivelor de crestere a productivitatii personalului, a eficientei energetice, a reducerii costurilor de operare si a optimizarii de utilizare a cladirilor. Cladirile inteligente integreaza si gestioneaza informatiile, ocupantii, sistemele cladirii, materialele si constructia ca un intreg sistem adaptabil, pentru a obtine performanta cladirii din punct de vedere al: energiei, eficientei, longevitatii cladirii, confortului si gradului de satisfactie al ocupantilor.

 In acest context, unii dintre cei mai buni specialisti se reunesc in cadrul evenimentului “Smart Building & Smart Energy Saving” sa discute despre potentialul cladirilor inteligente si sa prezinte avantajele, provocarile si solutiile pe termen lung.

Evenimentul include doua sesiuni tematice: Smart Buildings si Eficienta energetica in industrie, logistica, birouri si comercial. Invitatii evenimentului vor aborda urmatoarele subiecte: conceptele de Smart Building, Building Management System (BMS), IoT si exemple din Romania; ingredientele care fac o cladire smart; Utilitatea Smart Building; Rezultatele obtinute prin utilizarea componentelor Smart in cladiri de birouri; Modele de Smart Buildings in retail; Bune practici de Smart Building in logistica si productie; Smart Residential - pasul urmator: de la gadget la eficienta si confort; Servicii de operare si intretinere Smart; Directiva europeana, masuri si politici - Directiva UE nr. 27/2012 privind eficienta energetica; Smart Metering - contorizarea inteligenta - importanta si rolul in eficientizarea energetica; Managerul energetic - reglemetari si rolul in companie; Proiecte de eficientizare energetica - exemple si bune practici; Solutii de eficientizare; Exemple si bune practici de eficientizare energetica din logistica, industrie, retail si birouri; Legislatie, reglementari, obligatii legale; Lansarea si prezentarea rezultatelor studiului de eficienta energetica realizat de EnergyPal.
   

Speakerii invitati in cadrul evenimentului sunt:

  • dipl.ing. Lucian Anghel, CEO, EnergyPal
  • Adrian Ursulean, Head of Property Management Romania, CTP Romania
  • Romulus Andrei, Director, Departamentul Finantari Structurate, Banca Transilvania – Centrul Regional Bucuresti
  • Stephen Burke, Construction Director, Forte Partners

In plus, evenimentul “Smart Building & Smart Energy Saving” contine un workhop pe tema Eficientizare energetica. Principalele subiecte abordate vor face referire la planul de eficientizare energetica, solutiile pro si contra si la posibilitatile de finantare. Vor fi prezentate studii de caz si exemple de practice.

Evenimentul se adreseaza: Plant Managerilor, Directorilor Generali, precum si celor financiari, tehnici, logistica, achizitii si administrativi.

Inscrierea la eveniment se va face prin completarea formularului de inregistrare, disponibil pe site-ul BusinessMark si trimiterea acestuia la office@business-mark.ro.

Evenimentul “Smart Building & Smart Energy Saving” este organizat de BusinessMark si EnergyPal alaturi de: CTP – Commercial Real Estate Developer And Manager, ACUE – Federatia Asociatiilor Companiilor de Utilitati de Energie, AREL – Asociatia Romana a Electricienilor, BCCBR – Bilateral Chamber of Commerce Bulgaria – Romania. Radioul oficial al evenimentului este: Europa FM. Partenerii media ai conferintei sunt: AGERPRES, NewMoney, Curierul National, MoneyBuzz, EFdeN, Revista Energetica, Masini si utilaje pentru constructii, Institutul National Roman pentru Studiul Amenajarii si Folosirii Surselor de Energie, Jurnalul de Afaceri, Debizz, Transilvania Business, SpatiulConstruit.ro, Business24, Ziare.com, Financiarul.ro, Manager Express, Financial Market, AngajatorulMeu.ro, Portal Management, Centruldepresa.ro, Global Manager, Administratie.ro, Vox Capital, Revista Valoarea, Roportal, Bucuresteni.ro, Gazetadestiri, PRBox, Rbeconnect.
Anul XIV, nr. 158, apr 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Asphalt Romania, Aprilie 2019
 

TRUCK POWER , Martie 2019
 
Truck Power, Martie 2019

NEXT AUTO, Februarie 2019
 
NEXT AUTO, Februarie 2019

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018
 
 
 

PARTENERI