Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 152

Compactitate, flexibilitate si eficienta, acestea sunt atuurile noului echipament de foraj rotativ, BAUER BG 15 H ValueLine

19.12.2018
Compactitate, flexibilitate si eficienta, acestea sunt atuurile noului echipament de foraj rotativ, BAUER BG 15 H ValueLine
Gama ValueLine de la Bauer Maschinen GmbH, destinata in mod exclusiv forajului rotativ pentru piloti cu bara telescopica tip Kelly, s-a imbogatit cu un nou echipament de forare, complet reproiectat, BAUER BG 15 H, care deschide drumuri noi in dezvoltarea pe mai departe a celorlalte modele din gama ValueLIne Aceasta solutie tehnica inovatoare integreaza tehnologie de ultima generatie ce raspunde complet cerintelor unui echipament deosebit de functional si de eficient din punct de vedere al costurilor de exploatare, din segmentul echipamentelor mici de foraj, cu dimensiuni de transport deosebit de compacte.

Prin sporirea randamentului de lucru, cresterea mobilitatii si a flexibilitatii, prin imbunatatirea confortului operatorului, echipamentul de foraj rotativ BAUER BG 15 H se dovedeste in mod clar o masina complet functionala, oferind, in acelasi timp, toate avantajele necesare pentru a face fata oricaror provocari ce ar putea apare pe micile santiere de constructii. In continuare, pentru noua generatie de echipamente de foraj rotativ, Bauer se bizuie excelentele motoare Caterpillar de 186 kW, caracterizate prin performante ridicate si consum redus de combustibil. Optimizarea reglajului instalatiei hidraulice si-a dovedit deja eficienta in practica, cu echipamentul mai mare de foraj BAUER BG 26, din aceeasi gama de produse, ceea ce are un impact direct asupra consumului de combustibil, iar acest lucru ii asigura lui BG 15 H un nivel ridicat de eficienta in timpul operatiilor de foraj zilnice.

Un atu important al noului BG 15 H este sasiul de baza BT 50, complet regandit si reproiectat de specialistii de la Bauer, care ofera acum o varietate de beneficii chiar si pentru utilajele mici.

Totodata, pentru adancimi de foraj tubat de pana la 21 de metri, prin folosirea unui troliu cu un singur rand uzura cablurilor este semnificativ redusa. In plus, in timpul forajului Kelly se pot utiliza tuburi cu lungimea de pana la 4 m, ceea ce reprezinta un mare pas inainte in ceea ce priveste eficienta, pentru inovatorul echipament de foraj BAUER BG 15H. Noul BAUER BG 15 H este disponibil in doua specificatii tehnice diferite, dovedindu-se astfel ca este extrem de flexibil si de polivalent. De exemplu, modelul «Standard» nu numai ca asigura o adancime de foraj de 32 de metri, dar ofera si optiunea de «forare sub mast». Celalat model, «Upgrade Version», ofera clientilor posibilitatea executarii forajului pana la o adancime de 44 de metri, putand fi, de asemenea, echipat cu sistemul CFA, de forare cu burghiu cu elice continua.

Prin sporirea randamentului de lucru, cresterea mobilitatii si a flexibilitatii, prin imbunatatirea confortului operatorului, echipamentul de foraj rotativ BAUER BG 15 H se dovedeste in mod clar o masina complet functionala, oferind, in acelasi timp, toate avantajele necesare pentru a face fata oricaror provocari ce ar putea apare pe micile santiere de constructii.

Un atu important al noului BG 15 H este sasiul de baza BT 50, complet regandit si reproiectat de specialistii de la Bauer, care ofera acum o varietate de beneficii chiar si pentru utilajele mici. Alte aspecte cheie ale reproiectarii s-au concentrat pe confortul operatorului. Datorita noului concept de operare implementat, toate functiile esentiale de lucru pot fi controlate prin intermediul unui joystick. Totodata, afisajele, comenzile operationale si scaunul operatorului, cu suspensie pneumatica, formeaza un post de lucru ergonomic. BG 15 H aduce, de asemenea, un nou nivel de confort si siguranta la intretinere. Astfel, concentrarea punctelor de intretinere si de service pe platforma situata la partea superioara a suprastructurii asigura accesul facil la acestea si, totodata, indeplineste cele mai inalte standarde de siguranta si protectie a muncii, iar un tunel central profund garanteaza o inalaime de transport de doar 3,3 m, servind, totodata, ca spatiu de service. Aceasta imseamna ca toate punctele de mentenanta pot fi accesate convenabil de pe ambele parti. In combinatie cu o latime de transport de doar 2,5 m, acest sistem este unic in lume.
Anul XIV, nr. 158, apr 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Asphalt Romania, Aprilie 2019
 

TRUCK POWER , Martie 2019
 
Truck Power, Martie 2019

NEXT AUTO, Februarie 2019
 
NEXT AUTO, Februarie 2019

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018
 
 
 

PARTENERI