Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 147

ATP Exodus – noul partener Cefin Trucks in reteaua de distributie Ford Trucks in Romania

08.06.2018
ATP Exodus – noul partener Cefin Trucks  in reteaua de distributie Ford Trucks in Romania
Marti 5 Iunie si Miercuri, 6 Iunie 2018, au avut loc evenimentele de deschidere oficiala pentru marcarea parteneriatului Ford Trucks - ATP Motors, in Baia Mare si Oradea.

La evenimente, printre invitatii, alaturi de reprezentii celor doua companii, au participat: Vasile Moldovan - Prefect Maramures, Alexandru Cosma - Subprefect Maramures, Noemi Erika Vida – Viceprimar al Municipiul Baia Mare si Doru Dancus - Vicepresedinte al Consiliului Judetean Maramures.

Ford Trucks – brandul cu o istorie de peste 50 de ani la nivel international este prezent pe piata din Romania cu oferte complete de vehicule comerciale destinate domeniilor: Constructii, Vehicule Specializate si Autotractoare. Gama de vehicule Ford Trucks cu masa maxima autorizata cuprinsa intre 18 si 41 de tone, se remarca prin consum scazut de combustibil, servisare usoara, posibilitatea montarii unei varietati de suprastructuri pentru solicitari diferite si pret competitiv.

Din Decembrie 2016, Ford Trucks este reprezentat in Romania de catre Cefin Trucks, unic importator si distribuitor, partener de incredere al transportatorilor, care activeaza de peste 20 de ani in domeniul auto ca furnizor de servicii si produse pentru profesionistii din lumea transporturilor.

Constructia brandului Ford Trucks in tara noastra a presupus, pana in prezent, investitii de 4,5 milioane euro. Din acestia, 1,5 milioane euro au fost alocati cheltuielilor de start-up, dezvoltarii retelei nationale de distributie, procesului de rebranding si asigurarii standardelor tehnice necesare, pentru oferirea serviciilor post vanzare Ford Trucks, in centrele de pe teritoriul intregii tari. Restul de 3 milioane euro au fost investiti in stocurile de vehicule si piese de schimb.

„Ne bucuram sa anuntam faptul ca ATP Motors a fost desemnat unic furnizor de servicii vanzare si post vanzare Ford Trucks pentru zona Baia Mare - Oradea.” declara Stefano Albarosa CEO Cefin Trucks. „Misiunea noastra este de a participa la cresterea profitabilitatii clientilor prin oferirea de produse competitive atat din punct de vedere al calitatii cat si al costurilor operationale, precum si prin angajamentul ATP Motors si Ford Trucks de a oferi un  nivel superior al serviciilor si asistentei oferite clientilor.” adauga domnul Albarosa.

ATP Motors se afla intr-un continuu proces de dezvoltare si de adaptare la nevoile pietei auto. Prin completarea portofoliul sau cu marca Ford, ATP Motors vine in intimpinarea clientilor sai cu o gama diversificata de branduri auto, alaturi de serviciile complexe pe care le asigura. “Vreau sa va asigur ca premisa noastra este sa avem o crestere continua, sanatoasa, sa fim corect ancorati in realitatea prezentului si sa fim pregatiti pentru provocarile viitorului. Am pasit deja intr-o era a digitalizarii iar viteza cu care se deruleaza actiunile si activitatile noastre se pare ca nu ne mai surprinde pe nici unul din noi. Nu in ultimul rand, ne dorim sa raspundem prompt nevoilor si cerintelor clientilor nostri” - a spus Mircea Cirt, Presedinte & CEO ATP Exodus Group.

In primele luni de activitate Ford Trucks a inregistrat in Romania vanzari totale de peste 150 de vehicule comerciale, ajungand la o cota de piata de 16% pentru Vehicule Comerciale destinate domeniului Constructii, si 35% pentru Vehicule Municipale, segmentul Autogunoiere, demonstrand astfel aprecierea de care se bucura pe piata romaneasca.Obiectivul pentru anul 2018, pe deplin confirmat de rezultatele perioadei Ianuarie – Mai, este de a depasi 360 de unitati vandute, de a mentine astfel pozitia de leader pe piata Vehiculelor Municipale si de a deveni leader pe piata Vehiculelor Comerciale destinate domeniului Constructii.

Reteaua de distributie si asistenta tehnica Ford Trucks in Romania este prezenta in acest moment in Bucuresti, Constanta, Brasov, Craiova, Timisoara, Deva, Arad, Bacau, Suceava, Cluj si, de acum, Oradea si Baia Mare.

Pachetul complet de servicii oferite de Cefin Trucks integreaza pe langa serviciile de Vanzare si Post Vanzare, oferirea de solutii financiare optimizate, servicii de TradeIn, servicii de BuyBack, servicii de instruire a utilizatorilor si nu in ultimul rand servicii telematice.
Anul XIV, nr. 156, feb 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

NEXT AUTO, Februarie 2019
 
NEXT AUTO, Februarie 2019

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 
 
 

PARTENERI