Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 150

Plarforme de lucru la inaltime - Made in Türkiye

24.08.2018
Plarforme de lucru la inaltime - Made in Türkiye
Plarforme de lucru la inaltime - Made in Türkiye

Cu un personal de inalta calificare («uzmanlar» in limba turca insemna «experti»), compania Uzmanlar Platform a conceput si a realizat solutii tehnice ce fac munca la inaltime mai usoara si mai sigura. O companie cu inima turca si o istorie cu vocatie internationala de-a lungul timpului, care continua sa-si plaseze clientii in centrul proiectelor si serviciilor sale.

Text: Valeriu BEZDEDEANU

Compania Uzmanlar Platform Hydromechanical este una dintre societatile importante din sectorul platformelor de lucru la inaltime. Compania a fost infiintata in anul 2006, iar din anul 2013 isi desfasoara activitatea in localitatea Kartepe, provincia Kocaeli, in partea asiatica a Turciei, unde, pe un teren cu suprafata de 10.000 mp au fost create facilitati moderne de productie. Hala unde se executa efectiv platformele de lucru la inaltime are o suprafata de 3.000 mp.Nacelele si platformele de lucru la inaltime, cu brat articulat si/sau telescopic, instalate pe van-uri, autosasiuri cu cabina cu o masa totala autorizata incepand de la 3,5 t in sus sau chiar remorci, au fost concepute si realizate conform cerintelor clientilor, la un inalt nivel tehnologic, astfel incat acum portofoliul de produse al companiei a ajuns la 18 tipuri de astfel de echipamente, care pot satisface asteptarile oricarui beneficiar. Iar daca este necesar, pentru orice noua cerinta a unui client, expertii de la Uzmanlar Platform au intotdeauna o solutie tehnica pe care o pot oferi.

Productia Uzmanlar Platform acopera cererea de astfel de echipamente a pietei interne, precum si comenzile de export, in state din Comunitatea Statelor Independente (CSI), inclusiv Rusia, din Orientul Mjlociu, precum Emiratele Arabe Unite, Arabia Saudita, Iraq, sau Africa de Nord, ca de exemplu, Tunisia si Algeria. Din anul 2006 si pana in prezent au fost produse si distribuite mai mult de 1.000 de platforme de lucru la inaltime montate pe camioane – ceea ce reprezinta o prima garantie a fiabilitatii produselor.

Produsele de inalta calitate si fiabilitate realizate de Uzmanlar Platform, intr-o unitate de productie certificata conform standardului ISO 9001, sunt realizate in deplina concordanta cu standardele europene aplicabile platformelor mobile de lucru la inaltime (EN 280:2013) si au, bineinteles, certificare europeana CE, ceea ce conteaza foarte mult pentru numerosi clienti.In constructia echipamentului, la principalele componente supuse efortului si stresului functional, se foloseste otel de inalta rezistenta SSAB DOMEX 700 MCE si DOMEX 960, iar lanturile pentru telescoparea si strangerea bratului sunt de productie germana, Rexnord. Echipamentele sunt prevazute cu sisteme digitale de comanda, care asigura controlulul de la distanta sau din nacela prevazuta cu blocuri de comanda hidraulice, in intregime automate. Gratie stabilizatoarelor hidraulice laterale si sistemelor electronice de control a miscarii bratului, echipamentele de lucru la inaltime de la Uzmanlar Platform au o functionare sigura la inaltime.
Anul XIV, nr. 156, feb 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

NEXT AUTO, Februarie 2019
 
NEXT AUTO, Februarie 2019

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 
 
 

PARTENERI