Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 151

Pentru ECL Civil Engineering Ltd galbenul este culoarea preferata

27.09.2018
Pentru ECL Civil Engineering Ltd galbenul este culoarea preferata

Compania ECL Civil Engineering Ltd, infiintata im anul 1993, este un important antreprenor pentru lucrari de terasare si proiecte imobiliare, care isi are sediul social in localitatea Kempstone, comitatul Bedfordshire, Anglia. Compania se mandreste cu o mare flota de masini si utilaje pentru constructii, incluzand excavatoare JCB cu o masa operationala cuprinsa intre 6 si 30 tone, dumpere de la 3 la 9 tone, renumitele incarcatoare telescopice JCB Loadall, incarcatoare compacte pe senile si compactoare. De curand ECL a cumparat 30 de noi excavatoare cu senile JCB in cadrul unei tranzactii de mai mult de 1,5 milioane de lire sterline.


Watling JCB Limited, una dintre cele mai mari francize JCB din lume, a livrat firmei ECL Civil Engineering Ltd 20 de excavatoare pe senile de dimensiuni medii, model 57C-1, carora li se vor alatura in scurta vreme alte 10 excavatoare pe senile, model JS130.

Vopsite in culoarea traditionala galben, dar cu spatele vopsit intr-un eclatant alb, culoarea ECL, la care s-a adaugat si sigla ECL, noile modele de excavatoare JCB de 5,7 tone, cu clasica consola spate scurta, au fost selectate inca de anul trecut, dupa o perioada de incercari si evaluari reusite. Celelalte modele, de 13 tone, se vor alatura celorlalte excavatoare JCB JS130 ce fac parte din flota ECL si care deja si-au dovedit utilitatea.

Privitor la alegeerea facuta, Steve Tysoe, director al firmei ECL Civil Engineering Ltd, a declarat: „Noi alegem JCB pentru solutia completa oferita – calitatea masinilor, optiunile de garantie si finantare disponibile, contractele de service si relatiile de lunga durata pe care le avem cu Watling JCB. Este un brand in care putem avea incredere.”

„Inainte de a face aceasta investitie importanta, am evaluat pe santier modelul 57C-1 si am fost foarte impresionati de excavator. Este o masina de inalta performanta, ce necesita o intretinere redusa, intr-un cuvant excelenta pentru operatorii nostri.”

Excavatoarele de dimensiuni medii JCB 57C-1 incorporeaza o cabina imbunatatita a operatorului, care utilizeaza aceeasi structura ca la excavtoarele mai mari de 10 tone din gama JCB. Cabina este cu 18% mai spatioasa si ofera o vizibilitate superioara, mai mare cu pana la 11%, imbunatatind atat confortul, cat si siguranta lucrului pe santier. Alte caracteristici de remarcat includ intervalele de gresare de 500 ore, cupa pentru excavare cu un volum cu 9% mai mare si o inaltime de basculare a cupei cu 5% mai ridicata.

Anul XIV, nr. 158, apr 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Asphalt Romania, Aprilie 2019
 

TRUCK POWER , Martie 2019
 
Truck Power, Martie 2019

NEXT AUTO, Februarie 2019
 
NEXT AUTO, Februarie 2019

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018
 
 
 

PARTENERI