Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 147

#DemoShow by Titan Machinery Romania

29.05.2018
#DemoShow by Titan Machinery Romania
Dupa demonstratiile spectaculoase si fara precedent pe care Titan Machinery Romania alaturi de partenerul CASE Construction Equipment le-a sustinut in toamna trecuta la circuitul Moto Cros s din localitatea Ciolpani judetul Ilfov, in aceasta primavara au revenit in forta cu un nou show demonstrativ.

Cu aceasta ocazie au fost prezentate in detaliu urmatoarele utilaje CASE:
• Excavator pe senile CX210;
• Excavator pe roti WX148;
• Mini Excavator pe senile CX18;
• Buldozer 1650M;
• Buldoexcavator 580ST si 695ST;
• Incarcator Frontal Heavy 821G;
• Incarcator Frontal Compact 321F;
• Mini Incarcator Multifunctional SR210.

Ca atare, Titan Machinery Romania si-a invitat clientii, partenerii si presa de specialitate la demo show-ul organizat la data de 25 aprilie 2018 in localitatea Fundatura, judetul Cluj.

Conceptul inovativ al demonstratiilor spectaculoase a fost initiat inca din 2012 si din acel moment a fost pregatit si imbunatatit constant in fiecare an, conceptul devenind astazi o adevarata traditie. Anul trecut a fost continuat acest tur la Oradea, Ramnicu Valcea si Bucuresti, unde succesul a fost sustinut de prezenta si interesul acordate de catre participanti.

Data fiind satisfactia pe care clientii au dobandit-o in urma participarii la demonstratiile Titan Machinery Romania, anul acesta s-a ridicat acest concept la un nou nivel. S-a reu sit astfel sa fie create spectacole unice in Romania, prin care au fost evidentiate cu succes performantele atinse de utilajele CASE CONSTRUCTION, un brand care celebreaza anul acesta 175 de ani de experienta.

Prin acest eveniment Titan Machinery Romania isi propune sa fie mai aproape de partenerii sai, nu doar prin demonstratiile in lucru ale utilajelor pe care le comercializeaza, ci si prin suportul pachetului de solutii complete, prin care doresc sa satisfaca toata paleta de necesitati, de la finantare si pana la servicii post vanzare sau consultanta.

In cadrul demo show-ului s-a desfasurat si concursul de RODEO, unde partenerii au avut ocazia sa- si testeze abilitatile de operare a utilajelor. Castigatorii vor merge la marea finala mondiala ce va avea loc la Paris.


Anul XIV, nr. 158, apr 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Asphalt Romania, Aprilie 2019
 

TRUCK POWER , Martie 2019
 
Truck Power, Martie 2019

NEXT AUTO, Februarie 2019
 
NEXT AUTO, Februarie 2019

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018
 
 
 

PARTENERI