Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 151

HAULOTTE PULSEO - in Romania prin CDP ACCESS

unic importator autorizat in Romania

16.10.2018
HAULOTTE PULSEO - in Romania prin CDP ACCESS

Energia electrica ofera astazi toate conditiile necesare pentru a asigura functionarea masinilor pentru constructii. Cu nacelele electrice din generatia PULSEO, se poate lucra in tacere, pe toate terenurile, chiar si cele accidentate, in interior ca si in exterior, intotdeauna respectand mediul inconjurator.

Text: Valeriu BEZDEDEANU

Reducerea costurilor cu energia, a emisiilor de gaze poluante si sonore, asigurand in acelasi timp performante optime, toate acestea caracterizeaza noua generatie de nacele electrice tot-teren de la Haulotte. Generatia PULSEO ofera o multitudine de oportunitati: posibilitatea de a efectua lucrari la inaltime in interior ca si in exterior, pe santiere neamenajate ori utilizarea in zone reglementate (emisii poluante scazute, reducerea amprentei de carbon si niveluri reduse de zgomot). HA20 LE si HA20 LE PRO sunt primele modele din noua gama PULSEO.

Avantajele oferite de nacelele electrice HA20 LE PRO din generatia PULSEO
1. ECO - RESPONSABILITATE
Concepute pentru a functiona fara emisii de gaze si generand un zgomot redus, nacelele PULSEO respecta mediul inconjurator si oamenii prezenti in aproprierea nacelei. Arhitectura in intregime electrica a nacelei ii permite sa lucreze in zone rezidentiale din centre urbane, in aproprierea spitalelor, institutiilor de invatamant si locurilor publice,  in zone cu emisii reduse si pe santiere cu politici de mediu stricte, la orice ora din zi sau din noapte, fara a deranja riveranii.
 
2. POLIVALENTA
Echipate cu anvelope pline alveolate, cu profil pronuntat tot-teren, nacelele electrice PULSEO sunt perfect adaptate pentru aplicatii desfasurate la interior sau la exterior. La exterior, axa oscilanta si cele 4 roti motrice independente ce dezvolta un cuplu puternic, asigura stabilitate si aderenta optima masinii la deplasarea pe orice teren. Gabaritul compact si manevrabilitatea deosebita a masinii, datorata celor 4 roti directoare care ii asigura o raza de virare redusa, precum si deplasarea in mod «crab», ii permit acesteia sa functioneze in spatii inguste. Garda la sol ridicata permite trecerea peste obstacole si protejeaza componentele masinii. Pante de pana la 45% pot fi abordate cu usurinta, iar o inclinare de pana la 40 masinii este admisa, oricare ar fi orientarea turelei.

3. Productivitate ridicata
Nacelele PULSEO sunt cele mai performante masini din categoria lor. Viteza rapida de ridicare, rotatia continua 3600 a turelei, simultaneitatea miscarilor, toate acestea contribuie la cresterea productivitatii. La modelele PULSEO propuse in versiunea cu dubla incarcare se poate creste capacitatea de incarcare, de la 250 kg la 350 kg, in timp ce diagrama de lucru se adapteaza la noua sarcina si astfel stabilitatea nacelei nu este compromisa.

4. Securitatea muncii este o prioritate
Comenzile proportionale permit controlul cu precizie a manevrelor si garanteaza o apropriere lina de zona de lucru. Miscarile sunt line si fara socuri. Cu dispozitivul anti-strivire Haulotte Activ´Shield Bar, de departe cel mai sigur si mai performant, si cu performantul sistem de iluminare cu LED-uri Haulotte Activ´Lighting System, lucrul la inaltime si operatiile de incarcare si descarcare se desfasoara in deplina siguranta.

5. Autonomie extinsa
Bateriile de acumulatori de mare capacitate, la care se adauga coborarea gravitationala a nacelei, fara consum de energie, asigura autonomia necesara pentru o zi de lucru. Daca se doreste extinderea autonomiei, un generator de curent ambarcat poate fi pus in functiune pentru a asigura reincarcarea rapida a acumulatorilor, pana la 80%. Pe durata acestei etape, operatorul pastreaza intreaga capacitate de folosire a masinii. La final, incarcatorul integrat si modulul sau inteligent de gestionare a energiei Haulotte Activ´Energy Management optimizeaza incarcarea si durata de viata a acumulatorilor.

6.  Intretinere simplificata
Un adevarat instrument de diagnosticare la bord, sistemul Haulotte Activ´Screen ofera acces la informatii despre functionarea masinii si proceduri de rezolvare a unor eventuale defectiuni. Motoarele electrice asincrone nu necesita intretinere, umplerea cu lichid a bateriilor se face centralizat, intervalele de intretinere sunt mai lungi, iar accesul la componente se face usor, astfel incat disponibilitatea unei nacele PULSEO este lesne de asigurat.

7. Garantie pentru 5 ani
Calitatea materialelor si a componentelor folosite in constructia nacelelor, perfecta protectie a elementelor electrice si hidraulice, protectia anticorosiva, precum si cele mai mult de 2.000 de ore de testare inainte de punerea pe piata, permit modelelor din generatia PULSEO sa beneficieze de o garantie de 5 ani.

Importator unic Haulotte Grup

Anul XIV, nr. 157, apr 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

TRUCK POWER , Martie 2019
 
Truck Power, Martie 2019

NEXT AUTO, Februarie 2019
 
NEXT AUTO, Februarie 2019

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 
 
 

PARTENERI