Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 148

Succes la INTERMAT pentru Keestrack

Inalta tehnologie pe covorul rosu

03.07.2018
Succes la INTERMAT pentru Keestrack


Afisand o imagine extrem de atragatoare a standului si oferind informatii despre numeroasele modele noi prezentate in ultimele luni, astfel s-a prezentat producatorul KEESTRACK la Intermat. "Rezultatele evenimentului depasesc cu mult asteptarile noastre", declara Kees Hoogendorn, presedintele Grupului Keestrack. "Experti din toate sectoarele relevante au fost interesati de tehnologiile noastre de procesare. Interesul s-a concentrat, in principal, pe solutiile noastre de concasare si, in special, pe noile noastre concepte - hibrid si full hibrid. "

Linie noua atractiva
Noul concasor cu impact, pe senile, Keestrack R3e, a fost adevarata "atractie" in standul specialistilor internationali in prelucrarea agregatelor. Premiat deja, cu putin timp inainte de eveniment, cu titlul "Red Dot Winner" pentru un design industrial remarcabil, liniile moderne ale echipamentului au impresionat vizitatorii Intermat.


Sub carcasa compozita a compactului concasor de 250 t, s-a implementat conceptul hibrid inovator diesel-electric cu motor diesel Volvo EU-IV de 235 kW, generator de 300kVA si doua motoare electrice separate (132 kW / 160 kW) pentru alimentarea intregii instalatii hidraulice (45 kW). Acest lucru ii permite lui Keestrack R3e sa functioneze complet autonom in modul diesel-electric, dar si complet electric atunci cand este conectat prin functia standard "plug-in" la retea sau la un generator extern. Chiar si atunci, repozitionarea masinii sau reglarea benzilor transportoare este posibila fara pornirea motorului diesel. In toate modurile de operare, o conexiune "plug-out" de 63 kVA furnizeaza energie pentru alte echipamente electrice conectate (statii de sortare sau benzi transportoare electrice), ceea ce permite o operare fara emisii a diferitelor sisteme de masini utilizate pentru reciclarea in mediul urban pentru diferite produse finite.


Keestrack R3e ofera flexibilitate si mobilitate ridicata: cu o deschidere mare la alimentare, 770 x 960 mm, unitatea de concasare cu impact 48 ICR 100-00 este dotata cu un rotor de turatie mare de 920 mm latime (Ø: 1100 mm, 3200 kg). Un sistem sofisticat de protectie la suprasarcina asigura functionarea sigura pentru o gama larga de aplicatii, de la reciclarea betonului la producerea de agregate minerale de inalta calitate.


Cu o greutate totala de 32 de tone, Keestrack R3e cantareste complet echipat cu doar 1000 kg mai mult decat versiunea diesel-hidraulica disponibila de asemenea. Echipamentul complet include: presortator cu vibrare cu banda laterala optionala, magnet cu banda extractoare pe banda de evacuare principala si noul sortator final, optional, cu suprafata de 4,4 m² si banda de recirculare sau banda laterala detasabila pentru stocarea refuzului de ciur ca un al doilea produs final.

"Dupa trei ani de dezvoltare, Keestrack R3e este masina care combina toate caracteristicile cheie ale tehnologiei noastre hibride. Acest echipament se potriveste perfect nevoilor clientilor pentru concasoare compacte de inalta performanta si reflecta intr-un mod aproape spectaculos filozofia noastra de design, optimizata in ceea ce priveste siguranta si usurinta de operare ", rezuma Kees Hoogendoorn reactiile pozitive ale clientilor KEESTRACK. "Am primit multe solicitari, inclusiv pentru proiecte foarte specifice in care am expus si alte solutii din gama noastra cuprinzatoare de tehnologii de concasare. Sunt increzator ca in urma discutiilor avute la INTERMAT, partenerii nostri internationali de vanzari vor primi numeroase comenzi, inclusiv de la noii clienti Keestrack. "

Toate echipamentele Keestrack se pot regasi in gama importatorului unic IRCAT-CO (www.ircat.ro, office@ircat.ro).
Anul XIV, nr. 156, feb 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

NEXT AUTO, Februarie 2019
 
NEXT AUTO, Februarie 2019

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 
 
 

PARTENERI