Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 152

Digitalizarea - esenta prezentului si viitorului - RoBuild 2018, editia a 8-a - Concrete Edition

29.11.2018
 Digitalizarea - esenta prezentului si viitorului - RoBuild 2018, editia a 8-a - Concrete Edition
Echipa Masini si Utilaje pentru Constructii, prin organizarea anuala a evenimentului cu acoperire nationala RoBuild ofera o radiografie si analiza a intregii piete de tehnologii si utilaje pentru constructii din Romania. Sub umbrela RoBuild se comunica atat la nivel de asociatii reprezentative ale sectorului, cat si la nivel de inovatie tehnica, realizandu-se la final un mix absolut autentic si original de concluzii, cu care participantii de la eveniment pot lucra ulterior in procesul decizional.

Intr-o piata plina de paradoxuri, de la lipsa din ce in ce mai acuta de forta de munca la toate nivelurile, lipsa deja resimtita in multe domenii, cum ar fi si domeniul constructiilor, la o crestere semnificativa a vanzarilor de utilaje de constructii noi (ADUC remarca faptul ca piata a inregistrat pana in prezent, fara a lua in calcul lunile de final de an, o crestere cu 70% a volumului de vanzari) pana la digitizarea care intra si este din ce in ce mai prezenta in vietile noastre, atat la nivel personal cat si profesional, ideea centrala a Conferintei Nationale RoBuild 2018 este aceea ca piata, ca si viata, merge inainte si ca din ce in ce mai multi factori de decizie care aleg directia inovatoare si indrazneata. Comparativ cu editiile precedente, RoBuild 2018 a adus participantilor un val de incredere din atitudinea si speech-urile prezentate, incredere bazata pe experienta practica a lucrurilor deja puse in aplicare,  care deja au inceput sa isi valideze eficienta.

RoBuild 2018 - CONCRETE EDITION Conference & Exhibition
Evenimentul RoBuild 2018 a avut loc pe 8 noiembrie 2018 la hotel Caro din Bucuresti, locatie deja traditionala pentru noi. Aflat deja la editia a 8-a, a reusit sa pastreze o parte din structura cu care a fost gandit initial, dar a si evoluat intr-o comunicare mult mai eficienta asupra tehnologiilor folosite in productia utilajelor de constructii – anul acesta focusul s-a orientat asupra tehnologiilor si utilajelor folosite in industria betonului, care acopera intregul ciclu de viata al betonului, de la elementele constitutive ale acestuia si productia lor (agregate minerale, ciment), de la transport, turnare sau elemente prefabricate din beton, pana la demolarea si reciclarea betonului. Evenimentul a oferit o conferinta de o zi si expozitie atat in zona interioara cat si in aer liber.

Conferinta RoBuild 2018, sub semnul digitalizarii
Conferinta RoBuild 2018 a fost structurataa in 2 pannel-uri, fiecare dintre acestea deschizandu-se cu prezentari ale celor mai importante asociatii din sector: ARACO, ADUC, FPSC, APMCR, Prefbeton, PPAM, AICPS si continuand cu prezentari tehnice si comerciale ale unor companii importante din sectorul de constructii.

Unul dintre cele mai importante highlight-uri ale evenimentului a fost prezentarea CEO & Founder Industrial Access - Stefan Ponea, care a abordat unul dintre cele mai "hot" subiecte ale momentului - DIGITALIZAREA - subiect aflat deja in cadrul Industrial Access la nivel avansat de implementare. Istoricul pasilor digitizarii Industrial Access poate fi citit in editia M&U de octombrie 2018, dar si detaliat la link-ul: https://www.smartrent.ro/ro/

Expozitia interioara si exterioara RoBuild 2018
 
Expozitia interioara a insumat o multitudine de standuri ale partenerilor, care au oferit informatii pretioase cu privire la produsele si serviciile comercializate, pe toata perioada evenimentului fiind pregatiti cu oferte speciale valabile pentru ziua de 8 noiembrie. In expozitia exterioara au fost expuse 5 utilaje de Access & Material Handling de la Industrial Access, o semiremorca de la Schmitz Cargobull si un cap tractor Ford Trucks - marca distribuita in Romania de catre Cefin Trucks.

Campania Holcim - Construieste o casa, daruieste o acasa!

Coltul faptelor bune a fost reprezentat in acest an de campania Holcim Romania, care a lansat anul trecut campania Construieste o casa, daruieste o acasa!, la finalul careia au fost stransi 300.000 euro, fonduri folosite pentru constructia a doua case de tip familial in care se vor muta 24 copii; insa nevoia unor astfel de case este mult mai mare, motiv pentru care s-a decis continuarea campaniei si anul acesta. Astfel, in perioada 6 august - 30 noiembrie, pentru fiecare sac de Tenco cumparat, Holcim doneaza 1 leu catre Hope & Homes for Children pentru a implini visul copiilor abandonati de a avea o "acasa".

Le multumim si pe aceasta cale partenerilor nostri care au sustinut evenimentul:
Industrial Access
Terra Romania Utilaje de Constructii
Garanti Leasing
Messe Muchen GmbH – Bauma 2019
Gabor Concrete impreuna cu Betonmec, Mario Croci si Bianchi
Schmitz Cargobull
Poema SRL impreuna cu MEC Italia, Crifi si Komplet
HOLCIM Romania
Romweld Industries
Trailer Store impreuna cu Kassbohrer
International Investments
Foerch
Cefin Trucks si Ford Trucks
Cedom Service
Impar si BKT
Concrete Services & Supplies
CTE Solution Utilaje Specializate
MC Bauchemie

In decursul anului 2019 echipa M&U impreuna cu AG Communication vor organiza doua evenimente:
- Trenchless Romania Conference & Exhibition – 13-14 iunie 2019, hotel Caro Bucuresti. http://trenchless-romania.com/
- RoBuild 2019 – noiembrie 2019. Detalii in curand.

Pentru a deveni parteneri ai evenimentelor contactati:
Marketing Manager
Maria Nae
+4 0724 550 830
maria.nae@masinisiutilaje.ro

Pentru detalii despre participare contactati:
PR & Communication Manager
Oana Patache
+4 0728 851 100
oana.patache@masinisiutilaje.ro
Anul XIV, nr. 158, apr 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Asphalt Romania, Aprilie 2019
 

TRUCK POWER , Martie 2019
 
Truck Power, Martie 2019

NEXT AUTO, Februarie 2019
 
NEXT AUTO, Februarie 2019

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018
 
 
 

PARTENERI