Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 147

Euro Auctions organizeaza in perioada 27-28 iunie o noua licitatie in Dormagen

12.06.2018
Euro Auctions organizeaza in perioada 27-28 iunie o noua licitatie in Dormagen
Aproximativ 1.000 de ofertanti din Germania, restul Europei si din alte tari de pe alte continente, inregistrati pentru evenimentul Euro Auctions de la jumatatea lunii aprilie, au licitat acerb pentru peste 2.500 de loturi de echipamente de calitate, uzate si „noi”, trimise de aproape 200 de furnizori din 29 de tari, rezultand in final o suma totala licitata de 9 milioane de euro. Sediul Euro Auctions din Dormagen a gazduit pe data de 16 mai, de asemenea, o licitatie on-line pentru o larga gama de atasamente de lucru de la excavatoare care nu mai puteau fi utilizate.

Ultima licitatie „fizica”, de doua zile, a atras multi participanti obisnuiti ai evenimentelor Euro Auctions, iar mai mult de unul din trei cumparatori inregistrati a avut succes la licitatie pe parcursul zilei. La aceasta licitatie s-au inregistrat si un foarte mare numar ofertanti care doreau sa cumpere, doua treimi dintre acestia incheind tranzactii pana la finalul licitatiei, iar peste jumatate dintre ofertele castigatoare au fost plasate on-line, dovedindu-se astfel ca licitatiile pe internet au devenit foarte populare. Aceasta crestere a interesului pentru licitatiile pe internet este aceea care determina dezvoltarea in timp a licitatiilor cu participare internationala, iar Euro Auctions, in cunostinta de cauza, adauga licitatii cu desfasurare on-line in calendarul sau de evenimente, deja ocupat.

Peste 95% dintre toate loturile vandute „fizic” sunt susceptibile sa ramana in Europa, ofertantii cu sediul in Germania si Olanda, inregistrand aproape jumatate din valoarea totala a vanzarilor, urmati indeaproape de cei cu sediul in Polonia, Cehia, Romania, Belgia, Portugalia, Spania si Elvetia. Aproape orice tara europeana a cumparat cate ceva, iar restul de produse pentru care s-a licitat din afara Europei au fost expediate cu diferite mijloace de transport in Orientul Mijlociu, Africa, Asia si America de Nord.

„Dormagen a fost prima afacere a companiei in afara Regatului Unit in anul 2006, iar licitatiile desfasurate aici s-au dovedit a fi o alternativa populara de a cumpara prin intermediul retelei existente de distribuitori, piata de masini si utilaje pentru constructii ramanand in plina expansiune, in ciuda conditiilor economice in schimbare”, a declarat Erik Kortum, Director Vanzari pentru Germania, la Euro Auctions. „In ultimii ani, am observat in Europa, beneficiara a unei piete dinamice, o crestere constanta si un interes crescut inregistrate pentru licitatii, in special pentru cele on-line, ele devenind accesorii permanente pentru numerosi clienti europeni. Acum atragem in mod constant peste 2.500 de loturi de calitate pentru fiecare licitatie „fizica”, deoarece consignatorii sunt convinsi ca putem furniza serviciile pe care le solicita si pot obtine un profit bun, in timp ce cumparatorii pot fi siguri ca vor achizitiona echipamente de calitate, fiabile si la preturi accesibile.”

„Am inregistrat o crestere record in ultimele 12 luni la nivel mondial, incluzand o crestere de 20% pe an la sediul nostru emblematic din Leeds, Marea Britanie, care a inregistrat un record de 49 milioane de euro licitati in aprilie,” declara Jonnie Key, Director Operatiuni la Euro Auctions. „In plus, am deschis noi facilitati in Dubai, Emiratele Arabe Unite si Hong Kong. De asemenea, ne-am extins activitatile in SUA, prin achizitionarea apreciatului brand Yoder & Frey, in ianuarie 2017, adaugand astfel o serie de licitatii fizice si on-line la portofoliul nostru. Mai important este ca ne-am extins acum cu adevarat domeniul Euro Auctions la nivel mondial, in acest an in care celebram 20 de ani de afaceri, vom vedea peste 75.000 de loturi expediate de aproximativ 6.000 de vanzatori, cu o valoare de peste 400 de milioane de euro si care vor fi licitate catre peste 150.000 de potentiali ofertanti, in cadrul a peste 60 de licitatii organizate, incluzand si vanzari in intreaga lume, in afara sediilor noastre. Pentru cine nu a participat niciodata launa dintre licitatiile noastre, il incurajam sa vina si sa vada cu proprii ochi cantitatea si calitatea echipamentului pe care il oferim.
Anul XIV, nr. 156, feb 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

NEXT AUTO, Februarie 2019
 
NEXT AUTO, Februarie 2019

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 
 
 

PARTENERI