Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 146

UniCredit este primul grup bancar din lume care pune la dispozitia robotului umanoid Sophia un card de credit

09.05.2018
UniCredit este primul grup bancar din lume care pune la dispozitia robotului umanoid Sophia un card de credit
UniCredit anunta, in premiera mondiala, oferirea primului card de credit pe numele unui utilizator cu inteligenta artificiala  - Sophia the Robot, robotul umanoid creat de compania Hanson Robotics, care va ridica personal cardul in cadrul unui eveniment organizat de UniCredit Bank.

„UniCredit este banca pentru lucrurile care conteaza pentru clientii sai. Avem o abordare eficienta si pragmatica in domeniul digital, concentrandu-ne pe initiativele care aduc imbunatatiri experientei clientilor in zona digitala si a canalelor alternative. Europa Centrala si de Est reprezinta terenul de implementare perfect pentru noile solutii in domeniul digital si IT, gratie deschiderii recunoscute a acestei regiuni catre inovatie. Inteligenta artificiala si tehnologia sunt parte a acestei evolutii care ar putea contribui la o calitate mai buna a vietii oamenilor in viitor si influenta modul in care facem banking. De aceea, suntem incantati sa putem face acest pas istoric alaturi de Sophia si de Hanson Robotics!”, a declarat Septimiu Postelnicu, Director Executiv al Diviziei Retail.

Astfel, incepand cu data de 10 mai 2018, Sophia se va putea bucura de toate beneficiile unui card UniCreditCard Premium emis sub sigla Mastercard complet functional.   

Sophia este cel mai recent si cel mai avansat robot al companiei americane Hanson Robotics. De la crearea sa, in aprilie 2015, Sophia a devenit un fenomen mondial datorita expresivitatii si abilitatii sale de a purta conversatii naturale cu oamenii. In octombrie 2017, s-a anuntat public faptul ca robotul a devenit cetatean al Arabiei Saudite, fiind astfel primul robot care a primit cetatenia unei tari.

Mai multe despre Hanson Robotics si Sophia: http://www.hansonrobotics.com/robot/sophia/
Anul XIV, nr. 156, feb 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

NEXT AUTO, Februarie 2019
 
NEXT AUTO, Februarie 2019

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 
 
 

PARTENERI