Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 147

Anvelope de stivuitor by BKT

04.06.2018
Anvelope de stivuitor by BKT


Disponibil in cele 2 variante constructive:

- Anvelopa STD (standard)
- Anvelopa LIP (quick)
Banda de rulare mai adanca cu 60%
Anvelopele pline pot fi recanelate pana la nivelul indicat de semnul "60J" de pe flancul anvelopei. Anvelopele BKT Maglift dispun de o banda de profil recanelabila de pana la 60% mai adanca decat produsele concurente, oferint o durata de viata mai lunga.


Performanta optima prin 3 straturi
Compusul special asigura o rezistenta la rulare redusa care sporeste durata de viata a anvelopei, profilul benzii de rulare ofera o tractiune ridicata. Stratul intermediar este format dintr-un compus elastic rezistent care produce un efect de amortizare asigurand o calatorie stabila si confortabila, de asemenea elimina caldura din interiorul anvelopei. Pentru evitarea alunecarii anvelopei pe janta, al treilea strat este alcatuit dintr-o serie de benzi din otel invelite in cauciuc asigurand o rigiditate sporita care duce la o prindere perfecta pe janta. De asemenea, aceasta constructie ajuta la sporirea capacitatii de a transporta sarcini ridicate.

Pentru mai multe detalii contactati cu incredere specialistii firmei SC IMPAR SRL, distribuitorul exclusiv al anvelopelor BKT pe piata din Romania. Pe langa portofoliul impresionant de anvelope industriale BKT, firma de distributie nationala cu sediul in Odorheiu Secuiesc mai are in oferta anvelope de camion si de turisme, camere de aer, jante, lubrifianti, acumulatori si accesorii auto, prin serviciul de logistica interna produsele ajung in orice colt al tarii. Portofoliul complet de produse comercializate se poate vizualiza pe magazinul online al companiei: www.impar.ro


 
Anul XIV, nr. 156, feb 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

NEXT AUTO, Februarie 2019
 
NEXT AUTO, Februarie 2019

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 
 
 

PARTENERI