Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 150

COLCEAR GROUP, succesul unui companii serioase, inovative, orientate catre client

24.08.2018
COLCEAR GROUP, succesul unui companii serioase, inovative, orientate catre client


Colcear Group comercializeaza si inchiriaza echipamente si utilaje pentru constructii si exploatari miniere. Activitatea companiei se ghideaza dupa principii extrem de bine stabilite de catre management, astfel ca toate parteneriatele sunt tratate cu maxima seriozitate si mult profesionalism.  Oferta de echipamente pe care Colcear Group o pune la dispozitia partenerilor sai este extrem de variata de la utilaje de constructii terasiere, la statii de concasare, sortare si reciclare, dar si echipamente speciale de cantarire.

Text: Maria NAE, Eugen TROICIU

Din portofoliul companiei putem mentiona echipamentele mobile  de concasare si sortare marca Kormann Rockster Recycler GmbH.  Concasoarele Rockster sunt utilaje robuste, compacte si practice pentru aplicatii diverse unde se doreste obtinerea unui produs concasat de o calitate superioara.

Este singurul producator din lume care ofera sistemul Duplex, sistem patentat de Rockster. O caracteristica speciala al acestui concasor mobil este faptul ca banda de recirculare poate redirectiona lateral refuzul de ciur in caz de se doreste doua sorturi fara necesitatea folosirii unei statii de sortare mobile (de exemplu: 0-16 si +16mm). 

Colcear Group aduce in Romania si sistemele de cantarire PFREUNDT, sisteme de cantarire pentru incarcatoare frontale, cantare pentru benzi transportoare si poduri de cantarire.

De 25 de ani PFREUNDT a urmat constant obiectivele ambitioase de a dezvolta tehnologia testate pentru a face produsele sale mai eficiente. Acest lucru a dus la un numar de inovatii si solutii patentate care sunt folosite in mediile aspre in intreaga lume. sisteme intuitive si usor de operat, creand posibilitatea soferului sa se concentreze pe operatia de incarcare - pentru o mai mare eficienta si siguranta. Aceste sisteme robuste sunt create pentru o operare precisa si de incredere in medii aspre si functionare continua.
Orientarea catre client la PFREUNDT inseamna atingerea nevoii de precizie, viteza, longevitate fara compromise. Solutiile de la PFREUNDT sunt croite pentru fiecare tip de aplicatie si realizate pentru profit imediat. Electronica de cantarire este aceeasi pentru toare tipurile de incarcatoare din flota, astfel incat soferii nu trebuie sa schimbe sau sa adapteze un nou system.
Designul modular ajuta la o upgradare usoara. Unitatea de cantarire este construita sa creasca impreuna cu cererile companiei. Sistemele de cantarire PFREUNDT pot fi usor convertite catre alte tipuri de vehicule - intreaga gama putand fi usor de instalat cu ajutorul kitului de instalare potrivit.
Anul XIV, nr. 156, feb 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

NEXT AUTO, Februarie 2019
 
NEXT AUTO, Februarie 2019

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 
 
 

PARTENERI