Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 152

Cei mai buni soferi Ford Truck sunt premiati pentru stilul de condus - Ford Trucks Best Driver Challange la cea de a II-a Editie

15.11.2018
Cei mai buni soferi Ford Truck sunt premiati pentru stilul de condus - Ford Trucks Best Driver Challange la cea de a II-a Editie
Cefin Trucks incheie cea de a II-a Editie a Ford Trucks Best Driver Challange - competitie organizata pentru a pune in valoare aptitudinile soferilor Ford Trucks precum si performantele vehiculelelor comerciale grele Ford. Editia s-a derulat in perioada 17 Septembrie – 17 Octombrie 2018 si a inclus doua categorii de participare: Transport si Constructii.
In cadrul competitiei s-au inscris 79 de concurenti, soferi de vehicule comerciale Ford Trucks, criteriul de departajare a fost punctajul obtinut prin sistemul ViaSat, punctaj care ia in considerare stilul de condus si consumul mediu de combustibil / kilometru obtinut in perioada concursului.

Monitorizarea rezultatelor obtinute in concurs s-a facut prin intermediul Via Track - solutia profesionala de monitorizare si management a flotelor auto prin GPS, sistem oferit de ViaSat, unul dintre partenerii strategici Cefin Trucks.

"Costurile asociate parcului auto sunt o componenta importanta intr-o companie cu specific de transport de marfa, costurile cu combustibilul si intretinerea masinii detinand o mare pondere in cheltuilelile companiei. Printre solutiile de optimizare ale acestor costuri se numara si adaptarea stilul de condus al soferilor la conditiile de drum, la tipul de incarcatura transportata si la genul de activitate pe care o intreprinde." declara Stefano Albarosa, CEO Cefin Trucks.

"Una dintre modalitatile de imbunatatire a stilului de condus este motivarea soferilor prin premierea celor mai bune rezultate, obiectiv pe care ni l-am propus si noi in cadrul competitiei Ford Trucks Best Driver. Editiile derulate pana in prezent au demonstrat ca acest proiect participa la optimizarea stilului de condus, motivarea angajatilor, reducerea costurilor si in final contribuie la eficientizarea activitatii firmelor de transport." mai adauga domnul Alabarosa
 
"Aplicatia ViaTrack, sistem de monitorizare folosit in cadrul competitiei Ford Trucks Best Driver,  permite monitorizarea si aprecierea stilului de condus tinand cont de multiple criterii, si ofera rapoarte complexe cu privire la consumul de carburant. Pornind de la aceste informatii, firmele de transport pot instrui soferii in vederea optimizarii stilul de condus, indicandu-le exact ce parametri pot fi imbunatatiti si pot monitoriza cu un inalt grad de acuratete activitatea fiecarui vehicul din flota." declara doamna Cati Mocanu, Director General Viasat Systems.
 
Toate informatiile cu privire la utilizarea vehiculelelor, costurile asociate si solutiile de optimizare a stilului de condus pot fi accesate prin sistemul de Managament de Flote ViaTrack pe care Ford Truck il pune gratuit la dispozitia clientilor sai timp 2 ani.

Competitia Ford Trucks Best Driver se deruleaza in conditiile de utilizare de zi cu zi ale vehiculelor, concursul nu implica nici o modificare a programului obisnuit de lucru al soferilor ci doar eficientizarea stilului de condus. In aceste conditii, pe parcursul celei de a doua editii reducerile de consum mediu de combustibil observate au fost de pana la 10% fata de luna anterioara.

Printre primii clasati ai celei de a doua Editii Ford Trucks Best Driver s-au inregistrat consumuri medii, pentru intreaga perioada de competitie, de 26.62 litri / 100 KM pentru Categoria Transport si 33.58 pentru categoria Constructii.

Premiile puse in concurs au fost vouchere cadou in valoare de 500 de Euro pentru primii 5 clasati la categoria Transport si primii 5 clasati la categoria Transport.
Anul XIV, nr. 157, apr 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

TRUCK POWER , Martie 2019
 
Truck Power, Martie 2019

NEXT AUTO, Februarie 2019
 
NEXT AUTO, Februarie 2019

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 
 
 

PARTENERI