Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 149

A patra editie a caravanei IVECO STRONG by NATURE

01.08.2018
A patra editie a caravanei IVECO STRONG by NATURE

Incepand cu luna aprilie 2018 Iveco Truck Services a demarat Caravana IVECO STRONG by NATURE. Caravana se desfasoara pana in luna septembrie inclusiv si cuprinde 13 locatii. Caravana IVECO STRONG by NATURE are ca principal scop promovarea pe piata din Romania a vehiculelor alimentate cu gaz natural comprimat.


Pe toata durata caravanei modelele Daily si STRALIS au fost la dispozitia clientilor si a jurnalistilor. Toti cei prezenti la eveniment au putut testa, sub atenta indrumare a demo reprezentantilor Iveco experimentati, modelele care le-au captat atentia.
In cadrul Caravanei au participat 11 vehicule cu diferite configuratii, alese cat mai variat pentru a putea sa raspundem tuturor solicitarilor cu care au venit partenerii si clientii Iveco. La eveniment au fost prezentate noul IVECO STRALIS NP dotat cu cel mai puternic motor pe baza de CNG (gaz natural comprimat) – rezultatul pioneratului IVECO in acest segment. De asemenea au fost expuse: noua gama IVECO BLUE POWER – solutia eficienta si sustenabila pentru transport urban, combinatia ideala intre tehnologie, emisii scazute si eficienta pentru o potrivire perfecta cu necesitatile, cat si noua gama IVECO X-WAY – camionul cu cea mai mare capacitate de incarcare din segmentul sau, un supliment de eficienta si tehnologie adaugat robustetii legendare a celor mai dure camioane IVECO.


Evenimentul de la sediul IVECO Romania din Glina a oferit ocazia intalnirii cu partenerii in cadru festiv, mai ales ca in luna iunie IVECO Truck Services a aniversat 5 ani de existenta ca dealer. Luna aniversara a fost una plina de surprize pentru clientii IVECO pentru ca la fiecare livrare contractata in luna iunie acestia au primit cadou tablete cu internet gratuit pentru aplicatiile IVECO. Mai mult decat atat, departamentul de After Sales a intampinat clientii cu vouchere cadou sau alte surprize la achizitionarea pieselor sau odata cu intrarea vehiculelor in service.

Iulian Costea, Director General Iveco Trucks Services
Am vrut sa mergem cu toata aceasta flota cat mai aproapre de clienti, de aceea am ales conceptul de caravana si nu am mers pe idea unui clasic open days. Am vrut sa fie ceva diferit care sa ne permita sa prezentam si modelele noi pe care le avem.
Avem modele noi pe partea de offroad, avem modele pe zona de natural power, modele care vin sa satisfaca necesitatile clientilor, dar mai ales acel TCO de care vorbeste toata lumea. Toti transportatorii urmareasc sa reduca pe cat de mult posibil TCO, tocmai de aceea IVECO a incercat sa imbunatateasca tehnologia si modelele cu care se prezinta in piata.
In caravana avem si autovehicule limited edition cum este ABARTH, in parteneriat cu Auto-Italia. Avem vehicule natural power de 3,5 t si autovehicule blue power 3,5t. Asteptarile pentru gama Natural Power sunt foarte mari, atat alea noastre cat si cele ale clientilor. Iveco doreste sa aduca in Romania tehnologia CNG, insa un factor foarte important ce trebuie luat in considerare este infrastructura statiilor de alimentare. In prezent exista in Romania doar doua statii CNG, una se afla in Bucuresti iar cealalta este in Valcea. Cererea din partea clientilor este foarte mare.
Anul XIV, nr. 157, apr 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

TRUCK POWER , Martie 2019
 
Truck Power, Martie 2019

NEXT AUTO, Februarie 2019
 
NEXT AUTO, Februarie 2019

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 
 
 

PARTENERI